Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Age Of Metin

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie wnosi nic nowego. Grafika oprócz loga to słaba, ramki w szczególności nie dość że obramowanie jest słabe to jeszcze napis nie czytelny.

jak nic nowego to dobrze a ty idz poszukaj paintowych serwerow metin

polecam zobaczymy jak to wyjdzie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie wnosi nic nowego. Grafika oprócz loga to słaba, ramki w szczególności nie dość że obramowanie jest słabe to jeszcze napis nie czytelny.

Wiesz, to jest serwer PVP, nie ma co tutaj udziwniać bo serwer ma być w miare prosty i dobry do grania

Opublikowano

Jednak start serwera w tym tygodniu się nie odbędzie, niestety wypadło mi pare innych spraw i w dodatku konkurencyjnych serwerów troche startuje. Oficjalny start będzie za tydzień w piątek - 07.08.2015

Zapraszam na KONKURS NA NASZYM FANPAGE

facebook.com/ageofmetinPL

Opublikowano

Prezentacja fajna ale na prezentacji się nie gra tylko na serwerze... jak ktoś już wcześniej napisał - PAINT :) 

Nie zagram, nie polecam, nie pasują mi takie serwery.  ;)

Opublikowano

Prezentacja fajna ale na prezentacji się nie gra tylko na serwerze... jak ktoś już wcześniej napisał - PAINT :)

> Prezentacja fajna

> Paint

LOGIKA

xD

Nie wiem po co piszecie takie posty, że nie zagracie. Nie zagracie - okej, wychodzicie z prezentacji i elko. :3

Opublikowano

O co chodzi Ci z tym PAINT, skoro 3/4 rzeczy jakie tu są są dostępne albo na PL, albo w paczkach z innych, prywatnych dość DOBRYCH serwerów? Już nie macie czego wymyśleć i to jest ta wasza wyżyna kreatywności? Współczuje

ps.

Określenie PAINT w prywatnych serwerach stosuje się głównie do chujowych recolorów zbroi... a pech chciał, że tutaj wszystkie mają oryginalne tekstury poza bojownikiem.

Opublikowano

> Prezentacja fajna

> Paint

LOGIKA

xD

Nie wiem po co piszecie takie posty, że nie zagracie. Nie zagracie - okej, wychodzicie z prezentacji i elko. :3

Bo mogą, od tego jest opcja "Odpowiedz".

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, prezentacja mnie osobiście się podoba. Patrząc na typ serwera wbijam na 99%, chociaż dziwnie wyglądają mi te bonusy na klasy w 1-5. Pewnie przysporzy to problemu przy składaniu perf eq + jak ktoś będzie się bawił w rozpiedolnik na mieście to jak zabierze się za niego gościu w klasie to będzie po zabawie. Ogólnie chyba mogę polecić. Algade znam, złego powiedzieć o nim nie mogę, a Harnaś w porównaniu do takiego Nukeja na pewno o wiele lepiej ogarnia :D PVP będzie mam nadzieję zbalansowane na poziomie Pro niż Sranticala no nie? :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, prezentacja mnie osobiście się podoba. Patrząc na typ serwera wbijam na 99%, chociaż dziwnie wyglądają mi te bonusy na klasy w 1-5. Pewnie przysporzy to problemu przy składaniu perf eq + jak ktoś będzie się bawił w rozpiedolnik na mieście to jak zabierze się za niego gościu w klasie to będzie po zabawie. Ogólnie chyba mogę polecić. Algade znam, złego powiedzieć o nim nie mogę, a Harnaś w porównaniu do takiego Nukeja na pewno o wiele lepiej ogarnia :D PVP będzie mam nadzieję zbalansowane na poziomie Pro niż Sranticala no nie? :)

Ogólnie jeżeli chodzi o bonusy - jest temat do dyskusji na forum na który serdecznie zapraszam :-) Dobrałem takie bonusy, ponieważ chcę byście troche posiedzieli nad tym ekwipunkiem a nie jak na konkurencji wchodzisz robisz eq 3minuty i robisz co chcesz. W dodatku klasy będziemy niedługo balansować i pokazywać efekty naszych prac na forum byscie mieli pewność, że jest tak jak mówimy. :)

Czy jest 6/7 bon?

Ile jest max hp w zbroji?

Nie ma 6/7

Max HP, znaczy się wbudowany? 10k w ostatniej.

Opublikowano

Jedyne co mi się tutaj spodobało to ten Biały bojownik. 
Zagrałbym ,ale Harnaś.. <_<

@Edit.
Kiedy start? bo nie zauwazyłem zadnej informacji na ten temat

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jedyne co mi się tutaj spodobało to ten Biały bojownik. 

Zagrałbym ,ale Harnaś.. <_<

@Edit.

Kiedy start? bo nie zauwazyłem zadnej informacji na ten temat

Za tydzień w piątek.

Opublikowano

A ja chyba zagram , bo nuda ...

i bo harnaś ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Serwer fajny a prezentacja bardzo ładna ale na serwerze nie zawitam bo harnasia serwery to tylko dla kasy i olewka graczy . Kolejny serwer który okaże się na pewno nie wypałem ponieważ w team jest harnaś więc nie polecam. Powodzenia z serwerem 

Opublikowano

W broniach beda sr/um? Jesli tak to ile sr max?

Rozważałem to ale nie wiem szczerze mówiąc.

Serwer fajny a prezentacja bardzo ładna ale na serwerze nie zawitam bo harnasia serwery to tylko dla kasy i olewka graczy . Kolejny serwer który okaże się na pewno nie wypałem ponieważ w team jest harnaś więc nie polecam. Powodzenia z serwerem 

Ja sie graczami nie zajmuje od tego jest algade i reszta GM. Ja ten serwer tylko zrobiłem na prośbę algade, mam 50% z niego zysków i tyle co mam wspólnego z serwerem, nie mam czasu na zajmowanie się graczami dlatego wole by to robił ktoś inny ja tu jestem od spraw technicznych tylko

Opublikowano

Rozważałem to ale nie wiem szczerze mówiąc.

Ja sie graczami nie zajmuje od tego jest algade i reszta GM. Ja ten serwer tylko zrobiłem na prośbę algade, mam 50% z niego zysków i tyle co mam wspólnego z serwerem, nie mam czasu na zajmowanie się graczami dlatego wole by to robił ktoś inny ja tu jestem od spraw technicznych tylko

Tak mi mów harnaś a na poprzednich serwerach też byłeś tylko od spraw technicznych? Dobra ja skończyłem temat ja o tobie wiele słyszałem doświadczyłem i wyraziłem swoje zdanie dziękuje i powodzenia :) z serwerem 

P.S  Jesteś dobrze znany niż widziany Harnaś  <3  :rolleyes:

Opublikowano

Nie zagram, ale myślę, że można polecić. Ładnie dobrana grafika. Myślę, że zbyt duzo nawalone tych ''nowości'' a szczególnie kd to strzał w kolano.

Opublikowano

Nie zagram, ale myślę, że można polecić. Ładnie dobrana grafika. Myślę, że zbyt duzo nawalone tych ''nowości'' a szczególnie kd to strzał w kolano.

To jest serwer PVP, do zabawy a nie do monotonnego expienia i robienia w kółko to samo ;)

Opublikowano

Bo mogą, od tego jest opcja "Odpowiedz".

Tak. Opcja odpowiedz jest po to m.in by nabić posta. Właśnie to zrobiłeś, gratuluję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)‎

Będzie jakaś mapa specjalnie do PvP?

Zapewne tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...