Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jesteś pro wszystko działa kiedy wrzucisz filmik jak postawić serwer na jakimś darmowym hostingu np: v5.pl  

Ja mam serwer na 5v mogę ci opisać jak go postawić :v

Opublikowano (edytowane)

wszystko działa ale po 4h  zauważyłem że w tych plikach brak wielu folderów i plików jak zmienić grafikę potworów itp  jak edytować pulpit  brak pliku regues.php do edycji  rat na serwerze jak zmienić koszt rozbudowy budynków , wszystko jest tyko że zakodowane czy coś i przez to brak edycji no i nie można przed te braki dodać item shopu.

chciałem edytować trochę rzeczy dzięki twojemu poradnikowi to ten http://www.mpcforum.pl/topic/1172892-prywatny-serwer-poradniki/ ie dodać  itemshop hyba od zeusa ale nie da się

Edytowane przez Mr.Kakarotto

zxc

Opublikowano

wszystko działa ale po 4h  zauważyłem że w tych plikach brak wielu folderów i plików jak zmienić grafikę potworów itp  jak edytować pulpit  brak pliku regues.php do edycji  rat na serwerze jak zmienić koszt rozbudowy budynków , wszystko jest tyko że zakodowane czy coś i przez to brak edycji no i nie można przed te braki dodać item shopu.

Plik request to tutaj req.php, a grafik nie ma, ponieważ ich zmiana na swf555 jest niemożliwa.

Opublikowano

Plik request to tutaj req.php, a grafik nie ma, ponieważ ich zmiana na swf555 jest niemożliwa.

Nie tłumacz mu, jeżeli chłopak nie potrafi poprawnie wypowiedzieć słowa 'request' to o czym mowa...

Opublikowano

Nie tłumacz mu, jeżeli chłopak nie potrafi poprawnie wypowiedzieć słowa 'request' to o czym mowa..

zrozumiałem tylko mi się poje bało bo w poradniku jest wszystko poprzestawiane i nie udawaj cwaniaka bo w necie każdy w mordzie jest cwany a na drodze z łubem w duł chodzi gdyby szkoła nie była obowiązkowa i za nic nie trzeba było płacić to byś nawet słonica na oczy nie widział 24/7 tylko w monitor ja nie pozjadałem wszystkich rozumów i nie znam się za bardzo na plikach itp bo nie siedzę tyle przed kompem  tylko wtedy gdy dostane przepustkę z woja i też max 10/15 h na tydzień przed kompem siedzę bo co można robić na tym komputerze na yt same gó w no na fb same pedzie w rurkach nic nie potrafią po za tym mamo lub tato daj na to na tamto a sami do roboty się nie wezmą jak starzy wam po umierają to wam pozostanie tyko sznurek.   

zxc

Opublikowano

zrozumiałem tylko mi się poje bało bo w poradniku jest wszystko poprzestawiane i nie udawaj cwaniaka bo w necie każdy w mordzie jest cwany a na drodze z łubem w duł chodzi gdyby szkoła nie była obowiązkowa i za nic nie trzeba było płacić to byś nawet słonica na oczy nie widział 24/7 tylko w monitor ja nie pozjadałem wszystkich rozumów i nie znam się za bardzo na plikach itp bo nie siedzę tyle przed kompem  tylko wtedy gdy dostane przepustkę z woja i też max 10/15 h na tydzień przed kompem siedzę bo co można robić na tym komputerze na yt same gó w no na fb same pedzie w rurkach nic nie potrafią po za tym mamo lub tato daj na to na tamto a sami do roboty się nie wezmą jak starzy wam po umierają to wam pozostanie tyko sznurek.   

Zazdroszczę wyobraźni. :)

Ze swojej strony mogę Ci polecić słownik języka polskiego, serio, przydaje się.  :yay:

Opublikowano

#UP

Zluzuj majty...

