Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NetMetin.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze od 3 dni i niby jest w miarę fajnie ale...ani razu nie udało mi się zalogować na CH2 gdyż wyskakuje mi błąd wewnętrzny. Jeżeli jest 1k+ ludzi na serwerze to przydałoby się naprawić padnięty channel

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na serwerze od 3 dni i niby jest w miarę fajnie ale...ani razu nie udało mi się zalogować na CH2 gdyż wyskakuje mi błąd wewnętrzny. Jeżeli jest 1k+ ludzi na serwerze to przydałoby się naprawić padnięty channel

właśnie 30 minut temu zostało naprawione ch2 także zapraszamy serdecznie do gry :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

A więc tak od razu STANOWCZO NIE POLECAM SERWERA!

POWÓD ADMINISTRACJA!

A tutaj bardziej rozpisane dlaczego NIE POLECAM:
Jeszcze do jakichś 20minut temu byłem tam Administratorem forum :)
Jeśli byłeś użytkownikiem forum NetMetina to na pewno mnie znałeś!

Dzisiaj godzina 22:40 moje konta na forum zostały usunięte oraz na TSie zostałem zablokowany z powodu "nielegalne oprogramowanie" beka w uj...
A dostałem tego bana za to iż wstawiłem się za Rea Global Moderatorką którą spotkało to samo jakieś 10 min wcześniej ponieważ pan szanowny właściciel Majch3r coś do niej miał :) Nawet powodu nie podał tylko usunął jej konto, a tutaj dowody:

721101439413092768232.png

A tutaj śmieszny powód bana za to, że się wkurzyłem i napisałem, żeby moje konto też skasował i się doczekałem haha :D bo skasował + bana dał kozak nie wiem skąd on wgl takie rzeczy umie jak nigdy się nie interesował forum:

284511439413233768232.png

469741439413233768232.png

A tutaj rozmowa z panem Reavenem który jest tak bardzo zainteresowany forum, że aż ma na nie [cenzura] :)

889501439413423768232.png

812451439413423768232.png

A tutaj wcześniej Reavenek błagał mnie żeby został w Teamie bo chciałem odejść bo nie liczyli się wgl z moim zdaniem bawili się cały forum poprostu totalna wyj3bka przez co odeszło sporo osób z forum Reaven dawał każdemu rangi Administrator i wgl... Po tym ja mu złożyłem rezygnację bo ja w takim gofnie nie pracuje, a on mnie błagał żebym został bo tak to zamnie to forum i proponował że całe forum przekazuje mi:

210301439413810768232.png

Tal więc serdecznie NIE POLECAM serwera Administracja ma totalną wyj3bke na serwer i graczy ... Musiałem sam jako Admin forum pomagać graczom serwera przy wymianach bo osoby za to odpowiedzialne mówiły że czasu nie mają bo grają w csa czy bóg wie co tam jeszcze... haha beka totalna i porażka!! 

Forum im prawie całe zrobiłem to mnie zbanowali pokasowali konta i się cieszą teraz :)

Wiele osób z serwera/forum potwierdzi moje słowa.
I jeszcze raz NIE POLECAM! 

/+ Do Administracji serwera  proszę o skasowanie wszystkich regulaminów ze swojego forum napisanych przez mnie iż nie wyrażam zgody na ich publikowanie tam, jeżeli nie mogę mieć do nich dostępu.

Pozdrawiam was wszytkich! :D
Beka na całego :)
I pozdro dla graczy którzy tam jeszcze grają!

A i jeszcze jedno weźcie nie podbijajcie licznika na serwie bo tyle osób tam nie gra :c 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Popieram shenka, zawsze jego trzeba było prosić o pomoc, reszta w 4 literach wszystko ma.

Kamil jak mu się na mpc pisze to ładnie odpisuje, a jak na ts coś to spi***alaj ...

Również nie polecam.

Opublikowano

Popieram shenka, zawsze jego trzeba było prosić o pomoc, reszta w 4 literach wszystko ma.

Kamil jak mu się na mpc pisze to ładnie odpisuje, a jak na ts coś to spi***alaj ...

