Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do wilkołaka też mam go za gówno ale to jest nowość co przyciągnie więcej graczy.

System szarf z*******a sprawa :) Działa jak na PL? Chodzi o szarfe która boostujemy bronią z sr/um

Tak, działa dokładnie tak jak na Metin2.pl

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam parę pytań do szanownej administracji, mianowicie:

1)Skąd zmianki???

2)Gdzie mogę zdobyć zatruty miecz???

3)Jak ze skillami???

4)Co i jak z wierzchowcami???

5)Czy kd czasu trwania działa również na trucie/płonięcie???

6)Status w 6/7 bonusach???

7)Max śr na serwie???

8)Czym różni się szarfa mistrza od władcy

Opublikowano

Mam parę pytań do szanownej administracji, mianowicie:

1)Skąd zmianki???

2)Gdzie mogę zdobyć zatruty miecz???

3)Jak ze skillami???

4)Co i jak z wierzchowcami???

5)Czy kd czasu trwania działa również na trucie/płonięcie???

6)Status w 6/7 bonusach???

7)Max śr na serwie???

8)Czym różni się szarfa mistrza od władcy

1) Zmianki są u handlarki, warto wspomnieć, że są nieskończone za bezcen dlatego też EQ będzie przyjemnością do tworzenia

2) Zatruty miecz leci z szkaty ripa, która jest u Łowcy Rysia za grosze

3) Skille dostajemy od razu zamiast M1 to G1 i później kamykami od Handlarki wbijamy szybciutko do P... Kamyki nie wymagają rady i egzo, czytamy od razu

4) Wierzchowce są podzielone na te z ISu i te darmowe, działają one na zasadzie "konia" - zastępują go i nam towarzyszą...

5) Działa

6) Wchodzi 12

7) Średnie mogą wejść max. 100 a um 50 :) Ale będzie to unikat...

8) Mistrza jest z ISu, Władcy jest darmowa z dungeonów i bossów

Opublikowano

1) Zmianki są u handlarki, warto wspomnieć, że są nieskończone za bezcen dlatego też EQ będzie przyjemnością do tworzenia

2) Zatruty miecz leci z szkaty ripa, która jest u Łowcy Rysia za grosze

3) Skille dostajemy od razu zamiast M1 to G1 i później kamykami od Handlarki wbijamy szybciutko do P... Kamyki nie wymagają rady i egzo, czytamy od razu

4) Wierzchowce są podzielone na te z ISu i te darmowe, działają one na zasadzie "konia" - zastępują go i nam towarzyszą...

5) Działa

6) Wchodzi 12

7) Średnie mogą wejść max. 100 a um 50 :) Ale będzie to unikat...

8) Mistrza jest z ISu, Władcy jest darmowa z dungeonów i bossów

Dziękuję za szybką odpowiedź. Jak na ten moment administracja prezentuje się wzorowo.

Jak wygląda sprawa z petami ???

Opublikowano

Itemy z IS typu kostiumy, mounty pety będą na stałe? Oby..  :D

Opublikowano

Itemy z IS typu kostiumy, mounty pety będą na stałe? Oby..  :D

Tak są na stałe :) A przynajmniej mają taki czas użytkowania, że wystarczy na całą karierę gry :)

Opublikowano

Kolejny serwer easy, na którym trzeba dropić milion ulepszaczy aby zrobić eq? 

Nie czytam prezentacji, bo mnie interesuje tylko jedno. Skąd truta, bronie na 65, stalki, biżu na 54 i czy są dungeony solo 

dddtly.jpg

Opublikowano

Nie czytam prezentacji, bo mnie interesuje tylko jedno. Skąd truta, bronie na 65, stalki, biżu na 54 i czy są dungeony solo 

Skoro nie czytasz prezki to serwer cb nie interesuje wypierdalaj ;)

Opublikowano

Trutka dropi ze szkaty ripa którą możesz kupić u jednego z npc.

I LOVE EDM <3

Opublikowano

Bronie do pvp przerabiamy z 65 czy 75lv broni?

edit; no chyba że skoro w broni na 1lv sa sr. obrazenia no to w tej na 65 tez beda swoja droga bardzo fajnie by bylo :)

Opublikowano

Bronie do pvp przerabiamy z 65 czy 75lv broni?

edit; no chyba że skoro w broni na 1lv sa sr. obrazenia no to w tej na 65 tez beda swoja droga bardzo fajnie by bylo :)

Bronie do pvp z 65 bez średnich... z broni 75 lvl secik do expa

Wszystkie bronie do 60 poziomu mają średnie :)

Opublikowano

Mam pytanie - kto się kryje za tymi nickami w teamie?

Bo mam straszne przeczucie że to kolejny serwer kogoś >sławnego.

