Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NetMetin.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy trzymamy się na rynku już 15 dzień więc zgodnie z regulaminem forum tworzymy dla was przyjaciele dyskusję na temat serwera NetMetin.pl.

Proszę również by opinie były podpierane i miały odzwierciedlenie w rzeczywistości (bez bajek o smokach lub nie istniejących błędach) 

Na serwerze jest ponad 1000 graczy każdego dnia chcemy żeby było was jeszcze więcej,

co kilka dni są wgrywane poprawki, wysłuchujemy waszych propozycji i wprowadzamy je w życie. 

Mam nadzieję że i tu będziemy mogli zaczerpnąć wiedzy jak jeszcze możemy udoskonalić nasz projekt. 

Od sierpnia ruszamy z małą reklamą a początkiem września większy update podniesienie Max. Poziomu i Wielka inwestycja w reklamę na YouTube. 

Jeżeli tylko się zgodzą nagrywać więksi let's playerzy metin2. Wymieniać nie będę bo zaraz ukradną i przekupią inne serwery takie czasy ;) więc niech to będzie dla was niespodzianką!!

Dziękujemy wam za zaufanie oraz tak liczną społeczność przyjaciele!

Dla przypomnienia: 

Strona gówna:

http://netmetin.pl/

Wspomóż nas w reklamie przyjacielu umieść w swojej sygnaturce naszą reklamę:

Gotowy BBCode:

http://wklej.to/syWmL/text

Link do baneru:

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3817314385521471403521.jpeg

3817314385521471403521.jpeg

Kilka SS z serwera: 

2039414385524961403521.jpeg

5470714385525601403521.jpeg

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha rozumie słyszałem że kamil"CyCu nie jest już w teamie i że server pod upada już

Jestem w team i zawszę będę ;)

Opublikowano

Kamil wie co robi :) Serwer na prawdę nie jest nudny nie trzeba siedziec na dungach jak na innych serwerach po 30min tu dunga robi się 5 max 10min. Sm w grze leca idzie się dorobic full is klasowego nawet nie inwestując w grę wystraczy wiedziec jak zarobic :P . Ogolnie to jeden z lepszych serwer mt2 w Polsce ;) . Pozdrawiam

Opublikowano

Gram, na razie średnio zadowolony jestem z serwera.

Moje propozycje ?

Napisze, ale weź je do serca, nie usuwaj jak na forum...

- Dungeony na kilka osób, które będą trudne do zrobienia, tak, że powiedzmy bez buffa ani rusz, drop będzie bardzo ciekawy.

- Wprowadzenie dropu z metków na dungeonach 100+

- Dodanie kupna ulepszaczy za SZ

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra. Może teraz były małe problemy z pobugowanymi postaciami jednak administracja starała się to szybko naprawić. 

Serwer godny polecenia. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Polecił bym serwer ale niestety stabilność pozostawia wiele do życzenia. Przez 1 dzień gry postać zbugowała mi się kilkanaście razy, serwer był restartowany co chwila, to naprawdę utrudnia grę. Administracja 3 razy informowała że bugi zostały naprawione, ale niestety nie pomogło. Serwer jest co moment restartowany a po przeniesieniu na niektóre mapy na postać nie da sie zalogować. Do czasu naprawienia błędów odradzam gre.

Opublikowano

Gram, na razie średnio zadowolony jestem z serwera.

Moje propozycje ?

Napisze, ale weź je do serca, nie usuwaj jak na forum...

- Dungeony na kilka osób, które będą trudne do zrobienia, tak, że powiedzmy bez buffa ani rusz, drop będzie bardzo ciekawy.

- Wprowadzenie dropu z metków na dungeonach 100+

- Dodanie kupna ulepszaczy za SZ

- z dungeonem na 100% ale jak jakiś nowy system wprowadzimy bo drop narazie jest super ustawiony 

- to samo co up 

- zrobimy ankietę na forum u nas 

Polecił bym serwer ale niestety stabilność pozostawia wiele do życzenia. Przez 1 dzień gry postać zbugowała mi się kilkanaście razy, serwer był restartowany co chwila, to naprawdę utrudnia grę. Administracja 3 razy informowała że bugi zostały naprawione, ale niestety nie pomogło. Serwer jest co moment restartowany a po przeniesieniu na niektóre mapy na postać nie da sie zalogować. Do czasu naprawienia błędów odradzam gre.

tak były takie problemy ale to przez zapytania do bazy wprowadziłem cache w questach i teraz jest już okej aplikacje się przepełniały z zadaniami do zrobienia. 