Również nie polecam.

Chyba nic nam nie odpiszą, ani się nie dowiem z jakiego powodu i jakim prawem pokasowali nam konta ... 

Znaczy uj z moim kontem chodzi mi o konto Rea bardziej ... Bo moje to mi tam wisi dla mnie są ważniejsi użytkownicy nie ja :) 

Jedynie Kamil odpisał na MPC pod ich prezką, że nic o tej sprawie nie wie i kazał o 1 w nocy na dwór wyjść ale już w łóżku leżałem no i mi się nie chciało :c

A no i jakiś lizus ich który mówił, że ja im dupe lizałem zaczął mnie hejtować, że płacze :( Smutneee :c :'(

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Na mapce od 90 ciężko coś znaleźć a ulepek od c***a potrzeba... gdyby był jeszcze zapis pozycji..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na mapce od 90 ciężko coś znaleźć a ulepek od c***a potrzeba... gdyby był jeszcze zapis pozycji..

Zrób sobie dropa, wbij nim szybciutko 90lvl i zastopuj expa. Bij metiny, moby + bossy i w mgnieniu oka uzbierasz 300 sztuk :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Hmm NetMetin nie polecam jest to praktycznie sklejka azurisa i kilka dodatków w source + majcher to dziekuje dowidzenia :(

Opublikowano

Chyba nic nam nie odpiszą, ani się nie dowiem z jakiego powodu i jakim prawem pokasowali nam konta ... 

Znaczy uj z moim kontem chodzi mi o konto Rea bardziej ... Bo moje to mi tam wisi dla mnie są ważniejsi użytkownicy nie ja :)

Jedynie Kamil odpisał na MPC pod ich prezką, że nic o tej sprawie nie wie i kazał o 1 w nocy na dwór wyjść ale już w łóżku leżałem no i mi się nie chciało :c

A no i jakiś lizus ich który mówił, że ja im dupe lizałem zaczął mnie hejtować, że płacze :( Smutneee :c :'(

bo raczej jestes zalosny :( co chwile pi3rdolisz glupoty w 3 tematach ze ci konto usuneli i rei heh

Opublikowano

Ile online?

Jak z bugami?

Online około 1000

A bugów nie ma, a nawet jeżeli są to jakieś malutkie, które nie zakłócają gry lub nie dają większych korzyści, że ktoś może się dzięki temu bugowi wybić w grze itp.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam. Nie dość, że administracja robi sobie za przeproszeniem jakieś jaja, to 0 zainteresowania. Pisałem na forum temat, o usuniętym koncie. Co to ma być? Jeszcze tydzień temu sobie spokojnie grałem. Wchodzę dzień później, patrze i moje konto nie istnieje. Jakim cudem? Pisałem temat na forum, to nikt z administracji serwera się nie zainteresował. 

Opublikowano

serwer nie jest w moim stylu.. lecz znajomym się podoba, chwalą go.. powodzenia cycu ;)

Opublikowano

Osobiście nie polecam. Nie dość, że administracja robi sobie za przeproszeniem jakieś jaja, to 0 zainteresowania. Pisałem na forum temat, o usuniętym koncie. Co to ma być? Jeszcze tydzień temu sobie spokojnie grałem. Wchodzę dzień później, patrze i moje konto nie istnieje. Jakim cudem? Pisałem temat na forum, to nikt z administracji serwera się nie zainteresował. 

Nie ma takiej możliwości by twoje konto zostało usunięte :D Więc nie wygaduj głupot i administracja na takie brednie czasu nie ma :) Bo to, że 1 osobie konto usunęło to możliwe nie jest xDD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości by twoje konto zostało usunięte :D Więc nie wygaduj głupot i administracja na takie brednie czasu nie ma :) Bo to, że 1 osobie konto usunęło to możliwe nie jest xDD

