Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgeOfMetin.pl [Dedyk] [PvP]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy jakaś reklama bo już nie mam kogo bić? :3

Pare osób ma nagraną już prezentacje jednak poczekam aż wszystkie błędy wyeliminuje.

Nigdy, harnasiowi szkoda wydawać na reklame.

Wypad dzieciaku.

Opublikowano

Mam nno w 1-5 i cały czas pada ;)

Wejść na dunga bez przepustki - lajtowo ;>  napiszę Ci na pw ;)

Co do um i śr to jakie to wyrównanie jak body nakurwia po 6k+ hity przy full abs + ciągle nno pada? Jak tu pvp robić...

Proszę Cię..  Body mnie bił po 500 max z hita jak mialem klasówki..  Nie potrafisz zrobić EQ a piszesz że  masz full abs.. Powiedz mi jakim cudem z MOIM EQ KLASOWYM body bije mi po 700 z hita max... Gram WP oraz grałem również BODYM i wiem ile co wali.. Nie znasz się a wypowiadasz..

Dziwne,że mi NNO dwa razy zbugowało mi się z MOJEJ winy a mam je w 1-5 bonach :).

Opublikowano

Pare osób ma nagraną już prezentacje jednak poczekam aż wszystkie błędy wyeliminuje.

Wypad dzieciaku.

Miałeś mi nie odpisywać :( nie denerwuj się, może kiedyś dobije 200online. xD

Skad bronie 75 dropią?

Opublikowano

Proszę Cię..  Body mnie bił po 500 max z hita jak mialem klasówki..  Nie potrafisz zrobić EQ a piszesz że  masz full abs.. Powiedz mi jakim cudem z MOIM EQ KLASOWYM body bije mi po 700 z hita max... Gram WP oraz grałem również BODYM i wiem ile co wali.. Nie znasz się a wypowiadasz..

Dziwne,że mi NNO dwa razy zbugowało mi się z MOJEJ winy a mam je w 1-5 bonach :).

To zapraszam pvp haha 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Kiedy zobaczyłem że Harnaś robi serwer myślałem że będzie to coś na poziomie. Myliłem się. 90% serwera to ameby i idioci, nie dadzą wyjść z kółka ani nic ulepszyć, system ulepszeń jest najgorszy jaki widziałem na serwerze pvp, 0 balansu i 0 profesjonalizmu administracji. Bugów więcej niż idiotów, a idiotów więcej niż graczy. Najgorszy serwer na jakim miałem nieprzyjemność grać.

Opublikowano

Popieram 2x up.

Kupa idiotów,człowiek wraca chciałby się odstresować ale sie pytam K***A JAK? 

Skoro debile pastią się nad słabszymi graczami.

System ulepszeń też troche z dupy,nie jest tragiczny ale do dobrych też nie należy.

Są bugi.

Gdyby serwer bardziej dopracować miałby potencjał lecz w tej formie jak dla mnie niestety go nie posiada.

mojasygnan.png

Opublikowano

Kiedy zobaczyłem że Harnaś robi serwer myślałem że będzie to coś na poziomie. Myliłem się. 90% serwera to ameby i idioci, nie dadzą wyjść z kółka ani nic ulepszyć, system ulepszeń jest najgorszy jaki widziałem na serwerze pvp, 0 balansu i 0 profesjonalizmu administracji. Bugów więcej niż idiotów, a idiotów więcej niż graczy. Najgorszy serwer na jakim miałem nieprzyjemność grać.

Po to jest serwer pvp, co maja gracze robić jak zrobili juz eq? nabijają range i hajs na tych słabszych, bugów przeszkadzających w grze nie ma wiec nie pierdol ;) system ulepszen Ci sie nie podoba to zalóż kostium, a broń przeżyjesz, cały czas administracja próbuje coś naprawiać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie wiem, czy Wy jesteście tak ograniczeni czy po prostu nie umiecie myśleć. Czego Wy się spodziewaliście po serwerze PVP? Tego, że każdy Was będzie cieplutko oglądał jak sobie stoicie i miał Was w dupie skoro może sobie nabić range, czy yangi? Macie 3 królestwa, 6 miast w których możecie sobie robić ekwipunek. Macie również 6 miast w których możecie dropić bryłki, macie dungeony... na prawdę robienie pvp nie jest ostatnim sposobem na zarobek do zrobienia ekwipunku i klepać innych tak samo, jak klepią i Was. Wystarczy odpalić ten mózg i wziąć się za robote, a nie narzekać. A wygląd ekwipunku to kwestia gustu, mi się podoba i taki zostaje.

Opublikowano

Graczom bardziej chodzi o to, że małe przedziały lvl'owe nie mają jak i nie przejdą do npc gdzie znajdują się zmianki, kd, czy czego potrzebują.

Po to jest serwer pvp, co maja gracze robić jak zrobili juz eq? nabijają range i hajs na tych słabszych, bugów przeszkadzających w grze nie ma wiec nie pierdol ;) system ulepszen Ci sie nie podoba to zalóż kostium, a broń przeżyjesz, cały czas administracja próbuje coś naprawiać.

Ciekaw jestem kolego, jakie ty masz zdanie i nerwy, jak nie możesz sobie spokojnie pograć i zrobić itemów, bo jakiś przewyższający Ciebie idiota ciągle Cie atakuję. :)
Dla mnie server pvp powinien wyglądać tak - zrobić (okrąg, czy nową mape) na której będą znajdowały się npc od zmianek, kd, dopalaczy i tam jest strefa no pvp. Wtedy to bardziej przyciągnie graczy, nie odstraszy bo ktoś musi czekać godzinę, czy specjalnie wejść wieczorem i straci mnóstwo czasu aby móc przejść do jakiegoś npc i zakupić potrzebne rzeczy.

Opublikowano

Graczom bardziej chodzi o to, że małe przedziały lvl'owe nie mają jak i nie przejdą do npc gdzie znajdują się zmianki, kd, czy czego potrzebują.

Ciekaw jestem kolego, jakie ty masz zdanie i nerwy, jak nie możesz sobie spokojnie pograć i zrobić itemów, bo jakiś przewyższający Ciebie idiota ciągle Cie atakuję. :)

Dla mnie server pvp powinien wyglądać tak - zrobić (okrąg, czy nową mape) na której będą znajdowały się npc od zmianek, kd, dopalaczy i tam jest strefa no pvp. Wtedy to bardziej przyciągnie graczy, nie odstraszy bo ktoś musi czekać godzinę, czy specjalnie wejść wieczorem i straci mnóstwo czasu aby móc przejść do jakiegoś npc i zakupić potrzebne rzeczy.

W shinsoo klikasz na handlarke i idziesz do kółka i nic Ci nie przeszkadza, a kowale sa w kółko :D 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...