Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolego na każdym serwerze da rade mentalem grać i wszystko ogarniać tylko trzeba umieć  :P

Oj oficer oficer....ja nie "umim" ? Chodzi mi tylko o to, czy wp/body nie będzie miał drastycznej przewagi nad innymi klasami.

Tutaj tez spędzisz 150h na łowieniu? :D

Opublikowano

Trzeba cierpliwości ludzie,łatke na hosting jakiś wbiją,to i hosting zlagujemy tak będziemy pobierać xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Holtras próbowałem się rejestrować z 3 przeglądarek na waszym forum ale nie mogę bo ciągle wywala do tej daty i pozwoleniu rodziców ogarnijcie te jebfan forum bo zarejestrować się normalnie nie można a próbowałem z 3 przeglądarek co a bzdura o jakijś rodzicach żal

Opublikowano

Kolejny "profesjonalny" serwer, który jest uruchamiany z opóźnieniem? ;)

Od kilku dni już było parę takich, po wejściu od razu ludzie przez bugi wbijali lvle.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Czyli będzie serwer w tym roku czy nie ?

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Holtras próbowałem się rejestrować z 3 przeglądarek na waszym forum ale nie mogę bo ciągle wywala do tej daty i pozwoleniu rodziców ogarnijcie te jebfan forum bo zarejestrować się normalnie nie można a próbowałem z 3 przeglądarek co a bzdura o jakijś rodzicach żal

a wybrałeś date aby mieć powyżej 13 lat?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Bo trzeba miec +13 lat XDD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Dzieciaku następnym razem normalnie wypełniaj formularze, polecam usunąć pliki cache.

Opublikowano

Tu niestety zależy od mojego łącza w jakim czasie łatka będzie wrzucona - poczekajcie cierpliwie wrzuca się już.

Opublikowano

Kolejny "profesjonalny" serwer, który jest uruchamiany z opóźnieniem? ;)

Od kilku dni już było parę takich, po wejściu od razu ludzie przez bugi wbijali lvle.

Patrząc na te starty w ostatnim tygodniu też myślałem że invo wystartuje normalnie ;p

Opublikowano

Właśnie, tym ostatnim słowem udowodniłeś, że jest to potrzebne. :)

Musi być sporo luda, przecież jak wrzucicie na 1 hosta, to i tak się zetnie.

Zamknijcie prezke aż do startu bo zaczyna się robić spam

Przynajmniej nabija się ilość wyświetleń i komentarzy. :)

Opublikowano

Tu niestety zależy od mojego łącza w jakim czasie łatka będzie wrzucona - poczekajcie cierpliwie wrzuca się już.

Pobrało mi Invoria.exe i patch_icon, starczy?

Opublikowano

Patrząc na te starty w ostatnim tygodniu też myślałem że invo wystartuje normalnie ;p

Też liczyłem, że może coś nowego i porządnie zrobionego. Jak widać ostatnio serwery robione są chyba przez kolegów  w tej samej klasie Gimnazjum. Przykro.

A jeżeli już z samym startem są problemy, to jaka gwarancja, że nie będzie bugów albo cofek ; )

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Oj oficer oficer....ja nie "umim" ? Chodzi mi tylko o to, czy wp/body nie będzie miał drastycznej przewagi nad innymi klasami.

Tutaj tez spędzisz 150h na łowieniu? :D

150 h? może tak 250 było na vesteris.pl?  tutaj nie ma systemu łowienia więc będę robił all pod pvp ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tylko żeby nie ważyła 500mb bo pogram Sobie za godzine...C*****a sprawa z tym patcherem, że padł akurat teraz...

Opublikowano

Nie  można otworzyć żądania pobierania czy coś takiego mi wyskakuję ...

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...