Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Palisz Papierosy I Czy Twoi Opiekunowie Ci Na To Pozwalaja

Tak jak w temacie  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy i czy twoi opiekunowie ci na to pozwalaja

• Tak
      94
    • Nie
      368
    • Jeszcze nie
      25
    • Juz prawie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ;) Ja od siebie dodam ze ja pale od 15 roku życia na luzie ;)

Proszę o - Przygarnij kropka ^^

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dobrze robicie. Ja od 13 roku życia pale i już w tym gównie utknąłem :/ Nic mi nie pomaga, żadne plastry NIC!

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

Opublikowano

Ja pale i zaluje ze zaczalem. Co 2 dni idzie na to 10zl, pale od ostatnich wakacji, wiec sobie policzcie ile na to wydalem...

Probuje to rzucic ale jest troche trudno...

Moi rodzice mi na to nie pozwalaja, przylapali mnie kilka razy...

Nikomu nie radze raczynac tego nalogu

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Ja też nie pale i nie zaczynam ...xD

@UP

większość pali dla szpanu <chodzi mi o -18

Żebyś wiedział... Ja tak zacząłem palić bo inni tez palili i to była taka ''moda'' Teraz pluje sobie z deczka w kasze :/ A może polecicie jakiś środek?

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

Opublikowano

Ja z tym powoli kończę.

Ograniczam jak się da.

Ale żeby opiekunowie lub rodzice pozwalali na palenie dzieciom w wieku mniej niż 18 lat to jest patologia..

Wielka nie odpowiedzialność.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Ja z tym powoli kończę.

Ograniczam jak się da.

Ale żeby opiekunowie lub rodzice pozwalali na palenie dzieciom w wieku mniej niż 18 lat to jest patologia..

Wielka nie odpowiedzialność.

Mi mama powiedziała tak ''Chcesz palić? To sobie pal ale pierw sobie na szlugi zarób a nie bierzesz moje'' Zarabiam wiec pale ale już chce z tym skończyć :/

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

Opublikowano

pale paczkę dziennie i jest zajebiście i nie mam zamiaru przestać :> a rodzice nie wiedzą i się pętko nie dowiedzą jak. Jak opiekunowie pozwalają palić dzieciom przed 18 to nie jest normalne

Opublikowano

Nie palę i nie zamierzam, jestem chory (na jaką chorobę to nie podam) to palenie, picie alkoholu itd, przez takie rzeczy można bardzo szybko dostać miażdżycy - nawet jeśli bym nie był chory to bym i tak nie zaczął.

Opublikowano

Widzę dużo osób ma takie zdanie jak ja ; ) . NIE ZAMIERZAM PALIĆ TEGO ŚWIŃSTWA :)

Nick na privach: PartyUp

Szukasz GM na swój serwer ? Napisz do mnie.

Twierdza Jinno 72lvl Wojownik Mental [OFF]

DeathMT2 Chunjo 78lvl Wojownik Body [OFF]

MijagiMt2 Chunjo 99lvl Wojownik Body [OFF]

15760534867572852544.png

822463852.png

Opublikowano

Pale w sumie ponad 3 lata.

Teraz to już poprostu weszło mi w nawyk. Mam ochote na papierosa tylko dlatego że np. zawsze rano i przed snem to pale. Moge wciągnąć ze 3 wieczorem ze znajomymi a i tak przed snem zapalić musze. Minimalnie 2 dziennie.

PS. Złoty środek żeby to rzucić to poprostu brak kasy i guma do żucia zamiast szlugi żeby czymś zająć usta.

f.png

Opublikowano

Mi mama powiedziała tak ''Chcesz palić? To sobie pal ale pierw sobie na szlugi zarób a nie bierzesz moje'' Zarabiam wiec pale ale już chce z tym skończyć :/

Jeśli stara Ci pozwoliła to nie jest dobrą matką... to nie jest normalnie.. na prawdę :| W tym wieku..Nie rozumiem jak rodzic może pozwolić "na luzie" dziecku na palenie papierosów..

Jak już pisałem. Ogromna nie odpowiedzialność.

Mi rodzice nie pozwalają i nie mam im tego za złe, po za tym.. jakbym pomyślał wcześniej, może bym nie wpadł w nałóg.

Fifolski Dokładnie.. i się ogranicza :D rano, wieczór .. ale czasami po prostu się nie da.. (nerwy itp)

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Wiesz powiem Ci tak Co cię to kur*wa obchodzi ? Ty się trujesz np. za mnie? czy Ty np. tracisz kase za mnie ? NIE

Więc takie pytania na tym forum są zbędne ;)

W gimnazjum się pamiętam czepiali ;P

Teraz to jest luz ;D a pale o 7 roku życia xD narazie mnie to nie przeszkadza ;d w sumie teraz to pale kiedy mi się nudzi :) no i do piwa, a że mi się dziennie 4 razy może nudzić to pale rzadko :P zamierzam rzucić bez żadnych plasterków czy czegoś takiego ;p siła woli wystarczy mi ;) tylko że u mnie to trosze dupnie z tym bo jeśli bym mial rzucać to nie mogę się denerwować;P a u mnie z tym Cięzko ;P tak więc tyle ode mnie ;D

P.S

a co do tego I am Perfection to ta roślinka jest wspaniała jeśli o to samo Ci chodzi co mi ;)) <mniam>

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Ja paliłem przez 9miesięcy.Trochę kasy poszło z dymem :(.Paliłem bo się wtedy rozluźniałem.Teraz już nie potrzebuje fajek,wystarczy MPCforum.pl i brak kasy.

PS kupuje teraz Shishe(dla mniej wtajemniczonych-fajka wodna).Mama się zgodziła ale jedynie wtedy gdy będę za wszystko płacił czyli:tytoń,węgielki,filtry nikotyny oraz dyfuzory dla czyściejszego dymu(zmniejszające substancje trujące) czyli miesięcznie ok.75zł bez przesyłki i cen przelewów.Cały kosztorys tej shishy wynosi 140zł na początek a potem 75zł miesięcznie.

Opublikowano

@QBA

Shisha - Największy shit na świecie... Po co wydawać tyle kasy w błoto ? Identycznym dymem mogę się zaciągnąć z czajnika elektrycznego...

Nie radze ;) Wyjdź z kolegami i zapal sobie blanta ^^

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...