Jednej? Zaglądnij na forum do Działu Pytania & Problemy, a poza tym chyba administracji powinno zależeć na graczach. Nikomu pasów nie dawałem, więc co bez powodu zostało usunięte? Tak się rozpłynęło? Próbowałem odzyskiwać hasło no ale oczywiście się nie da, bo nie działa przywracanie hasła. Pisałem tematy na forum, to nikt z administracji forum nie odpisywał. Jeżeli macie takie podejście, to mam rozumieć, że olewacie tak każdego gracza. To tyle ode mnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Jednej? Zaglądnij na forum do Działu Pytania & Problemy, a poza tym chyba administracji powinno zależeć na graczach. Nikomu pasów nie dawałem, więc co bez powodu zostało usunięte? Tak się rozpłynęło? Próbowałem odzyskiwać hasło no ale oczywiście się nie da, bo nie działa przywracanie hasła. Pisałem tematy na forum, to nikt z administracji forum nie odpisywał. Jeżeli macie takie podejście, to mam rozumieć, że olewacie tak każdego gracza. To tyle ode mnie. Pozdrawiam

Już widzę, że coś kręcisz :P Najpierw napisałeś, że Ci usuneli konto, a teraz, że próbowałeś przywrócić hasło .... A przecież nie da się przywrócić hasła do konta, którego nie ma :P Oj nie ładnie robić zamieszanie!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Już widzę, że coś kręcisz :P Najpierw napisałeś, że Ci usuneli konto, a teraz, że próbowałeś przywrócić hasło .... A przecież nie da się przywrócić hasła do konta, którego nie ma :P Oj nie ładnie robić zamieszanie!

Gościu!  Chciałem się zalogować na serwer, ale jak pisało mi, że konto nie istnieje, to próbowałem odzyskać hasło. Jednak okazało się, że przypominanie hasła nie działa. Wiele osób potwierdzi to co napisałem więc mnie nie wkur.... , że coś kręcę. Wszystko działało cacy do czasu, gdy chciałem się zalogować 2 raz. Hasło wpisywałem poprawnie, więc co rozpłynęło się? Nie tylko mnie taka sytuacja spotkała. Jeżeli chcesz, mogą potwierdzić ci to inne osoby ;)

Opublikowano

Ogólnie serwer ciekawy. Tylko z dużym nastawieniem na Medium z mojego punktu widzenia. Exp spoko, tu jest fajnie nawet. Sam drop ulepszaczy ( choćby niebieskie perły i zioła ) to niestety nie dla każdego... Monotonia, monotonia, stanie na respach, bicie mobów metków.... Troszkę słabo pomyślane. Tym bardziej iż na przykład potrafi zjarać z 20 razy na 1 plus, a ulep trzeba po 30 - ich dropienie trwa .... Tym bardziej iż na dungach , na przykład na smoku - te ulepy wcale nie lecą ( zrobiłem ich chyba ze 150 ) ze smoka mimo opisu w "Wiki dropu" nie poleciała mi ani jedna niebieska perła. Więc serwer , pod tym względem nie każdemu przypadnie do gustu. Jak ktoś lubi siedzieć godzinami żeby wklepać jeden - dwa itemy.... Bo niestety przy takiej szansie na ulepszenie tyle to trwa. Zeby wbić trutę z +6 na +9 potrzebowałem całego dnia na mapie 90 i walka o metki albo bicie mobów na ulepy. Stalka na +9 - spaliło mi ją chyba z 40 razy.  To samo jest później , i niestety tak to wygląda. Same dungi - proste, szybko się robi, więc nie ma tu problemu. 

Gra się fajnie, ludzi nawet jest , trochę za bardzo nasrane w ISie wszystkiego - milion petów do expa z różnymi bonami na mapy, wierzchów itp itd... . To samo kostiumy... Też ciężko zarobić robiąc samemu EQ - albo zarobek , albo eq - z czegoś trzeba zrezygnować przez spory czas żeby na ten is zarobić a trwa to dosyć sporo - 6.5 k sm za peta czy kostium... A żeby pvp jakoś wyglądało - trzeba mieć ich kilka. A na samych kuponach 20 - 50 sm cięzko wydoić. 

