Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Age Of Metin

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oprócz kostiumów i fryzur co będzie w is? Pierścienie czy coś? Yangi w IS będzie można kupić jak na PLu? :) :)

Yangi będą, w końcu to główny ulepszacz. W IS bedą kostiumy, fryzury (dostępne u handlarza też są), pasy (które też w grze można wytworzyć), i nie wiem szczerze mówiąc co jeszcze... będę robił to zobaczycie ale nie bedzie tam bóg wie czego

Kiedy strona i client

W swoim czasie. Chce klienta w miare zabezpieczyć przez potencjalnymi cheaterami, a strona to już nie mój zakres zainteresowań a sponsora.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak wygląda sprawa bonów w ekwipunku? Będzie po 300% na ludzi itp.? 

Oszalałeś? :P Zapomniałem opisać bonusów, ale to też jest kwestia do przedyskutowania... dlatego zaraz stworze temat na forum o tym. 

Opublikowano

>Graj na argentusie

>Pisz ze ta prezka to sklejka i paint

ty tak na serio?

Tak, tam coś zachęca do gry... A tutaj? Wszystko było... Może prezka jeszcze 4/10 ale reszta? Proszę cb....

Tym bardziej ze jeszcze wakacje ruszaja takie projekty ze glowa mala.

Opublikowano

Oszalałeś? :P Zapomniałem opisać bonusów, ale to też jest kwestia do przedyskutowania... dlatego zaraz stworze temat na forum o tym. 

Jeżeli jedynym ulepszaczem są yangi to powiesz jaki jest przykładowy koszt ulepszenia ostatniego setu ? :)

Opublikowano

Tak, tam coś zachęca do gry... A tutaj? Wszystko było... Może prezka jeszcze 4/10 ale reszta? Proszę cb....

Tym bardziej ze jeszcze wakacje ruszaja takie projekty ze glowa mala.

Tylko ze argentus to jest istna kopia xenoxa z tego co pamiętam, co cie tam moze trzymac? Chyba tylko to ze nie ma tyle navi co na xenoxie aczkolwiek nie wiem dokładnie jak tam jest. Nie obchodzą mnie inne serwery i zawsze to powtarzam skupiam się na tym i będę dążył do tego by wszystko wypaliło jak najlepiej.

I warto wspomnieć, że serwer jest głównie pod PVP, nie wiem czego ty tutaj oczekiwałeś, ja licze tylko na to ze gracze będą się dobrze bawić i będą mogli odpoczać od monotonii i ciężkiego expa na innych serwerach

Jeżeli jedynym ulepszaczem są yangi to powiesz jaki jest przykładowy koszt ulepszenia ostatniego setu ? :)

To jeszcze jest dopasowywane. Aczkolwiek ostatni set to jest w granicach 1-2kk na każdy +. Wszystko bedzie juz wiadome przed oficjalnym startem.

Opublikowano

Tylko ze argentus to jest istna kopia xenoxa z tego co pamiętam, co cie tam moze trzymac? Chyba tylko to ze nie ma tyle navi co na xenoxie aczkolwiek nie wiem dokładnie jak tam jest. Nie obchodzą mnie inne serwery i zawsze to powtarzam skupiam się na tym i będę dążył do tego by wszystko wypaliło jak najlepiej.

To jeszcze jest dopasowywane. Aczkolwiek ostatni set to jest w granicach 1-2kk na każdy +. Wszystko bedzie juz wiadome przed oficjalnym startem.

A kwestia ulepszania KD? 

Opublikowano

Serio ostatnia zbroja to zwykła toga ? A 1 kostium to stalka ? wtf... 

Są wymagane jakieś ulepki na przerobienie eq ? Jak tak to je się kupuje u npc czy dropi ? 

Kiedy start bo jakoś nie doczytałem :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Są wymagane jakieś ulepki na przerobienie eq ? Jak tak to je się kupuje u npc czy dropi ? 

Start prawdopodobnie pierwsza połowa sierpnia.

Opublikowano

Skoro są tutaj tylko 1 i 2 miasta to proponuję dodać jakąs mapkę do pvp, ponieważ jak powszechnie wiadomo w swoim królestwie posiadamy 10% więcej abs i jeśli np. będą się chciały bić jakieś postacie o topke, a obie będą z innych królestw to 1 będzie mieć przewagę nad 2.

N chyba, że jest jakaś arena pvp i tego nie doczytałem :P

Opublikowano

Yangi to glówne ulepszacze, zdobywa się je m.in z zabójstw graczy, z metinow.

Co do startu -poczatek sierpnia.

Opublikowano

co do tych bonow klasowych w 1-5 nie mozecie dodac tego w 6-7?

i tak bedzie trzeba robic kilka setow i tak wiec?

jaka jest max ilosc hp na max lvl+ max eq??

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

co do tych bonow klasowych w 1-5 nie mozecie dodac tego w 6-7?

i tak bedzie trzeba robic kilka setow i tak wiec?

jaka jest max ilosc hp na max lvl+ max eq??

Nie chce dodawać 6/7 (a miałem w planach nawet 8 i 9 bonus dodac) ale wiem, jak ludzie są do tego nastawieni, nawet, jeżeli jest to dobre. Psychiczna zagrywka! :p

Nie sprawdzalem ile bonusy dają łącznie, skończe wszystko i bedziemy testować pvp to opisze

Opublikowano

@OwcaZagady Po co robisz SPAM ?

@Temat

A co z dungeonami ? kd będzie normalnie u handlarki czy trzeba dropić ? 

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

@OwcaZagady Po co robisz SPAM ?

@Temat

A co z dungeonami ? kd będzie normalnie u handlarki czy trzeba dropić ? 

Dzieciaczku, wiesz co to jest spam ? Ja napisałem, że nie zagram na serwerze i powodzenia dla serwera ;)

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Serwer nie wnosi nic nowego. Grafika oprócz loga to słaba, ramki w szczególności nie dość że obramowanie jest słabe to jeszcze napis nie czytelny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...