Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wapujesz? Pochwal się swoim sprzętem :) !

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ktoś jaki parownik byłby lepszy do Evic VT? Myślałem o tritonie/atlantisie2/zephyrusie. 

@Marcoly

@SmoKu™

z tritonem są problemy, zastanowiłbym się nad zephyrusem/atlantisem 2. Sam mam atlantisa 2 z istickiem 50w i naprawde smak fajny, chmura ogromna. A o zephyrusa pytaj @Marcoly.

graphic.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tritonem są problemy, zastanowiłbym się nad zephyrusem/atlantisem 2. Sam mam atlantisa 2 z istickiem 50w i naprawde smak fajny, chmura ogromna. A o zephyrusa pytaj @Marcoly.

Też mam aktualnie tritona, nie narzekam, ale denerwuje mnie zalewanie od góry, bo często liquid się wylewa... 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Orientuje się ktoś jaki parownik byłby lepszy do Evic VT? Myślałem o tritonie/atlantisie2/zephyrusie. 

@Marcoly

@SmoKu™

triton przecieka, niezbyt fajna sprawa

atlantis 2 to do takich modow ~30w spokojnie styknie, tylko z kreceniem grzalek chujnia

powyzej 30w oczywiscie zephyrus, wiadomo nie musisz z tylu korzystac ale masz mozliwosc krecenia swoich grzalek np. 0.1Ω - ktorych uzywanie na 25w mija sie z celem 

Opublikowano

Polecicie coś do palenia na iSticku 30W w małych rozmiarach?

Staram się złożyć coś małego z porządną chmurą, oczywiście nie planuję dripa.

Myślałem nad genitankiem mini, ale sam nie wiem czy jest sens podłączać coś takiego na taki sprzęt.

Opublikowano

Myślałem nad genitankiem mini, ale sam nie wiem czy jest sens podłączać coś takiego na taki sprzęt.

imo atlantis 2 na 0,5 ohma 30w ma fajną chmurkę. Na twoim miejscu bym go wybrał gdyż jakbyś chciał zmienić sprzęt to atlantis 2 może lecieć do 70-80w ale tutaj bym uważał na poparzenia.

graphic.png

Opublikowano

imo atlantis 2 na 0,5 ohma 30w ma fajną chmurkę. Na twoim miejscu bym go wybrał gdyż jakbyś chciał zmienić sprzęt to atlantis 2 może lecieć do 70-80w ale tutaj bym uważał na poparzenia.

Lepszego sprzętu mi już nie potrzeba, mam jeszcze isticka 50W, ale i tak tego nie wykorzystuję.

Opublikowano

Dobrze myslales, genitank mini na isticku sprawuje się wyśmienicie.

Co do tych wyzszych dyskusji.

Zephyrus zdecydowanie.

Parownik jest naprawdę porządny, grzałki są cudne a wykonanie niebanalne.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja zanieslugo chyba zafunduję sobie Smpl + Derringer :3.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zainteresuj się czymś w rodzaju Subtanka Nano albo "FuryTank", podobno spoko sprzęt od Anyvape.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżę trochę ;)

Jaka jest orientacyjnie "bezpieczna" ilość watów na grzałkę 0.4 Ohm (nie chcę żeby się zjarała po 3 dniach)? Aktualnie mam ustawione 30w (no i 3,5V) i jest ok, dziennie spalam ~8-10ml liquidu. 

b_560_95_1.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Olejki olejkami podziwiaj swoje płuca :)

Z chin wycofali te fajury polacy sie napalaja. Płuca i tak się regenerują ale nie w przypadku ,kiedy walimy olejki. 

Sam paliłem  Fajure polecam od snoop dooga.

Z fartem!

.

Opublikowano

Miesiąc temu: IPV D2 + UD Bellus + Mutation x V4

Aktualnie: smok r80 + micro TFV4 + mutation x v4 (micro TFV4 leci na sprzedaż i kupuję Aromamizer RDTA)

@1373230489-U611928.pngShazzy dobry sprzęcior Wismec i Tfv4 ;) Jednakże ten X Cube 2 to totalna klapa ze strony smoka... Aktualizacja ze 160W do 180W, a i tak ma stałe 120W, powyżej pulsacyjne. TC nie działa. 

Opublikowano

eGo One MEGA aktualnie i póki co przy nim zostaje.

Wcześniej kangertech ipow 2 a jeszcze wcześniej Spinner II z Vspotem :P

Opublikowano

Miesiąc temu: IPV D2 + UD Bellus + Mutation x V4

Aktualnie: smok r80 + micro TFV4 + mutation x v4 (micro TFV4 leci na sprzedaż i kupuję Aromamizer RDTA)

@1373230489-U611928.pngShazzy dobry sprzęcior Wismec i Tfv4 ;) Jednakże ten X Cube 2 to totalna klapa ze strony smoka... Aktualizacja ze 160W do 180W, a i tak ma stałe 120W, powyżej pulsacyjne. TC nie działa. 

Też myslałem, że się rozczaruję z powodu tego xCube2, ale powiem Ci, że nie ma różnicy w chmurce pomiędzy Wismec'iem, a SMOK'iem (przy 120W i grzałce 0.2). 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie rozumiem fenomenu tego typu rzeczy. Jak chce się palić to się pali fajki, a nie olejki.

Olejki wychodzą taniej i  odrobinie mniej szkodzą [Co oczywiście nie oznacza że w ogóle nie szkodzą]

A po za tym czy to różnica olejek czy fajka? Tutaj chodzi tylko o to by zaspokoić głód nikotynowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...