Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NetMetin.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo ale mam nadzieję, że będzie można je wpisywać również jak się już ma konto :P

no tak będzie ;)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już nas pobanowaliście i pokasowaliście konta to nie dawajcie anonimowych zgłoszeń do Teamu w którym obecnie pracuję, że robię jakieś przekręty <BEKA Z WAS>

A jak już lecicie z jakimiś wymyślonymi historyjkami to może jakieś dowody, coś uzasadnionego bo jak na razie to wy zachowujecie się jak dzieci, że gadacie głupoty na mój temat osobą z którymi obecnie współpracuje no ale cóż ból dupy nie których ludzi jest OGROMNY hahaha :D 

Pozdrawiam tych co tam jeszcze grają -.- 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Jak już nas pobanowaliście i pokasowaliście konta to nie dawajcie anonimowych zgłoszeń do Teamu w którym obecnie pracuję, że robię jakieś przekręty <BEKA Z WAS>

A jak już lecicie z jakimiś wymyślonymi historyjkami to może jakieś dowody, coś uzasadnionego bo jak na razie to wy zachowujecie się jak dzieci, że gadacie głupoty na mój temat osobą z którymi obecnie współpracuje no ale cóż ból dupy nie których ludzi jest OGROMNY hahaha :D

Pozdrawiam tych co tam jeszcze grają -.-

czy możesz mi napisać na GG o co dokładnie chodzi ? teraz wróciłem po długim urlopie i pogadam z team o co chodzi. wszystko się wyjaśni myślę ;)

Opublikowano

czy możesz mi napisać na GG o co dokładnie chodzi ? teraz wróciłem po długim urlopie i pogadam z team o co chodzi. wszystko się wyjaśni myślę ;)

Podaj mi twoje GG :)

A chetnie pogadam bo do tej pory nie otrzymalem odp dlaczego uauneli nam konta i jakim prawem mnie i kolege DDoSowal Dude :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Również mnie ciekawi z jakiego powodu moje konto na forum zostało usunięte.

Wchodzi Majch3r na forum i nagle wywala mnie z konta. Pisze Shenkiemu, że nie mogę się zalogować on sprawdza a tu konto usunięte bez podania powodu. (;

Opublikowano

Również mnie ciekawi z jakiego powodu moje konto na forum zostało usunięte.

Wchodzi Majch3r na forum i nagle wywala mnie z konta. Pisze Shenkiemu, że nie mogę się zalogować on sprawdza a tu konto usunięte bez podania powodu. (;

A ta dalej o tym, hahahahahaha. Boże, to już się robi nudne! 

Ile czasu Was nie ma, a Wy dalej ból dupy...

Opublikowano

A ta dalej o tym, hahahahahaha. Boże, to już się robi nudne! 

Ile czasu Was nie ma, a Wy dalej ból dupy...

już niedługo wrzesień nie będą mieli czasu na zawracanie gitary ;)

Zapraszamy do wypowiedzi na temat serwera ;)

Opublikowano

Serwer miod, 105lvl juz wbity, a o eq nie jest ciezko bo ulepy fchoj szybko dropia.

Troche - jest ze gdy mamy 50% na ulepszenie to przewaznie ulepszy, a gdy mam 40% to juz pali jak sam skurwy*yn.

Ale i tak elegnacko sie gra :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zakończyłem współpracę z serwerem NetMetin już 2 tyg temu więc nie podpisuję się pod tym projektem proszę o zamknięcie tematu i wszystko co związane z serwerem kierowanie do osób za niego odpowiedzialnych. Powodem są spory z współwłaścicielem i nie wywiązanie się z umowy słownej o wynagrodzeniu. Przyjaciele mam całe backupy baz serwera więc nie martwcie się jak by wam serwer wyłączył przeniosę to na drugą maszynę i nic nie będziecie stratni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...