Opublikowano

- z dungeonem na 100% ale jak jakiś nowy system wprowadzimy bo drop narazie jest super ustawiony 

- to samo co up 

- zrobimy ankietę na forum u nas 

No no ;)

A i Marcin niech te SM-ki za wczoraj rozdaje powoli, bo coś mu to nie idzie.

~ A już przedwczoraj ;O

Opublikowano

Pograłem troszkę i w sumie jedyne co mnie lekko odrzuciło to :

- Bonusy, które praktycznie nigdy dobre nie wchodzą. Jest niby BS, ale po co mi takie ułatwienie gdy muszę siedzieć z nim pół dnia by coś tam sensownego zrobić..

- Słabiutki drop yang.. Nie mam pojęcia jak jest na wyższych lvlach, ale do 100 jest średnio ;/

- Rzadko dropiące KD. Jak na Server Easy to muszę się nalatać za metinami (jest ich masa, ale po rozwaleniu chyba 15 wydropiło jedno KD)

Opublikowano

Pograłem troszkę i w sumie jedyne co mnie lekko odrzuciło to :

- Bonusy, które praktycznie nigdy dobre nie wchodzą. Jest niby BS, ale po co mi takie ułatwienie gdy muszę siedzieć z nim pół dnia by coś tam sensownego zrobić..

- Słabiutki drop yang.. Nie mam pojęcia jak jest na wyższych lvlach, ale do 100 jest średnio ;/

- Rzadko dropiące KD. Jak na Server Easy to muszę się nalatać za metinami (jest ich masa, ale po rozwaleniu chyba 15 wydropiło jedno KD)

to jest przyjacielu Medium/Easy z naciskiem na Medium ale gracze mówią że i tak za łatwo :P

bonusy muszą tak wchodzić masz jakąś satysfakcję z zrobionego EQ. 

Opublikowano

Polecam widać, że Cycu się stara ;). Serwer naprawdę dopracowany bez problemów ze stabilnością, tylko grać!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

to jest przyjacielu Medium/Easy z naciskiem na Medium ale gracze mówią że i tak za łatwo :P

bonusy muszą tak wchodzić masz jakąś satysfakcję z zrobionego EQ. 

Nawet na Medium dostajemy w wartości bonów i skille na P ;)

Satysfakcję? Szczerze to po 6h godzinach bonowania nawet jakby wpadł jakiś item to satysfakcji ze zrobienia bym nie miał ( BS...) 

Tak czy siak polecam server ^^

Opublikowano

Polecam serwer. Fajnie się gra i da się rozerwać rozgrywając jakieś małe wojenki :D Tylko na 2 secie najdłużej się męczy, a potem jest z górki, bo metki i bossy są wszędzie, jedynie co potrzeba to czas i wbić odpowiedni lvl :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Polecam serwer. Fajnie się gra i da się rozerwać rozgrywając jakieś małe wojenki :D Tylko na 2 secie najdłużej się męczy, a potem jest z górki, bo metki i bossy są wszędzie, jedynie co potrzeba to czas i wbić odpowiedni lvl :D

Dokładnie tak jak pisał przedmówcą jedyny problem to 2set eq dalej leci się jak z górki większość graczy właśnie to może odstraszyć lecz potem jest o wiele łatwiej.

Od siebie dodam ze server jest dobry grałem do 160lv i zrobiłem stopkę na trochę ponieważ ostatnie problemy mnie zniechęcały ale na pewno wrócę jak już wszystko bd ok, server ma potencjał wiec liczę na Administracje.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisał przedmówcą jedyny problem to 2set eq dalej leci się jak z górki większość graczy właśnie to może odstraszyć lecz potem jest o wiele łatwiej.

Od siebie dodam ze server jest dobry grałem do 160lv i zrobiłem stopkę na trochę ponieważ ostatnie problemy mnie zniechęcały ale na pewno wrócę jak już wszystko bd ok, server ma potencjał wiec liczę na Administracje.

już nie ma tych problemów ;) 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest spoko, dopracowany i ma wiele fajnych urozmaiceń. Jest to chyba dotąd najlepszy projekt jaki stworzył Kamil. Polecam zagrać bo widać, że administracja naprawdę się stara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...