Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Zmianka jest nieskończona?
  • Skąd bronie 65, zbroje 66?

• DT jest tak samo krótkie jak na poprzednich edycjach?
  • Dlaczego wprowadziliście ograniczenie czasowe do tego bossa w komnacie od 90lv?
  • Resp metinów oraz bossów przystosowany (nie tyle co powiększony/skrócony czas respu) pod przewidywaną, sporą ilość graczy?
  • Jaka szansa (%) jest na drop specjalki ze szkaty nieb. śmierci?
  • Skąd zdobyć przepustki na prywatne dt oraz ww?

Przeczytałem prezentacje widać że wciągająca aż chce się ją czytać od początku do końca,ładnie i starannie opisane wszystko 10/10.

Co do serwera mam mieszane uczucia gdyż nie wiadomo jaki start będzie czy spokojny czy wywalanie,lagi,bugi więc na razie daje X/10.

Mam nadzieję że jakiś evencik na start serwera odpalicie ;)?

Oby nie, event w dniu startu to strzał w kolano.

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłbym bardzo chętnie, ale wiem, ze znów będzie ta sama sytuacja co na invoriis2.

Jak wystartowało to nawet na początkowych mapach (pierwsza 'nowa' była bodajże od 90lvl [?]) nie można było spota znaleźć, a o bossach to można było pomarzyć bo wyliczali co do sekundy. Jeśli będzie tak jak ja mówię to zapewne i 10ch nie pomogłoby graczom.

Btw: wiem, że metin to bitki o spot, ale bez przesady jak na spocie stoi po 10 osób tak jak na globalu na BO za dawnych czasów.

• zmianka jest nieskończona?
  • skąd bronie 65, zbroje 66?

Tak to jest jak się nie mysli... Na sam start bez reklamy byłoby 1k co juz jest okej... Ale Hool woli wykupic Wallandera od samego startu ( myslenie 0/19 ) zeby byl zapierdol od poczatku co nie jest dobrym rozwiazaniem

Opublikowano

Tak to jest jak się nie mysli... Na sam start bez reklamy byłoby 1k co juz jest okej... Ale Hool woli wykupic Wallandera od samego startu ( myslenie 0/19 ) zeby byl zapierdol od poczatku co nie jest dobrym rozwiazaniem

powtarzasz sie a w dodatku powtarzasz te same głupoty... naprawde myślisz, że węcej albo chociaż tyle samo osób by wbiło na serwer po jakimś,jak wcześniej pisałeś, miesiącu gdzie już gracze są rozwinięci niż teraz? Jak startować to od razu z wodospadu a nie rozlewać jakiś strumyk (taka luźna metafora).

A tak poza tym to dziwie się, że ty tu będziesz grał, bo każdy twoj komentarz to albo hejt albo jakieś marudzenie na serwer

Do zobaczenia na serwie, ide dalej malować brame ;)

Opublikowano

Mam problem z Isem :) pochwale się wykupiłem 14 x kod na 550 SM z czego 4 kody na SM dostalem takie same ..Holl PW

do homepay.pl my nie mamy na to wpływu ... jesteśmy jedynie odbiorcą kodu. Zadzwoń do nich to załatwią to w 5minut. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

• Zmianka jest nieskończona?
  • Skąd bronie 65, zbroje 66?

• DT jest tak samo krótkie jak na poprzednich edycjach?
  • Dlaczego wprowadziliście ograniczenie czasowe do tego bossa w komnacie od 90lv?
  • Resp metinów oraz bossów przystosowany (nie tyle co powiększony/skrócony czas respu) pod przewidywaną, sporą ilość graczy?
  • Jaka szansa (%) jest na drop specjalki ze szkaty nieb. śmierci?
  • Skąd zdobyć przepustki na prywatne dt oraz ww?

Client z Bety będzie działał na oficjalnym?

Tylko będzie trzeba patchować? TAK.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano
­

Ale wiesz, że Wallander kończy już z nagrywaniem? Teraz będzie nagrywał ostatnią serię ponoć.

tenor.gif

Opublikowano

­Ale wiesz, że Wallander kończy już z nagrywaniem? Teraz będzie nagrywał ostatnią serię ponoć.

Ja słyszałem, że już żadnej serii nie będzie :(

Opublikowano

Stronka działa poprawnie na google chrome a co do serwera godny polecenia 9/10 moim zdaniem na pewno będę grał :)) Zapowiada się ciekawie i oby administracja stanęła na wysokości zadania co do kontaktu z graczami :) 

POLECAM I ZAPRASZAM NA SERWEREK :)

Opublikowano

Mam takie pytanko , kiedy naprawicie stronke aby dzialala na google chrome ? 

Działa normalnie, przed chwilą sprawdzałem.. spróbuj zreinstalować..

Odgrzewany kotlet  nie smakuje tak samo.

Ty jesteś odgrzewany.. to jest nowy kotlet z przyprawami... -.-

x

Opublikowano

­

Mam takie pytanko , kiedy naprawicie stronke aby dzialala na google chrome ?

Strona działa.

Odgrzewany kotlet  nie smakuje tak samo.

Może wejdziesz na serwer lub chociaż PRZECZYTASZ PREZENTACJĘ? To jest w sumie inny serwer, ale nie, to jest odgrzewany kotlet...

tenor.gif

Opublikowano

to jak dziala jak mi nei dziala , pomzoe ktos jak to naprawic? zainstalowałem na nowo chrome i dalej to samo:

Strona internetowa jest niedostępna

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ukryj szczegóły
Nie można nawiązać bezpiecznego połączenia, ponieważ ta witryna używa protokołu, który nie jest obsługiwany.

7yglGoJ.png

Opublikowano

to jak dziala jak mi nei dziala , pomzoe ktos jak to naprawic? zainstalowałem na nowo chrome i dalej to samo:

Ukryj szczegóły
Nie można nawiązać bezpiecznego połączenia, ponieważ ta witryna używa protokołu, który nie jest obsługiwany.

A próbowałeś na innej przeglądarce, wpisałeś poprawnie adres ?

x

Opublikowano

Ukryj szczegóły

Wszystkim działa tylko nie tobie, zreszta co za problem zainstalowac inna przegladarke?

Opublikowano

Ukryj szczegóły

Google i ta nowa przeglądarka win 10 a strona działa ;)

myy6ec.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

powtarzasz sie a w dodatku powtarzasz te same głupoty... naprawde myślisz, że węcej albo chociaż tyle samo osób by wbiło na serwer po jakimś,jak wcześniej pisałeś, miesiącu gdzie już gracze są rozwinięci niż teraz? Jak startować to od razu z wodospadu a nie rozlewać jakiś strumyk (taka luźna metafora).

A tak poza tym to dziwie się, że ty tu będziesz grał, bo każdy twoj komentarz to albo hejt albo jakieś marudzenie na serwer

Do zobaczenia na serwie, ide dalej malować brame ;)

Pierwszy lepszy przykład dreikon... Nie hejtuje... tylko smieje sie z braku myslenia... Grac bede bo invoria to dobry zarobek.

PS: C**j nas obchodzi twoja brama...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...