Ale ogólnie dla zabicia czasu - spoko. Mnie już zaczyna nudzić pomału przy 200 +  ale serwer polecam. Tyle iż jak napisałem - nie każdemu się spodoba bo główna "rozrywka" to siedzenie i dropienie na mapie / metkach pereł i ziół po kilka godzin / dni na zrobienie eq. 

Jedynym mankamentem który wnerwia jest to iż z mojego punktu widzenia - serwer jest strasznie "zlagowany" ( psy siad i nie szczekać - mój komp jest 100 razy lepszy niż większości z was). I mogło by być co najmniej z 6 kanałów - trochę łatwiej by było jak o bossy, tak o metki czy spoty. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ogólnie serwer ciekawy. Tylko z dużym nastawieniem na Medium z mojego punktu widzenia. Exp spoko, tu jest fajnie nawet. Sam drop ulepszaczy ( choćby niebieskie perły i zioła ) to niestety nie dla każdego... Monotonia, monotonia, stanie na respach, bicie mobów metków.... Troszkę słabo pomyślane. Tym bardziej iż na przykład potrafi zjarać z 20 razy na 1 plus, a ulep trzeba po 30 - ich dropienie trwa .... Tym bardziej iż na dungach , na przykład na smoku - te ulepy wcale nie lecą ( zrobiłem ich chyba ze 150 ) ze smoka mimo opisu w "Wiki dropu" nie poleciała mi ani jedna niebieska perła. Więc serwer , pod tym względem nie każdemu przypadnie do gustu. Jak ktoś lubi siedzieć godzinami żeby wklepać jeden - dwa itemy.... Bo niestety przy takiej szansie na ulepszenie tyle to trwa. Zeby wbić trutę z +6 na +9 potrzebowałem całego dnia na mapie 90 i walka o metki albo bicie mobów na ulepy. Stalka na +9 - spaliło mi ją chyba z 40 razy.  To samo jest później , i niestety tak to wygląda. Same dungi - proste, szybko się robi, więc nie ma tu problemu. 

Gra się fajnie, ludzi nawet jest , trochę za bardzo nasrane w ISie wszystkiego - milion petów do expa z różnymi bonami na mapy, wierzchów itp itd... . To samo kostiumy... Też ciężko zarobić robiąc samemu EQ - albo zarobek , albo eq - z czegoś trzeba zrezygnować przez spory czas żeby na ten is zarobić a trwa to dosyć sporo - 6.5 k sm za peta czy kostium... A żeby pvp jakoś wyglądało - trzeba mieć ich kilka. A na samych kuponach 20 - 50 sm cięzko wydoić. 

Ale ogólnie dla zabicia czasu - spoko. Mnie już zaczyna nudzić pomału przy 200 +  ale serwer polecam. Tyle iż jak napisałem - nie każdemu się spodoba bo główna "rozrywka" to siedzenie i dropienie na mapie / metkach pereł i ziół po kilka godzin / dni na zrobienie eq. 

Jedynym mankamentem który wnerwia jest to iż z mojego punktu widzenia - serwer jest strasznie "zlagowany" ( psy siad i nie szczekać - mój komp jest 100 razy lepszy niż większości z was). I mogło by być co najmniej z 6 kanałów - trochę łatwiej by było jak o bossy, tak o metki czy spoty. 

codziennie mamy ataki ovh już do mnie pisma pisało czy nie życzymy indywidualnej ochrony i jak będzie coraz gorzej taka ochrona będzie zakupiona ale jest to bardzo duży koszt. 

Opublikowano

­Co daje?

Kod Promocyjny:

(jeśli posiadasz)

I skąd go wziąć?

Kody promocyjne były rozdawane na starcie serwera oraz do niektórych mogły przyjść takie kody SMS'em i one dawały około 1k SM na start jeżeli dobrze pamiętam.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Kody promocyjne były rozdawane na starcie serwera oraz do niektórych mogły przyjść takie kody SMS'em i one dawały około 1k SM na start jeżeli dobrze pamiętam.

tak i już nie długo kolejna taka promocja  ;)

Opublikowano

tak i już nie długo kolejna taka promocja  ;)

Ooo ale mam nadzieję, że będzie można je wpisywać również jak się już ma konto :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...