Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra się fajnie pomimo tego, że trzeba co chwila od nowa eq robić bo zmieniają coś w bonach. 

W sumie jak dla mnie te zmiany to zmiany na lepsze. Sam wczoraj byłem zniechęcony zerowym expem i kasą z mobów i nienajlepszym expem z ludzi, więc uznałem, że poczekam. Wychodzi na to, że się opłacało :) Te bonusy na klasy w 1-5 może i innowacyjne, ale i upierdliwe. Z dwojga złego wolę bawić się w 6/7. Co do lv na start to tu na pewno nie będę narzekał, bo expić nie lubię ;)

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma zbugowane punkty statystyk to może sobie cofnąć je Zwojem Statusu, który został dodany u handlarki.

WSOHHsl.png

Również jeżeli ktoś chce 200 poziom lub skille na P(jezeli nie dostał lub chce berserk znowu przywrócić lub silne na P) to jest opcja u Octavio.

Miłej gry.

Opublikowano

Reset był

A to ok rozumiem, te bony zostały pozmieniane czy nadal takie troszkę " dziwne " są?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A to ok rozumiem, te bony zostały pozmieniane czy nadal takie troszkę " dziwne " są?

Klasowe poszły do 6/7, masz na start 199 lv :)

Opublikowano

Nie działa nno - wywal ten bonus jako podstawowy z tarczy. Będzie trzeba jeszcze raz zmieniać, ale tym razem będzie działało normalnie.

Te średnie są za wysokie w stosunku do umiejętności - wystarczy zrobić sobie wp albo szamanke z max średnim i kładzie się każdego na kilka hitów. Proponuje powrócić do normalnych średnich - średnie max 60 i umiejętności może max 30.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Szamanka wali za mocno z hitów jak i body (sam o tym wiem bo gram nim). WP nie wiem spotkałem 2 WP'ki na serwie bez EQ. Strasznie cięzko dropi Diament a Pvp z tą samą klasą zależy od 6/7... BM ma potężny DMG i za mocną ochronkę. Proponowałbym dodać roske na magie 20% albo chociaż zwiększyć o kilka % abs na magię.

Opublikowano

Nie działa nno - wywal ten bonus jako podstawowy z tarczy. Będzie trzeba jeszcze raz zmieniać, ale tym razem będzie działało normalnie.

Te średnie są za wysokie w stosunku do umiejętności - wystarczy zrobić sobie wp albo szamanke z max średnim i kładzie się każdego na kilka hitów. Proponuje powrócić do normalnych średnich - średnie max 60 i umiejętności może max 30.

Jest wywalone z tarczy jako wbudowany i wchodzi w 1-5, tylko bede musiał nową łatke Wam dać na to do patchera byście widzieli zmiane.

Szamanka wali za mocno z hitów jak i body (sam o tym wiem bo gram nim). WP nie wiem spotkałem 2 WP'ki na serwie bez EQ. Strasznie cięzko dropi Diament a Pvp z tą samą klasą zależy od 6/7... BM ma potężny DMG i za mocną ochronkę. Proponowałbym dodać roske na magie 20% albo chociaż zwiększyć o kilka % abs na magię.

Abs na magie zostało zwiększone o 10% (w zbroi z 20 na 30% zmienione, bedzie widać po łatce, zaraz wrzuce). Diament tak ma lecieć by chociaż z przetopami byście mogli sę pobawić. ;)

Opublikowano

Pojedynek z bodym i ninją wygląda tak, że kto 1. wbije omdlenie ten wygrywa. Smok, healer i body jest op. Mental czasem walnie za 200k, kiedy max. hp można mieć ~80k. W m1 nie da się podejść do handlarki. Bez 2. konta do nabijania kasy nie da się zrobić eq (a przynajmniej trwa to duużo dłużej). Strasznie mało metinów.

Opublikowano

Pojedynek z bodym i ninją wygląda tak, że kto 1. wbije omdlenie ten wygrywa. Smok, healer i body jest op. Mental czasem walnie za 200k, kiedy max. hp można mieć ~80k. W m1 nie da się podejść do handlarki. Bez 2. konta do nabijania kasy nie da się zrobić eq (a przynajmniej trwa to duużo dłużej). Strasznie mało metinów.

Ciężko NNO wbić w tarczy? Skoro uważasz, że jakaś klasa jest za mocna - napisz temat na forum z ankietą. No i pamiętaj o dodaniu 6/7 do EQ bo wiele osób ma ból dupy o DMG jakie dostaje a nie ma 6/7. A no i pamiętaj, że masz 2 kanały i 6 miast. Skoro w m1 nie dajesz rady do handlarki podejśc.

Opublikowano

SZAMAN SMOK MA ZA DUŻE HITY

Tak jak napisałem, jeżeli uważacie ze jakas klasa jest zbyt dobra - temat na forum z ankietą.

Opublikowano

Tak jak napisałem, jeżeli uważacie ze jakas klasa jest zbyt dobra - temat na forum z ankietą.

to jednak nie tylko szaman jest za mocny tylko każda klasa która robi broń ze śr pod hity ;c'

powinniście zmniejszyć śr do max 80, a um do 30

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak nie potrafią zrobić eq pod hity u szamana to co się dziwić? 

0 abs na hity szamana macie i później dostajecie nawet 50-60k z hita ( ogólnie ja tyle bije swoim szamanem ) ale raz spotkałem osobę która chociaż trochę ogarnia ten serwer i biłem jej 5k z hita więc wystarczy zrobic eq i nie narzekać.

Ja osobiście posiadam eq 5x abs warto zrezygnować z luda i 6k hp.

w zbroi 3x kd abs i w 6/7 abs 5/5 polecam działa to bardzo dobrze :) ja osobiście składam wszystkich bez problemu bo większość osób nie potrafi zrobić eq ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...