Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że coś zrobiliście z nabijaniem yang i expa poprzez zabijanie swoich postaci. Jednak się myliłem ;<

A co mają z tym.zrobić?... Zbanowac kogoś za to ze zabija swoją drugą postać?..., może sprawdza sobie eq?, albo się nudzi.Pokaż mi pkt w regulaminie ze to jest zabronione. Boże co za korek z ciebie...
  • Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co mają z tym.zrobić?... Zbanowac kogoś za to ze zabija swoją drugą postać?... Pokaż mi pkt w regulaminie ze to jest zabronione. Boże co za korek z ciebie...

A co mają z tym.zrobić?... Zbanowac kogoś za to ze zabija swoją drugą postać?..., może sprawdza sobie eq?, albo się nudzi.Pokaż mi pkt w regulaminie ze to jest zabronione. Boże co za korek z ciebie...

Brak mi słów... Powinni robić testy iq dla takich ludzi jak Ty.

Poczekam aż wszystko się ustabilizuje.

IDcncno.png

Opublikowano

Brak mi słów... Powinni robić testy iq dla takich ludzi jak Ty.

Poczekam aż wszystko się ustabilizuje.

Ty jesteś tępy serio... Jak mogą Zbanowac kogoś kto zabija swoją drugą postać!! Co oni mogą z tym zrobić?...
Opublikowano

Ty jesteś tępy serio... Jak mogą Zbanowac kogoś kto zabija swoją drugą postać!! Co oni mogą z tym zrobić?...

Jeżeli nie ogarniasz tematu to po kiego się odzywasz ? Chcesz się wybić ? Jesteś ograniczony jeżeli nie wiesz nawet co można z tym zrobić. To samo było na 4d.... i jakoś tam administracja reagowała na to. Skończyłem z Tb temat.

Dodajcie do handlarki potki na speed ataku i ruchu ;d

IDcncno.png

Opublikowano

mogliby wprowadzić ogaraniczenia lvowe pvp ale to nic nie da bo będą zabijać na wolnym :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Harnaś, nie włączaj serwera zanim wszystkiego nie naprawisz, szczególnie z wyłączaniem co kilka chwil.

Uwierz mi, walcze z tym. Na becie nie było z tym problemów.

Opublikowano

Ile max śr ? Ile max um ? Bo wbicie przynajmniej 20 um graniczy z cudem w porównaniu do +70 śr :)

Pod jakim klawiszem jest BS ? Lub gdzie został schowany ... :D

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Ile max śr ? Ile max um ? Bo wbicie przynajmniej 20 um graniczy z cudem w porównaniu do +70 śr :)

Pod jakim klawiszem jest BS ? Lub gdzie został schowany ... :D

pod X

co do UM to masz rację 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Gdzie mogę wybrać profesję? U strażników przy moście nic się nie dzieje.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Te padanie channeli czuję że będzie niedługo naprawione.

Pewnie tak :s

Serwer będzie przez jakiś czas dopóki nie ogarniemy problemu, wynagrodzę Wam to wszystko jakoś, jeszcze nie wiem jak ale jakoś z pewnością. Również pare zmian na serwer wejdzie o które prosiliście.

Przepraszam Was za to, ale nie miałem pojęcia, że takie problemy się pojawią. Podczas bety kanał ani razu nie padł.

Opublikowano

Licze na reset kont oraz zwrot Smoczych Monet. Nie ucziciwe by było aby nowi gracze weszli na serwer gdzie inni gracze Wetarani ( tak ich nazwę) mieli po 200 lvl wbity poprzez expienie na dwa konta.

Opublikowano

Licze na reset kont oraz zwrot Smoczych Monet. Nie ucziciwe by było aby nowi gracze weszli na serwer gdzie inni gracze Wetarani ( tak ich nazwę) mieli po 200 lvl wbity poprzez expienie na dwa konta.

nawet is nie był odpalony ani doładowywanie sm, luźno luxno.

Opublikowano

Is nie działa tak samo jak doładowanie is. Wyjdź z tego tematu proszę.
Opublikowano

mogliście zrobić tylko 2 królestwa wtedy lepiej wyglądałaby wojna królestw :)

w ramach rekompensaty włącie noc i śnieg żeby nas troche ochłodzić

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dobrze ze nie bylo mnie na starcie , z tego co czytam , kompletna klapa :/. Myslalem ze wroce i pogaram , a tu dupa :<.

Harnaś why?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dobrze ze nie bylo mnie na starcie , z tego co czytam , kompletna klapa :/. Myslalem ze wroce i pogaram , a tu dupa :<.

Harnaś why?

Tez się zawiodłem, ten Serv czeka dużo poprawek
Opublikowano

Najlepiej by było wywalić bronie z sr i um eq samuraja,a dać takie jak bojowe stalki bizu z łez wtedy była by mowa o pvp ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...