Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wapujesz? Pochwal się swoim sprzętem :) !

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś w ogóle wykorzystuje powyżej 60W, że takie bydlaki kupujecie? Nie rozumiem tego :)

Do 100W jest jeszcze dobrze, powyżej to już przesada. Obecnie jadę na 85W, najbardziej komfortowo, ale wyżej niż stówka nie wjadę.

RX200S i Smok TFV4

U mnie podobnie RX200S + Limitless Plus

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś w ogóle wykorzystuje powyżej 60W, że takie bydlaki kupujecie? Nie rozumiem tego :)

Dzień dobry :)

Oczywiście, że wykorzystuje. Ja przeważnie używam 130-150W :lenny:

X Cube II + Twisted Messes v2

(Może odświeżę, ktoś nowy zobaczy temat i może to odżyje ;D)

Ja 15 czerwca wyposażam się w XCube II i TFV4, więc na pewno się pochwalę tutaj sprzętem ewentualnie chmurką ;)

Aktualnie o wiele bardziej od xCube opłaca się H-priv, no i lepiej poczekać na tfv8 niż kupować tfv4, ew. możesz kupić SMOK RTA g4

A co do tego..

Nie polecam. Raz czy dwa z góry wyciekł liquid, zaraz znalazł się pod ekranem.. guzik od zmiany Wat zaczął "wariować" no i taka historia h-priva. Działa ale czasem nadal się przestawiają Waty.

X Cube? Jest super, już tyle razy mi upadł, że nie zliczę ^^ Zdarza się przelać liquidem ale nigdy nie było żadnego liquidu pod ekranem jak w h-privie.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...