Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wapujesz? Pochwal się swoim sprzętem :) !

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście wapuję na baterii Vision Vapros Nunchaku i clearomizerze też od Vaprosa, V-Spot :D 
Rozpoczynam pracę więc za miesiąc się przesiąde na Starter Box'a od KangerTecha i pewnie Subtanka :) 

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Burżuj xD Moje to przeważnie chińskie no-name(więc o "marce" nie będę pisał)....a liquidy sam robię.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Burżuj xD Moje to przeważnie chińskie no-name(więc o "marce" nie będę pisał)....a liquidy sam robię.

A to ciekawe :) Może coś więcej? Jak robisz?

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Cóż...baza jeszcze na starej zasadzie, czyli glikol propylenowy i gliceryna w proporcjach mniej więcej 70/30(powszechnie dostępne). Nikotynę mam od znajomego chemika, a jeśli chodzi o smaki, to najczęściej olejek mentolowy, lub kilka kropli whisky. Aby mieć kawowy po prostu gotuję kawę rozpuszczalną i dodaję w kroplach. Tyle, że w ten sposób kawa szybko "męczy" grzałki, a nawijanie drutu bywa dosyć czasochlonne.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Robiąc olejki w ten sposób narażasz swoje zdrowie na niebezpieczeństwo :p

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Eleaf iStick 20w MOD + Gs Air/Vspot Vapros.

Za parę dni kupuję mechanika c:.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wcześniej: Vision Spinner II + AeroTank MOW

Teraz: iStick 50W + Subtank Mini + Derringer RDA

Co do liquidów to skończyłem z robieniem przeróżnych smaków, które po czasie i tak się nudzą lub są tak słodkie/mdłe, że nie da się tego palić dłużej i przeniosłem się na palenie samej bazy bezsmakowej z e-plyny. Za 40zł można zakupić 250ml 0mg i 100ml 36mg i według własnych preferencji zrobić sobie dowolną moc. Także polecam, wojciech modest amaro.

Opublikowano

kupiłem kiedyś spinnera2 i jakiś parownik, upadło mi pare razy i zaczęło się luzować przez co wylewał mi sie liquid, kupiłem drugi i od razu po otwarciu w domu upadl mi na ziemie i się potłukł...

z resztą te epapierosy to gówno przeznaczone dla gimbusów, zykłe szlugi są po prostu lepsze, o ile można tak w ogóle powiedzieć - najwyższa pora rzucić ten syf..

x

Opublikowano

Zamówiłem Anyvape VMW, mechanik na wzór istick + SMOK Vapor Chaser Tank .

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

zwykłe szlugi kojarza mi sie z banda gimbo typow ktorzy chowaja sie przed nauczycielami bo maja wkoncu 15 lat i trzeba spalic szluga z nerwow XDDDDDDDDDDDDDDDD

efajka > zwykła fajka imo

volish control mega (istick 50w) + atlantis 2

raczej gimbusy teraz palą efajki, bo nie śmierdzą i mogą to używać wszędzie, a poza tym to jest chyba modne

ja nie dałem rady się tym napalić, mogłem przez godzinę cały czas się tym inhalować i po tym jeszcze normalnego papierosa palilem

x

Opublikowano

Zamówiłem Anyvape VMW, mechanik na wzór istick + SMOK Vapor Chaser Tank .

­

anyvape maly jak skurwysyn, to jest hybryda w obudowie isticka ale daje dobre napiecie

Opublikowano

wcześniej : smpl ss + dark horse rda + awt 40a / spinner 2 i genitank mini

teraz: istick 50w + zephyrus

no i oczywiście samogony 

Opublikowano

wcześniej : smpl ss + dark horse rda + awt 40a / spinner 2 i genitank mini

teraz: istick 50w + zephyrus

no i oczywiście samogony

Co powiesz o zephyrusie?
Opublikowano

anyvape maly jak skurwysyn, to jest hybryda w obudowie isticka ale daje dobre napiecie

80w, antyzwarciowe, i nasila 0.18ohm i wzwyz. To jest wytwornia chmur.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

miałem miesiąc z dark horse, bez podniety.

Jak na cene zjada mocno.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jak na cene zjada mocno.

no zwykla hybryda, zaleznie od oporu i naladowania akusa daje ci napiecie co troche boli jak jest troche rozladowany ;/

Opublikowano

no zwykla hybryda, zaleznie od oporu i naladowania akusa daje ci napiecie co troche boli jak jest troche rozladowany ;/

Jedna z niewielu osob na tym 4um ktora ogarnia vapowanko.

Tu przyznaje Ci racje, jednak dlatego mam zawsze ze sobą powerbanka :D.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jedna z niewielu osob na tym 4um ktora ogarnia vapowanko.

Tu przyznaje Ci racje, jednak dlatego mam zawsze ze sobą powerbanka :D.

a to powerbank nie ma zbyt duzego natezenia wyjsciowego? wiekszosc ma 2A o ile sie nie myle :D

Opublikowano

a to powerbank nie ma zbyt duzego natezenia wyjsciowego? wiekszosc ma 2A o ile sie nie myle :D

Jeszcze nic nie popsułem, a iSticki ładowałem tak samo :D.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jeszcze nic nie popsułem, a iSticki ładowałem tak samo :D.

­

A widziałeś te nowe iSticki? 40W z kontrolą temperatury i 100W na 2x 18650? Ten drugi fajnie się prezentuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...