Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na innych mi dziala ale na tej mi nie dziala heh.. 

No to w czym problem??? 

Właścicielowi radze przyszykować z 10 channeli, bo serwer rozpier*** system... zainteresowanie oraz opinie mówią same za siebie <3

x

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

to jak dziala jak mi nei dziala , pomzoe ktos jak to naprawic? zainstalowałem na nowo chrome i dalej to samo:

Strona internetowa jest niedostępna

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Ukryj szczegóły

Nie można nawiązać bezpiecznego połączenia, ponieważ ta witryna używa protokołu, który nie jest obsługiwany.

Open chrome://flags

Look for "Minimum SSL/TLS version supported."

Choose SSLv3

Click on "Relaunch now" button

Open your https page again

You will be redirected to a "Your connection is not private" page. If you do not worry about this security issue click on the "Advanced" link.

Finally click on "Proceed to <your https page> (unsafe)".

Odpowiedź z jakiegoś supportu MS'u.

Jak nie zadziała to skopiuj po prostu ten błąd do google i poszukaj.

tenor.gif

Opublikowano

Nie zmieścił byś się na mapie m1 wtedy a nie tylko w mieście. 

Mam nadzieję, że jest jak mówisz, że będzie xxxx graczy. :)

Opublikowano

już możesz oprócz doładowań przez PSC 

i nic nie zostanie skasowane ? a za ile jest ten promocyjny kod ?

Opublikowano

jeżeli ktoś szuka serwera na którym będzie więcej bugów niż graczy to invoria jest w sam raz dla Was

Wiesz co, Twój hejt i tak nic nie znaczy.

Idź hejtuj dalej i tak Cię każdy oleje. :)

Opublikowano

na s2 nie było nawet jednego... pierwsza przerwa po odpaleniu serwera była dopiero późno w nocy... więc chyba odwrotnie kolego  xD

A dung 170+? Gdzie ludzie wyjebali w ok 2 dni prawie 200b?

Opublikowano

A dung 170+? Gdzie ludzie wyjebali w ok 2 dni prawie 200b?

To było dużo później i nie był to bug tylko za dużo yang leciało i nie było to 200b (chyba że ktoś siedział 48h na nim... ale to na każdej innej mapie by zarobili w tym samym czasie z 100b) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

To było dużo później i nie był to bug tylko za dużo yang leciało i nie było to 200b (chyba że ktoś siedział 48h na nim... ale to na każdej innej mapie by zarobili w tym samym czasie z 100b) 

Tutaj tez masz bugi ale nikt nie bd Ci ich zdradzal skoro moze sie w c**j dorobic itp...

Maly bug na staty: http://iv.pl/images/00622366852294305092.jpg

Jest jeszcze bug na ludzi...

Opublikowano

­

jeżeli ktoś szuka serwera na którym będzie więcej bugów niż graczy to invoria jest w sam raz dla Was

Nie wywołuj gównoburzy :v

7,38 masz 60 sm wiec jakie 3zl ?

7,38zł-VAT=6zł 6zł-opłata homepaya= ~3zł.

Ja nie patrzyłem na SMS'y, tylko na przelewy. Przelew 30zł=780SM, czyli 3zł=78SM. Stąd 70SM to niecałe 3zł.

sa stare konta?

Jeśli chodzi Ci o stare s1 to nie.

@Hool (New acc) PSC będzie jeszcze przed startem, czy po?

tenor.gif

Opublikowano

Przelew za 30 zł- 780sm

Przelew za 70 zł-1620 sm

Licząc przelewem za 30 zł= 780+780+260= 1820 sm

Nie warto robić przelewu za 70 zł, ponieważ jesteśmy stratni 200 sm co do przelewu 30zł.

Zmieńcie to.

Opublikowano

To tak opcja ukryj sklepy nie działa poprawnie, bo nazwa sklepu się laguje i zostaje na ekranie.

Zbroja do expa "Ubranie do wody" odchudza wojownika i ucina fryzury jak było na arian**

Aby wybrać skille trzeba rlg i powiedzcie gdzie znajde kod usunięcia postaci, jeszcze brakuje w kliencie przy wybieraniu postaci ponownie skrótu enter, aby potwierdzić wybranie i tych strzałek przy tworzeniu itp. posprawdzajcie, tak aby było wszysciutko perfekto, cycuś, pizd*ś, delikatesik.. :) Tak to wszystko zaje****.. zapraszam na beta pvp :) Pobierać, rejestrować, wbijać <3

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...