Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Age Of Metin

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na start ale nie doczytałem kiedy jest :) Czekam na odpowiedź ze strony administracji :) Pozdro.

PS. grafika zaje***ta :P

Najprawdopodobniej 7/8 sierpnia. 

Opublikowano

Nie polcam ze względu na administracje.

Ryby i randomy głosu nie maja.

topic.

Stabilnie bedzie, nie wiem jak z liczba graczy. Powodzenia.

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo dobrze do tego boska grafika.

Powodzenia.

Akurat grafika mało się liczy w prezentacji.... prezentacja może być boska a serwer zabugowany i może mieć gównianą administrację ;) 

Lepiej, żeby prezentacja była brzydka a serwer bez bugów i z administracją, która czuwa nad jego działaniem :P

Opublikowano

No cóż.Można polecić serwer bo będzie stać do ostatniego gracza.W przeciwieństwie do większości @harnaś nie leci na hajs jak d****a do ... ^ ^ .Swego czasu nawet fajnie się z nim pracowało i zawsze dotrzymywał danego słowa chociaż różnie to było z naszą znajomością.Props dla @Julietta za zajebistą grafikę *.*.

Akurat to prawda harnas na swoich servach nie leciał na hajs i trzymał je do ostatniego gracza wiec server polecam i czekam ^_^.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

No cóż.Można polecić serwer bo będzie stać do ostatniego gracza.W przeciwieństwie do większości @harnaś nie leci na hajs jak d****a do ... ^ ^ .Swego czasu nawet fajnie się z nim pracowało i zawsze dotrzymywał danego słowa chociaż różnie to było z naszą znajomością.Props dla @Julietta za zajebistą grafikę *.*.

Akurat to prawda harnas na swoich servach nie leciał na hajs i trzymał je do ostatniego gracza wiec server polecam i czekam ^_^.

Widzę że mało kto zna jego prawdziwe oblicze :)

Na serwerze zagram i czekam :D Będzie można w końcu się pobawić.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Widzę że mało kto zna jego prawdziwe oblicze :)

Na serwerze zagram i czekam :D Będzie można w końcu się pobawić.

Co masz na mysli pisząc "mało kto zna jego prawdziwe oblicze"?

Opublikowano

Serw dno bo harnaś.

Oceniasz serwer czy administracje, bo nie wiem... :D W serwer ingeruje moja osoba tyle, że go robie.. zajmują się nim inne osoby, więc pomsyl zanim coś napiszesz :D

Opublikowano

Nie ogarniam hejtu w harnasia grałem na jego 1serverze już nie pamiętam nazwy i jedyny problem był taki ze grało mało osób ale grało się dobrze, o kontakt z nim nie było wtedy problemu bo praktycznie cały czas był na forum i odpisywał.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegą wyżej ;). Nie rozumiem hejtu na harnasia , dobry chłopak z niego ;)

Edit: Najlepsza grafika na mpc ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

W czwartek pojawi się już oficjalna prezentacje w której będzie troche zmian, dodałbym te zmiany do zapowiedzi jednak nie mam jak bo Julka ją wstawiała. Jutro będą one widoczne w prezentacji na Naszym forum na które serdecznie zapraszam

forum.ageofmetin.pl

Opublikowano

Wkradł się błąd. Pierwsze podaliście, że max lvl 200, a na start 100. Później widnieje takie zdanie "Jak już pewnie zauważyliście, na start otrzymujemy 200 poziom, a maksymalny to 300.." 

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...