Mam pytanie, ty już zaczynasz i masz ból tyłka bo może wyjść coś co jest lepsze od twojego syfu ?? Zresztą wszystko jest i będzie od niego lepsze... 

Polecam uważać, bo zapewne duet Crime & Nukey ( ciekawe czy formalny już i zaobrączkowany :P ) zapewne będą swoim stylem próbować "wyłączać" konkurencję bo przecież ich Castios startuje i mają mokro że lepsze projekty na horyzoncie. 

post_offline.png Erbia

1. Czy na serwie będzie wymóg PT na dungi ?? 

2. Dungi są jakoś uproszczone jak na serwer easy , czy będzie robiło je się "godzinami" jeden jak to na wielu projektach obecnie ??

3. Systemy petów / mountów / kostiumów - czy będą do zdobycia w grze czy tylko IS ??

4. Czy na serwie są / Będą sety do expa - osobne zbroje, bizu itp..., jak wygląda system ulepszeń od truty up

5. Średnie - standard max 60, czy jak ostatnio śmieszna moda panuje pińćset dwadzieścia średnich w trucie i i tak metka bijesz 3 h :P

6. Macie jakąś stronę / forum już gdzie poza MPC można szukać info na temat serwa, startu itp ?? 

7.System ulepszeń, bizu, broni itp itd  ogólnie wszystkiego - opiera się jak na pewnych gownach na dropieniu miliarda pereł czy jest to stary dobry system ulepszaczy zdobywanych z dungów ( nie na zasadzie 50 każdej perły na 1 + , gdzie z bossa/dunga dropi po 5 szt patrz np Te**os..).

Z góry dzięki za odpowiedzi ;P :) Serwer zapowiada się kozacko , oby wypalił w 100% :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak ja was widze w kazdym temacie kazdy serwer krytykujecie itd weżcie wyjdzie z Nukeyem na dwó wkoncu albo zacznijcie pisać dobre posciki bo od dzisjaj warny będa sie sypać wam za kazdego zbednego posta nie pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć ProBoszcz :D Kiedy kolejna zapowiedź u tego złodzieja Małysza? Nie dajcie się ludzie kolejny raz, prosze Was... ;p

(zanim mnie pocisniecie, przypomnijcie sobie ile razy "przewidziałem", że dany serwer jest proboszcza. skuteczność 100% xpp)

Opublikowano

Cześć ProBoszcz :D Kiedy kolejna zapowiedź u tego złodzieja Małysza? Nie dajcie się ludzie kolejny raz, prosze Was... ;p

(zanim mnie pocisniecie, przypomnijcie sobie ile razy "przewidziałem", że dany serwer jest proboszcza. skuteczność 100% xpp)

Weź wypierdalaj harnaś noname na Twój zjebany serwer na którym gra w szczytach 80 graczy... Tutaj przynajmniej będzie +1k, wiesz co mnie w*****a? Hejtujesz innych prace a Ty sam swojego nie potrafisz upilnować serwera na którym gra 80osób... Trochę samokrytyki debilu z zawyżonym ego. 

@anty Są KD+6?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hahaha, harnaś wielki technik co na serwie ma po 50 osób xDD twoje serwery stoją 2 tygodnie tylko dlatego że nikt nie chce takiego syfu ruszać xDD

Opublikowano

wszystko hejtujesz:d bo myslisz ze gracze przylecą na Twój zjebany serw hahaha xD

serwer polecam.

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

To nikt twojego pokroju marginesie społeczny :)

Daj se siana... proboszcza nie ma w team.

Polecam, bo ProBoszcz

Skąd truta?

Kolejny wielki technik....

Aż mnie wkurw bierze przez ten upalny dzień a jeszcze wbija tutaj cebula i hejtuje... K***a ludzie... Czy wy naprawdę nie możecie powstrzymać zazdrości?

Zamiast zazdrościć dąż do tego żeby komuś dorównać jeden z drugim...

Opublikowano
Skoro nie czytasz prezki to serwer cb nie interesuje wypierdalaj  ;)

Grzeczniej, bo cie inaczej nauczę kultury. 

Nie dowiedziałem się jak z ulepszaczami.. Dużo, mało czy dropienie od rana do wieczora żeby coś osiągnąć? 

dddtly.jpg

Opublikowano

Polecam, bo ProBoszcz

Skąd truta?

Zapewniamy, że w ekipie nie ma wyżej wymienionej osoby. Wystarczy ocenić poziom prac. :)

Grzeczniej, bo cie inaczej nauczę kultury. 

Nie dowiedziałem się jak z ulepszaczami.. Dużo, mało czy dropienie od rana do wieczora żeby coś osiągnąć?

2 z mobów, 2 z bossów (co 15 minut się respią), 1 z metina i 1 z dungeonu (dungeony postaramy się zaprezentować u któregoś youtubera).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...