Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy Dodacie IS?

Jak sponsor łaskawie wstanie i doda płatności na strone. To samo tyczy się reklamy, muszę czekać na niego. Od wczoraj nie mogę się do niego dobić.

Opublikowano

Jest możliwość dodania przerabiania ekwipunku na 100lv od razu na ten na maksymalny poziom ? Jak sobie pomyśle , że mam ulepszać kilka setów od 100lv do 200lv to , aż głowa boli.

Opublikowano

Jest możliwość dodania przerabiania ekwipunku na 100lv od razu na ten na maksymalny poziom ? Jak sobie pomyśle , że mam ulepszać kilka setów od 100lv do 200lv to , aż głowa boli.

Nie można od razu ulepszyć.

Opublikowano

Ja wiem , że nie można. Chodzi o to czy nie można było by tego zmienić. Myślę ,że to dobra propozycja jak ktoś chce zrobić kilka czy kilkanaście setów ;)

Opublikowano

i co teraz ? :D

38904955556836491128.jpg

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

i co teraz ? :D

38904955556836491128.jpg

Klient Ci się cały nie wypakował, wypakuj go od nowa. A jak to dalej się powtórzy to sprawdź, czy antywirus Ci nie usuwa tego pliku

Opublikowano

Faktycznie , nie wiem jak to sie stalo ze nie wypakowalo do konca ;)

Dzieki xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Moja opinia a nie hejt czy coś

Wygląd prezentacji - plus, spk wygląda 

Usunięcie zbędnych gówien - plus, spk, nie bedzie zbyt duzo pierdolenia sie przy pvp 

kostiumy - spk opcja ale wygladaja moim zdaniem c*****o 

ekwipunek - oceniam tylko zbroje i bronie bo to widac w grze, spodobalo mi sie tylko kilka rzeczy, ogolnie nic spiecjalnego, z broni podoba mi sie najbardziej ten turkusowy set 

byc moze zawitam sprawdze jak to tam wyglada, sporo gildii jest, jak z wojnami? 

bez is jest szansa wygrywac pvp? :) 

pzdr 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Moja opinia a nie hejt czy coś

Wygląd prezentacji - plus, spk wygląda

Usunięcie zbędnych gówien - plus, spk, nie bedzie zbyt duzo pierdolenia sie przy pvp

kostiumy - spk opcja ale wygladaja moim zdaniem c*****o

ekwipunek - oceniam tylko zbroje i bronie bo to widac w grze, spodobalo mi sie tylko kilka rzeczy, ogolnie nic spiecjalnego, z broni podoba mi sie najbardziej ten turkusowy set

byc moze zawitam sprawdze jak to tam wyglada, sporo gildii jest, jak z wojnami?

bez is jest szansa wygrywac pvp? :)

pzdr

Is jeszcze nie ma, gildi jest kilka możesz spr na stronie. Serv jest nowy jeszcze bez reklamy to szału nie ma, ale ludzie grają. Ogólnie polecam typowo pod pvp.
Opublikowano

Zrobić tutaj klasowe eq to jakaś porażka xD, na jeden set wyniosło mnie +/- 150kk a weź tu dokończ jeszcze 4 ;/ Ten drop hajsu jest troche chujowym rozwiązaniem

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zrobić tutaj klasowe eq to jakaś porażka xD, na jeden set wyniosło mnie +/- 150kk a weź tu dokończ jeszcze 4 ;/ Ten drop hajsu jest troche chujowym rozwiązaniem

To nie 4fun/pvp, Trzeba tu zarobić żeby coś zrobić :)
Opublikowano

"AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]"

chyba jednak pvp...

Gdzie Masz napisane 4fun /pvp.?

Zobacz na inny Serv z npc ( nie będę podawał nazwy) easy/pvp. Nie tak łatwo o eq a bony itp pod pvp. Nie ogarniasz pojęcia typ servera to nie pisz.

Opublikowano

Gdzie Masz napisane 4fun /pvp.?

Zobacz na inny Serv z npc ( nie będę podawał nazwy) easy/pvp. Nie tak łatwo o eq a bony itp pod pvp. Nie ogarniasz pojęcia typ servera to nie pisz.

serio nie umiesz czytać, nie widzisz co jest w nawiasie?

nie interesuje mnie "inny serv z npc" 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

serio nie umiesz czytać, nie widzisz co jest w nawiasie?

nie interesuje mnie "inny serv z npc"

No co masz w nawiasie? ( Dedyk) ( pvp) ale nie jest napisane czy 4fun/ pvp czy hard / pvp.
Opublikowano

Ja klasowe robiłem  około pół dnia na dwie klasy. Polecam gorąco serwer. Tylko BM za duży DMG ma póki co i Ochronke za silną tak to jest git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...