Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

You mean this?

Hey guys he is kid he have video on youtube how he saying i make server for 5 $ in sms ... And now he dont know how to make server ...

Seš dobrá mrdka akorát umíš tohle a tohle zase ne hahahaha mrdka největší počkej ti urobím ostudu a najdu si tě neni problém počkej čůráku :DDDD směju se ti mrdko jdi prcat radši vašíčka .

Opublikowano

Co.. ? ja se jen zeptám a ty tu hned utočíš ... nic neprodávám protože nikdo nikdy po mě server nechtěl a když už tak si zaplatili jen hosting na kterej to chtěli udělat .. a co je na tom že udělam tutorial na youtube tutorial jak to udělat ... si trošku promysli kdo je tady kid když se někdo zeptá a ty hned tady píšeš dětinský urážky ... navíc k čemu by mi bylo posraných 5€ když chodím do práce a nejsem živenej od rodičů jak ty :D :D :D

jako našel jsem tě na fb a máš dobrej server nemůžu ti konkurovat tak nevím proč tu na mě něco házíš když máš nejlepší privát v ČR -_-  stejnak na ten tutorial se dívaj jen děti a žádný s php nebude umět tak dobře jak ty aby udělalo server kterej ti bude konkurovat ... -_-

a jestli ti jde jen o to video tak já ho smažu jestli to je pro tebe tak velkej problem ;)

Opublikowano

Co.. ? ja se jen zeptám a ty tu hned utočíš ... nic neprodávám protože nikdo nikdy po mě server nechtěl a když už tak si zaplatili jen hosting na kterej to chtěli udělat .. a co je na tom že udělam tutorial na youtube tutorial jak to udělat ... si trošku promysli kdo je tady kid když se někdo zeptá a ty hned tady píšeš dětinský urážky ... navíc k čemu by mi bylo posraných 5€ když chodím do práce a nejsem živenej od rodičů jak ty :D :D :D

jako našel jsem tě na fb a máš dobrej server nemůžu ti konkurovat tak nevím proč tu na mě něco házíš když máš nejlepší privát v ČR -_-  stejnak na ten tutorial se dívaj jen děti a žádný s php nebude umět tak dobře jak ty aby udělalo server kterej ti bude konkurovat ... -_-

a jestli ti jde jen o to video tak já ho smažu jestli to je pro tebe tak velkej problem ;)

:DDD ja z tebe mam hrozně velkou prdel najednou ti nejde o cash aha no :DDDD hochu ty si fakt případ divnej . Guys pls send hin request only with //things and structures and he will be happy :DDD

Opublikowano (edytowane)

Ne nejde.. to bych musel udělat 100 Lidem za měsíc privát abych měl na bydlení ;) ... a ja to nepotřebuji ja dělam privat pro sebe a pro par lidi co chcou hrát ;) .. spíš já z tebe mám prdel chováš se akorát jak namyšlená píča .. -_- hlavně že mi píšeš že nic neumím když sám stalkuješ všechny fora s privatama.. jak třeba na tom pvpeliters nebo jak se ta stranka jmenuje ste tam psali ještě z nějakou tvou přiteplenou buzničkou jak nevíte jak si to dát na server a že vám to hází chybu a ted si tu hraješ na velkýho php mastera :D :D :D :D :D radši se bež učit ... ať ve škole nepropadneš :D + začni sportovat ty špekatá píčo :D

seru tohle forum když tu je takovej buzerant jak ty :DDD špekatá nolife píča to miluju ;) v realu by jsi tak drsnej nebyl ;) ... to si radši poradím nějak sám než se tu ptát na forum kde na to reaguje píča

Edytowane przez EmpiikCZ
Opublikowano

:DDD V realu drsnej nejsem bohužel koukám že umíš na facebooku hledat Krejčomut a jsem pYča namyšlená protože mi to dělá dobře . A 100 kč smskách na bydlení hroznej selfmade koukám ale :(/ :D ... mam zase dost z tvých řádků

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'sNaxu'@'localhost' (using password: YES) in D:\xampp\htdocs\system.php on line 7 Access denied for user 'sNaxu'@'localhost' (using password: YES)

Pomoże ktoś?

//Gilu wbij na gg :>

Edytowane przez PingwinPolski
Opublikowano

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'sNaxu'@'localhost' (using password: YES) in D:\xampp\htdocs\system.php on line 7 Access denied for user 'sNaxu'@'localhost' (using password: YES)

Pomoże ktoś?

//Gilu wbij na gg :>

"sNaxu" zamień na "root".

­

Opublikowano

Parse error: syntax error, unexpected 'yes' (T_STRING) in E:\XAMP\htdocs\system.php on line 7

jak to naprawić??

Nauczyć się czytać po angielsku ;)

Opublikowano

Piw nie da się zwiększyć z poziomu req.

Da się usunąć limit, tj. ustawić wartość wypitych już piw na 0. Wtedy wg nie będą one się zliczać i będzie można pić bez limitu, do tego usunąć if'a sprawdzającego wypitą ilość piw. A co do limitu to jedynie z poziomu swf.

­

Opublikowano (edytowane)

@GILUxDILU

Postanowilem jeszcze powalczyc z tymi plikami ale serwer po postawieniu pokazuje tylko to co jest pod tym linkiem.

DB postawiony 
cofigi porobione.

http://sfgame.walken.com.pl/

o co moze chodzic. macie rozwiazanie tego problemu?

ktos sie juz moze zaznajomil z hostigiem 1and1.pl?
co o nim myslicie? jest mozliwosc stawianai gier przegladarkowych u nich?
jak tak to na jakim pakiecie? :)

Edytowane przez R3volt
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ziomki

mam taką linijke co mam wpisać tam mam zamiar na 5v.pl

$db = new PDO('mysql:host=co mam wpisać?;dbname=co tu mam wpisać;charset=utf8', 'i co tu tez mam wpisac?', '-');