Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NetMetin.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy przypadkiem nie ma wirusów w cliencie ?

Mi coś wykrywało...

Dlatego nie zagrałem.

Mhm...

Nie wiem jakim cudem wykryło Ci wirusa :) - jeśli tak wyszło to ściągnij patchera i pobierz klienta całego przez patchera.

Wiele osób gra i jakoś nikt nie zgłaszał takowego błędu jeśli tak jest proszę o SS na pw to chętnie pomogę w rozwiązaniu problemu.

A tak w ogóle ... każdy Cycka zachwala a nikt nie pisze nic o mnie (Majch3r) w końcu to ja kopnąłem Cycka do roboty i nakręciłem go na ten serwer, mimo iż się rękami i nogami zapierał, że już żadnego serwera nie zrobi.

Jednak jak widać mam dobry wpływ na Kamila i bardzo dobrze nam się w Teamie pracuje ;)

W końcu możecie zobaczyć na logo.

netmetinlogo.png

Oprócz tego chciałbym też podziękować pozostałym osobą, które są w Team i nam pomagają, a o nich nikt nic też nie wspomniał:

- Nikola4207 znana bardziej jako Lovisa

- KamyczeQ znany teraz jako Cegła

Dodatkowo powiem tyle, że może tak jak było pisane były błędy na początku i małe potknięcia (ale wiadomo Rzymu od razu nie zbudowano - a jak widać Nam się udało to w bardzo szybkim tempie opanować), ale serwer jak widać dla graczy jest o tyle ciekawy i dobrze zrobiony, że znów coraz większa liczba graczy zaczyna na nim grać.

Ja ze swojej strony wspomnę i dodam, że kolejny YouTuberzy do Nas dołączyli:

- Legalizator

- Siembid

- WeeZy

Chętnie nawiążemy też współpracę z kolejnymi YouTuberami.

Nawet tymi najmniejszymi w razie pytań związanych z reklamą czekam na kontakt.

(p.s. Łubu Dubu - J**** nie FuBu, bo to spoko gość ....tylko Małysza, który miał u Nas nagrywać, a ojebał serwer na 700 zł i nic nie nagrał).

Opublikowano

@acuna8506

Witam.

Chciałbym nagrywać z tego serwera, lecz jakieś urywki, ponieważ nie będę nagrywał z głosem.

Np. Otwieranie szkatułek serwerowych, bossy, metiny itd...

Otrzymałbym coś za to :) ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

@acuna8506

Witam.

Chciałbym nagrywać z tego serwera, lecz jakieś urywki, ponieważ nie będę nagrywał z głosem.

Np. Otwieranie szkatułek serwerowych, bossy, metiny itd...

Otrzymałbym coś za to :) ?

Pozdrawiam !

Napisz do mnie na gg: 963877

lub pw na mpc :)

Czekam na kontakt :)

Opublikowano

Ja przestałem na nim grać ponieważ mental na tym serwerze to takie gówno najsłabsza postać mam poziom 198 i eq na 180 +9 no taki 120lvl podejdzie i mnie na lajcie zabija ja mu bije po 30k z krytem a on mnie po 40k z krytem no proszę was ...

Opublikowano

ja niestety zrezygnowałem z gry, dlatego że denerwowała mnie mapa dungeonów, która mi się bugowała, nie cały czas ale 40% tego co tam chodziłem.

Ale serwer jeden z lepszych teraz!  <3 

Opublikowano

Kamil, od mortyriusza s1 poprawiasz mi healera...., Rzeczywiscievsuper technik, nievumiez woekszyc ataku i heala,,,,, od ponad 1roku.

imetin_logo.png

Opublikowano

Kamil, od mortyriusza s1 poprawiasz mi healera...., Rzeczywiscievsuper technik, nievumiez woekszyc ataku i heala,,,,, od ponad 1roku.

potrafię to zrobić ;) i zrobię to na następną aktualizację 

Opublikowano

Ja przestałem na nim grać ponieważ mental na tym serwerze to takie g****o najsłabsza postać mam poziom 198 i eq na 180 +9 no taki 120lvl podejdzie i mnie na lajcie zabija ja mu bije po 30k z krytem a on mnie po 40k z krytem no proszę was ...

Powiem Ci tak niejednokrotnie robimy spotkanie z graczami na TS, miejsca na naszym forum by ludzie mogli się wypowiedzieć na temat co jest nie tak :)

A Ty tutaj takie rzeczy piszesz :)

Zapraszamy na serwer...

napisz swoją opinię a zobaczysz, że jeśli jest ona zasadna i rzeczywiście wymaga poprawienia zostanie to zrobione.

Opublikowano

Kamil obiecywales mi to na mortyriuszu s1 i? czekam i czekam, juz tu nie gram, gdyz widze co sie dzieje. Slyszalem o yang bugu, to prawda?

imetin_logo.png

Opublikowano

Kamil obiecywales mi to na mortyriuszu s1 i? czekam i czekam, juz tu nie gram, gdyz widze co sie dzieje. Slyszalem o yang bugu, to prawda?

nie ma yang buga i nie siej potek... 

Opublikowano

gdyby nie reklama u Bonusa to byście dopłacali do tego interesu #wybijaciesienajegofejmie

:v :v :v

To było ciekawe :P.

Co do servera i rzekomych bugów nigdy nie było czegoś takiego jak exp/yang bug itd. Jedyny problem z jakim borykał się wcześniej to te samoistne bugowanie się postaci ale napisali ze już to naprawili.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

gdyby nie reklama u Bonusa to byście dopłacali do tego interesu #wybijaciesienajegofejmie

:v :v :v

bonus dla mnie jest nikim szczerze jest to 0, majcher zajmuje się reklamą ;) 

Jak byś chciał porozmawiać na ten temat. zapraszam w Sobotę lub niedzielę znajdę czas na takie rozmowy ;) ts3.netmetin.pl

Opublikowano

Cycu dzisiaj przez cały dzień błąd wewnętrzny jest komunikat, po 30 podejściach wejdę do gry, ale jak chcę TP to od nowa zabawa z logowaniem :s

Co do aktualizacji, BM miał być wzmocniony, a będzie osłabiony, bo chcecie podnieść na magię, aby chmura mniej biła ? To BM już całkiem upadnie... Mental już leży, serwer pod bodziaka, wp i smoka będzie ? ...

Może to tylko fałszywe plotki, pisz mi tutaj prawdę proszę jak to widzisz, bo chciałbym poznać Twoje zdanie na ten temat.

Opublikowano

Juz poprawiles healera? Czy dalej mam czekac?

jestem w trakcjie aktualizacji będzie niedługo większy update i znowu wkład w reklamę na kilku youtuberów oraz konkurs z nagrodami ;)

Opublikowano

jestem w trakcjie aktualizacji będzie niedługo większy update i znowu wkład w reklamę na kilku youtuberów oraz konkurs z nagrodami ;)

No kurw... i znowu muszę aktualizować cheaty xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...