Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

-- --------------------------------------------------------

--
-- Zrzut danych tabeli `witch`
--

INSERT INTO `witch` (`id`, `work`, `id_donation`, `progress`, `users`) VALUES
(1, '0', '1', '0', '10000');

MySQL zwrócił komunikat: dot.gif

#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'

Pomocy

Edytowane przez piotrek5544
Opublikowano

Witam!
Może niedokładnie przeszukałem temat, ale nie znalazłem rozwiązania na czarny ekran przy wchodzeniu w link.
Żebyście nie pisali, że sam nic nie robię, to dodam, że rozprawiłem się z problemem "Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)".

Opublikowano

// 001Admin;spierdalaj;[email protected];;;1;1;2;3/510/501/4/510/2/2/7/1/%3B

co to jest?!

­

Strukturka. Po prostu robił autor, czyli Marcel to samo co ja w nowych plikach: kopiował, zakomentował i patrzył na dane w niej co wyrzucić...

Czym się chwalisz? :)

Po drugie chyba nie wiesz o czym mówisz bo nie trzeba nic wyrzucać. 

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem w req.php linijki w rejestracją, tylko że nie wiem co tam trzeba zmienić. Ehh z silnikiem Ikariam było prościej

Chodzi mi o to co zmienić w tych linijkach z rejestracją, by pokazały się obrazki profesji, ras, itp.
Bo problem z czarnym ekranem sam rozwiązałem. Okazało się, że nie pominąłem żadnego kroku z instalacji, ale nie oglądałem filmiku, a na nim było pokazane o wiele więcej.
@FidgetPL
@SfPrivatePl
@GILUxDILU

Edytowane przez masters110
Opublikowano

Znalazłem w req.php linijki w rejestracją, tylko że nie wiem co tam trzeba zmienić. Ehh z silnikiem Ikariam było prościej

Chodzi mi o to co zmienić w tych linijkach z rejestracją, by pokazały się obrazki profesji, ras, itp.

Bo problem z czarnym ekranem sam rozwiązałem. Okazało się, że nie pominąłem żadnego kroku z instalacji, ale nie oglądałem filmiku, a na nim było pokazane o wiele więcej.

@FidgetPL

@SfPrivatePl

@GILUxDILU

req.php nie ma nic wspólnego z wyświetlaniem grafik.

Opublikowano (edytowane)

co to jest?!

­

Strukturka. Po prostu robił autor, czyli Marcel to samo co ja w nowych plikach: kopiował, zakomentował i patrzył na dane w niej co wyrzucić...

Koło fortuny, warta, walki, logowanie, rejestracja, poll (w razie w). Trzeba wyrzucać. Wiem, bo robiłem.

Edytowane przez SfPrivatePl
Opublikowano

co to jest?!

­

Koło fortuny, warta, walki, logowanie, rejestracja, poll (w razie w). Trzeba wyrzucać. Wiem, bo robiłem.

Przecież pliki kupiłeś od marcela, więc co ty niby robiłeś? xD

Jak nie masz grafik to spróbuj na innym hostingu.

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Host na hostingerze.

W hosta db wpisuje mysql.hostinger.pl, w nazwę wpisuję nazwę, którą ustalę na hostingerze i dupa.

Nie śmiga. Pomoże ktoś? :/

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Host na hostingerze.

W hosta db wpisuje mysql.hostinger.pl, w nazwę wpisuję nazwę, którą ustalę na hostingerze i dupa.

Użyj PDO.

co to jest?!

­

Nie wiem czy zauważyłeś ale są to pliki pod starą wersję, także nie mam pojęcia po co w ogóle wyjeżdżasz z tym kołem. ;)

Opublikowano

@FidgetPL

Chciałem się tylko pobawić pliczkami...

Pomożesz mi kumplu, bo nie wiem o co chodzi... :D

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

Host na hostingerze.

Użyj PDO.

co to jest?!

­

Nie wiem czy zauważyłeś ale są to pliki pod starą wersję, także nie mam pojęcia po co w ogóle wyjeżdżasz z tym kołem. ;)

Czytaj ze zrozumieniem.

@nie polecam plików.

Opublikowano

Z tymi profesjami i rasami, to dowiedziałem się, że trzeba coś zmienić w client_cfg.
Wie ktoś może co, i na co zmienić? Jak coś to mogę wysłać client_cfg na pw

Opublikowano (edytowane)

Czarny ekran na debianie, wszystkie pliki serwerowe ktore instaluje tak maja, brakuje mi bibliotek ale jakich?

Pokazuje sie jedynie notka ze pliki serwerowe od gilu i to wszystko!

Do sprawdzenia na tsmaniak.pl a wersja zeusa jest pod tsmaniak.pl/zeus

Edytowane przez Beliar34
Opublikowano

Czarny ekran na debianie, wszystkie pliki serwerowe ktore instaluje tak maja, brakuje mi bibliotek ale jakich?

Pokazuje sie jedynie notka ze pliki serwerowe od gilu i to wszystko!

Do sprawdzenia na tsmaniak.pl a wersja zeusa jest pod tsmaniak.pl/zeus

@Beliar34

Usuń pliki i bazę z serwera (pliki zeusa) i wrzuć je na nowo do ftp.

Przed instalacją daj chmod 777 na pliki "client_cfg.php", " connect.php" i w folderze "panel" na plik "dbc.php"

Zainstaluj i będą działać. Jednak Ja na nich mam problem, bo nie widzę klas i ras postaci ... :v

if( awesome ){

}else{

}

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gilu, czy to tylko dla mnie ten serwer ze tylko ja moge grac? jak zaprosic kolege? :D

Hamachi bądź jakiś hosting.

Opublikowano

­

moze byc to darmowy zwykly hosting? np cba? :D

Może być darmowy ale cba odpada. Proponuję vior.pl na forum jest dostępny kod dzięki któremu dostaniesz hosting za darmo.

1000093817-removebg-preview-1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomoże ktoś?

Błąd - Fatal error: Call to undefined function dbc() in C:\xampp\htdocs\index.php on line 3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Da się na hostingu. Na nich stoi Sarthia, wystarczy umieć ;)