Ze swojej strony mogę Ci polecić słownik języka polskiego, serio, przydaje się.  :yay:

Panowie, ale spokojnie. To nie miejsce na takie dyskusje, nie zbaczajcie z tematu wątku. ;)

Opublikowano

Zważ na to że te niektóre "pedzie" być może mają więcej oleju w głowie od ciebie 

Opublikowano (edytowane)

omg daremne posty jeden drugiemu po prostu zazdrości i tyle.

Kiedy dodasz ten poradnik jak założyć serwer na darmowym hostingu bo bym z kolegami pograł na ten hosting 5v.pl on chyba korzysta z phpmyadmin. 

Edytowane przez MrFiiSK

Opublikowano

pokarz mi dzieciaku gdzie  masz tu błąd ortograficzny weź się jeb ni w łeb tekst typowego gimbusa  w rurkach słownik i słownik kup se lepiej mózg wyobraźnie mam ale to tu to szczera prawda a ty po prostu nie możesz tego przyjąć do tej pustej głowy że ktoś prawdę ci powie, gimbusie zero szacunku masz do ludzi w więzieniu lub wojsku by cie tam nauczyli szacunku do innych życzę ci żebyś trafił do więzienia tam cie nauczą szacunku lub żeby przywrócili nabór do wojska i żebyś trafił na najgorszą załogę  czyli na taką gdzie najbardziej tępią takich jak ty.   

zxc

Opublikowano

Prosiłbym o dyskusje na poziomie, i nie wszczynanie żadnych kłótni publicznie. Macie jakiś problem? Wyjaśnijcie go sobie na PW/GG. Kolejne tego typu posty zostaną surowo "nagrodzone"

Opublikowano

mam taki problem tu jest błąd z innych plików ale ten sam występuje na plikach by Gilu co z tym zrobić a najlepiej jak by ktoś wrzucił filmik jak postawić serwer na 5v.pl

błąd

Opublikowano

mam taki problem tu jest błąd z innych plików ale ten sam występuje na plikach by Gilu co z tym zrobić a najlepiej jak by ktoś wrzucił filmik jak postawić serwer na 5v.pl

błąd

attachicon.gifBez tytułu.png

Zignoruj to. Wejdz to swoich tabel tam powinno juz wszystko byc 

Opublikowano

pokarz mi dzieciaku gdzie masz tu błąd ortograficzny weź się jeb ni w łeb tekst typowego gimbusa w rurkach słownik i słownik kup se lepiej mózg wyobraźnie mam ale to tu to szczera prawda a ty po prostu nie możesz tego przyjąć do tej pustej głowy że ktoś prawdę ci powie, gimbusie zero szacunku masz do ludzi w więzieniu lub wojsku by cie tam nauczyli szacunku do innych życzę ci żebyś trafił do więzienia tam cie nauczą szacunku lub żeby przywrócili nabór do wojska i żebyś trafił na najgorszą załogę czyli na taką gdzie najbardziej tępią takich jak ty.

Zdanie zaczyna się dużą literą.

Więcej błędów nie mam zamiaru ci wytykać.

Nie mogłem się powstrzymać ;P

@topic

Zaktualizuj poradnik, jak zamienić exp, złoto na start itd...

Jest bardzo przestarzały.

Dodaj może film, jak stworzyć serwer na hostingu np. 5v

Niektórzy mają z tym problem.

Opublikowano

pokarz mi dzieciaku gdzie masz tu błąd ortograficzny weź się jeb ni w łeb tekst typowego gimbusa w rurkach słownik i słownik kup se lepiej mózg wyobraźnie mam ale to tu to szczera prawda a ty po prostu nie możesz tego przyjąć do tej pustej głowy że ktoś prawdę ci powie, gimbusie zero szacunku masz do ludzi w więzieniu lub wojsku by cie tam nauczyli szacunku do innych życzę ci żebyś trafił do więzienia tam cie nauczą szacunku lub żeby przywrócili nabór do wojska i żebyś trafił na najgorszą załogę czyli na taką gdzie najbardziej tępią takich jak ty.

Haha :P weź stary ogarnij sie... W samym pierwszym słowie w zdaniu jest błąd a reszty mi sie nie chce czytać .. :P