Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak teraz z ilością ludzi online? Grałem na S1 i S2 prawie rok temu... Konta mam nadal i chciałbym dalej grać, ale nie z małą ilością ludzi.

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Jak teraz z ilością ludzi online? Grałem na S1 i S2 prawie rok temu... Konta mam nadal i chciałbym dalej grać, ale nie z małą ilością ludzi.

200/300 jak się połączyły 3 serwery w 1 i ciągle rośnie :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chłopy ! Zima idzie . 

NAAAPIERDALAMYYY !!!!

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Surek pracujesz nad tym serwerem ? robisz jakieś update czy coś ? :P jak tu jest z Administracją ? bo jak grałem jakiś czas temu to nie widziałem nikogo - nawet na czacie żaden z Administracji sie nie odzywał

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Specjalista
Opublikowano

Surek to śmiech na sali jest, że tyle śmieci dropi z tych metinów ;) Wgl śmierdzi zaniedbaniem.

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Chrzanisz kolego u góry, laneris trochę stoi i zawsze było tak jak napisałem. Czasu miał duzo :)

giphy.gif

Opublikowano

Chrzanisz kolego u góry, laneris trochę stoi i zawsze było tak jak napisałem. Czasu miał duzo :)

Tylko ja troszkę nie rozumiem, tutaj nie ma aktualnie co dodawać, są może 4 osoby co mają full eq a reszta?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Specjalista
Opublikowano

Przyjacielu chodzi mi o to, że leci strasznie dużo syfu typu mnóstwo fryzur kd i innych gówien. Ogranicz drop tego albo  niech się stackują.

giphy.gif

Opublikowano

Forum kiedy bedzie dzialac? Bo gram na serwie po omacku i nie wiem jakie bonusy na boosy, zadnych poradnikow nie widzialem itp...

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Forum kiedy bedzie dzialac? Bo gram na serwie po omacku i nie wiem jakie bonusy na boosy, zadnych poradnikow nie widzialem itp...

6.png
Bonusy na mapach zostały odpowiednio dobrane co do misji, o tym sami się przekonacie robiąc misje.
Mapa 95 - Orki
Mapa 121 - Diabły
Mapa 134 - Zwierzeta
Mapa 140 - Zwierzeta
Mapa 151 - Orki
Mapa 165 - Mistyki
Mapa 185 - Nieumarłe
Opublikowano

Serwer marzeń! Polecam gorąco, gdyż nigdy nie grałem na takiej perełce na scenie polskiego metina.

Gratulacje dla Administracji! Serwer dopieszczony i dopięty na ostatni guzik ;)

Masa innowacji i nowości! Zawitałem i przekonałem się! Laneris to serwer nawet dla graczy najbardziej wymagających! 

Polecam serdecznie! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...