Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrafie czytac :D  tylko jak mam wbic jak w m2 dzikusy maja mnie  na  3-4 hity :D naucz sie Ty czytac  dokladnie  bo ominales polowe :P

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padl? bo strona nie dziala

Serwer działa, strona też. Wyczyść Cookie lub zmien przeglądarke.

2up

to sobie w m1 wbij

Opublikowano

Administracja skończyła chociaż 14 lat?

Tak, mam skończone 18 lat, nie dziwię się, że nie wyczułeś sarkazmu, gdyż na screenie nie widać tego co napisał kolega wyżej ''byłeś na dworze i pewnie wpierdol dostałeś, co?'' nie mam czym się chwalić bo taka sytuacja nie miała miejsca. Graczy traktuje jako znajomych w każdej chwili mogą ze mną popisać i liczyć na rady lub informacje. Tak jak widać po screenie, lubią ze mną luźno popisać. Możesz w każdej chwili wejść na serwer i zobaczyć jak mają się sprawy. Obowiązki wykonuje starannie, co potwierdzą Ci gracze. Żadnego NAVI na serwerze nie ma i nie będzie, a na większości jest. Po zapytaniu czy każdemu nie działa ten dungeon odpowiadali również sarkastycznie. Staram się nie olewać nikogo i każdy kto chce jakąś pomoc, może w każdej chwili poprosić na czacie o PW.

Opublikowano

Ten drop bryłek to jakiś średnio udany żart prawda? 3 dni temu - 10 spotów - 10-15 bryłek. Dzisiaj - 15 spotów - 1 bryłka. To jest w końcu serwer pod PVP czy pod co? W takim tempie to EQ się ulepszy za pół roku a co dopiero więcej niż jeden komplet...

Opublikowano

Ten drop bryłek to jakiś średnio udany żart prawda? 3 dni temu - 10 spotów - 10-15 bryłek. Dzisiaj - 15 spotów - 1 bryłka. To jest w końcu serwer pod PVP czy pod co? W takim tempie to EQ się ulepszy za pół roku a co dopiero więcej niż jeden komplet...

Ale ja nic z dropem bryłek nie zmieniałem chyba, aczkolwiek sprawdze i najwyzej poprawie. Wgrywałem czyste pliki serwera które byly na starcie na nowo, być może stary drop bryłek jest, zmienie to.

Opublikowano

harnaś, pomyślcie coś o jakimś expieniu do jeszcze wyższego lvla, ulepkach na wyższe jakieś eq itd... trochę nudno... :D

czemu tak malo ludzi gra?

1377019234-U697852.png

Opublikowano

harnaś, pomyślcie coś o jakimś expieniu do jeszcze wyższego lvla, ulepkach na wyższe jakieś eq itd... trochę nudno... :D

Mam zamiar zwiększyć ale to dopiero za jakiś czas do 250/300 poziomu i wtedy coś się pomyśli. :-)

Opublikowano

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...