Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic szczególnego mnie nie zachwyca :)

systemy szarf itd z globala to totalna porażka 

powodzenia

Szanujemy Twoją opinię, może w przyszłości się do nas przekonasz.

Opublikowano

Świetnie się zapowiada i do tego jeszcze ta mapka co na dragonmt2 była na 110 - super wspomnienia. Na pewno zagram :D

O to nam chodziło! :)

Opublikowano

no to czekam na start ;)

a pety będą jakieś czy coś przeoczyłem? :v

Tak, będą, ale na razie ich nie prezentujemy.

Opublikowano

Fajna prezentacja, fajnie wszystko opisane.

Serwer polecam.

zmieńcie miasta, albo chociaż tekstury tych miast

Zastanawiamy się nad wprowadzeniem opcji wyboru.

Opublikowano

Wprowadzcie opcje wyboru tekstur (Klasyczne i nowe),beta będzie otwarta dla wszystkich?

Będzie ciężko o EQ?

Napewno zawitam bo zapowiada się super  <3  <3

Opublikowano

Wprowadzcie opcje wyboru tekstur (Klasyczne i nowe),beta będzie otwarta dla wszystkich?

Będzie ciężko o EQ?

Napewno zawitam bo zapowiada się super  <3  <3

Tak, ale jest to rzecz dodatkowa. Zajmiemy się tym jak wszystko skończymy.

Opublikowano

ile będę miał hp z maks eq i full dopalaczami??

Ogółem zamysł jest taki by mieć ok. 500k i pvp ma się składać z ok. 2 serii.

Jest sporo przedmiotów z bonusem "Maks pż w %"... Pozwolę sobie zaspoilerować Hwanga do expa, który daje +30% max więcej PŻ.

Bonus Max PŻ w % podlicza całość, czyli z wszystkich itemów, wszystkie bonusy z PŻ. Z reguły na privach podliczało tylko podstawę z statusu...

YkGj7ag.png

Opublikowano

"Narazie dobijamy sie do Youtuberow" Cos czuje ze ten serwer jak kazdy inny teraz bedzie sie opieral na Youtuberach czyli po paru mc zero graczy...mam nadzieje ze serwer wyglada tak jak w prezentacji i ze sie obroni sam :)

Powodzenia

Opublikowano

"Narazie dobijamy sie do Youtuberow" ///cos czuje ze ten serwer jak kazdy inny tera zbedzie sie opieral na Youtuberach czyli p oparu mc zero graczy...mam nadzieje ze serwer wyg;lada tak jak w prezentacji i ze sie obroni sam :)

Powodzenia

Dobry serwer zawsze się obroni! :)

Opublikowano

​­Serwer taki typowo pod is czy się mylę? 

Skiny na broń dają jakieś bony jak np kostiumy czy to tylko ma zmienic wygląd? 

Chciałbym zobaczyć sztylety. Gdzie one? :P

I jeszcze jakoś nie doczytałem albo nie ma... Jaki max lvl w ile da sie go wbić?

Na plu nie gram i nigdy nie miałem do czynienia z szarfami z*********e że w końcu ktoś pomyślał i dodał to :D 

jakaś beta?

Kiedy start? 

Serwerekkk z*******y :D wbijam !!! 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

​­Serwer taki typowo pod is czy się mylę? 

Skiny na broń dają jakieś bony jak np kostiumy czy to tylko ma zmienic wygląd? 

Chciałbym zobaczyć sztylety. Gdzie one? :P

I jeszcze jakoś nie doczytałem albo nie ma... Jaki max lvl w ile da sie go wbić?

Na plu nie gram i nigdy nie miałem do czynienia z szarfami z*********e że w końcu ktoś pomyślał i dodał to :D

jakaś beta?

Kiedy start? 

Serwerekkk z*******y :D wbijam !!! 

Skiny działają identycznie jak kostiumy, max lvl to 200, szarfy to banalny i ciekawy system, z pewnością przypadnie wam do gustu.. Start będzie na dniach, a beta ogólnodostępna najprawdopodobniej dzień przed startem. O wszystkim poinformujemy :)

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem, na c**j dodajecie takie gówna jak wilkołak i szarfy. No ludzie, trochę gustu, ja rozumiem promocje itd. Ale takie gówno nie powinno mieć miejsca na serwerach..

A ja nigdy nie zrozumiem takich osób jak ty. Nie każdy serwer ma wilkołaka i szarfy, jak ciebie kręci monotonność to wypad na inny serwer.

O gustach się nie dyskutuje.

@sherer

Piszesz, że jestem graczem(a jestem), to nie mam bladego pojęcia o rozgrywce, a kończysz wypowiedź na tym, że sam nie jesteś graczem, a się wypowiadasz...

Nie chce mi się pisać dalej, dlatego nie będę prowadził dalej tej rozmowy.

Opublikowano

@daimao.

Tu nie chodzi o monotonnosc, tylko o jakiekolwiek wyczucie. Sa nowosci, ktore maja sens, a sa i takie ktore psuja rozgrywke. Jestes facet mapperem i nie masz bladego pojecia na czym polega rozgrywka i co ja psuje - a wilkolak wprowadza zamieszanie, w i tak juz spieprzonym balansie. Btw nie gram w metina, wiec nie trafiles troszeczke.

Opublikowano

Nie, nie ma proboszcza w teamie  -.-

Czy każdy srv z lykanem bd kojarzony teraz z tamtymi syfami?

Nie. Administratorzy to jakieś randomy z nicków, wiec pierwsze co przychodzi do głowy.

Opublikowano

Co do wilkołaka też mam go za gówno ale to jest nowość co przyciągnie więcej graczy.

System szarf z*******a sprawa :) Działa jak na PL? Chodzi o szarfe która boostujemy bronią z sr/um

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...