Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.LANERIS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Start serwera 29 Lipca godzina 18:00

1.png
Wejdź na start i otrzymaj wierzchowca do wyboru na 3 godziny! Miły dodatek na początek gry.

2.png

- Wierzchowcem nie da się handlować/pozostawić u dozorcy lub wyrzucić

- 1 postać jeden wierzchowiec.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Start serwera 29 Lipca godzina 18:00

1.png

Wejdź na start i otrzymaj wierzchowca do wyboru na 3 godziny! Miły dodatek na początek gry.

2.png

- Wierzchowcem nie da się handlować/pozostawić u dozorcy lub wyrzucić

- 1 postać jeden wierzchowiec.

to samo było na s1 i co tu nowego ?

Opublikowano

Niestety S1 Laneris stoi już 9 miesięcy więc pls..

Masz racje, tylko stoi, ale jak to już nie ważne, bo masz wyjebane na tamten serwer już od dawna, tak jak na moriesa, który się już wyjebał na łopatki :)

Z S2.LANERIS będzie to samo co z resztą twoich serwerów :D

@anty Surek, zmienienie wyglądu broni, zbr to dla Ciebie nowość? Bo nic więcej tu nowego nie widzę xD

Opublikowano

@SuReeK ­ obserwowałem fanpage od początku lipca i jestem pewny że gdzieś tam było napisane że będą sklepy offline w prezentacji o nich nie wspomniałeś a więc ? 

Będą jakieś pety, kostiumy itp do zdobycia w grze czy all is :P

Bety żadnej nie ma ? Nie wiem czy to dobry pomysł startować bez niej  :mellow:

Serwer polecam na s1 grałem około 2-3 miesięcy i było z*********e tylko ten balans klas  <_<

No właśnie ciekawe jak tu będzie z balansem  ^_^

Sureek haloo proszę o odp :D 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Masz racje, tylko stoi, ale jak to już nie ważne, bo masz wyjebane na tamten serwer już od dawna, tak jak na moriesa, który się już wyjebał na łopatki :)

Z S2.LANERIS będzie to samo co z resztą twoich serwerów :D

@anty Surek, zmienienie wyglądu broni, zbr to dla Ciebie nowość? Bo nic więcej tu nowego nie widzę xD

W tej prezentacji jest tylko mały przedsmak co znajdziecie na serwerze wiec plis nie mam czasu aby rozbudowywać prezentacje wole sprawdzić 10x grę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Reklama u bonusa to jak reklama u typka co ma 500 sub na yt xD

U niego nie chodzi za bardzo o reklamę, a o szum...

Hahahahha reklama u bonusa? Przecież to tylko przynosi korzyści na starcie.. po 2-3 dniach pustki.

Nie stawiamy głównie na bonusa, mamy już kilku youtuberów :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie jest client?

Za chwilę będzie dostępny do pobrania.

Edit: Klient będzie dostępny od godziny 19:00 na stronie glównej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W tej prezentacji jest tylko mały przedsmak co znajdziecie na serwerze wiec plis nie mam czasu aby rozbudowywać prezentacje wole sprawdzić 10x grę :)

Powiem Ci, że ludzi w ch*ja umiesz ładnie robić. Na moriesie też był tylko przedsmak w prezentacji przedstawiony, a na starcie się okazało, że ch*j, dupa i kamieni kupa xD

Elo.

@anty Czy tu będzie bug z rosami, tak jak na moriesie, że będę mógł pierdolnąć 999999999999kkk z duchowego? :D

Opublikowano

Myślałem że będzie zaje***cie do puki nie obaczyłem isa :P 

Sam pakiet premium 

20% na luda 12500hp 

Piescienie/Amulety 

25k hp 30% silny  na woja, ninje, sure i szamana... 

Kostium 

10k hp 25% na luda 

Lizak

5% na luda 5 na woja, ninje, sure, szamana 

pet 

10k hp 10 przeszywka 15 luda

Fryz 

25k hp 

To razem mamy 65% na luda 57500k hp i jakieś 35 na klase... 

Krótko mówiąc jak osoba bez is może mieś szanse w pvp  ? 

+ do tego w isie jest wszystko ulepy, bryły złota jakieś zbroje bronie premium co dają 70% na kryta 500 wartości ataku... 

is is is is is 

Opublikowano

Myślałem że będzie zaje***cie do puki nie obaczyłem isa :P

Sam pakiet premium

20% na luda 12500hp

Piescienie/Amulety

25k hp 30% silny na woja, ninje, sure i szamana...

Kostium

10k hp 25% na luda

Lizak

5% na luda 5 na woja, ninje, sure, szamana

pet

10k hp 10 przeszywka 15 luda

Fryz

25k hp

To razem mamy 65% na luda 57500k hp i jakieś 35 na klase...

Krótko mówiąc jak osoba bez is może mieś szanse w pvp ?

+ do tego w isie jest wszystko ulepy, bryły złota jakieś zbroje bronie premium co dają 70% na kryta 500 wartości ataku...

is is is is is

Co tam ze w grze sa 2 razy lepsze rzeczy do zdobycia o tym juz nie powiesz co nie?

I idź porównaj is s1 do s2...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co tam ze w grze sa 2 razy lepsze rzeczy do zdobycia o tym juz nie powiesz co nie?

Może jak bym wiedział że tak jest to bym nawet tego postu nie napisał ale w prezentacji nie ma nic wspomniane o tym... 

­

Opublikowano

Może jak bym wiedział że tak jest to bym nawet tego postu nie napisał ale w prezentacji nie ma nic wspomniane o tym... 

­

Dlatego mówie że prezentacja nie pokazuje nawet 1/10 co jest na serwerze ze względu na nasz czas, doskonaliliśmy w tym czasie serwer, a nie głupią prezentacje czy głupi itemshop, wiec nie kieruj się że w prezce jest tak mało ukazane ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dlatego mówie że prezentacja nie pokazuje nawet 1/10 co jest na serwerze ze względu na nasz czas, doskonaliliśmy w tym czasie serwer, a nie głupią prezentacje czy głupi itemshop, wiec nie kieruj się że w prezce jest tak mało ukazane ;)

Mam w ch*j znajomych na fb i większość z nich nie chce wbic na serwer tylko dlatego że widzieli is a nie wiedzą że 2x lepsze rzeczy są do zdobycia w grze polecal dodać coś z tych rzeczy do prezki żeby ludzie tak nie zniechęcali się serwerem :P

ps. Sureek co z tymi shopami offline ? 

Opublikowano

Mam w ch*j znajomych na fb i większość z nich nie chce wbic na serwer tylko dlatego że widzieli is a nie wiedzą że 2x lepsze rzeczy są do zdobycia w grze polecal dodać coś z tych rzeczy do prezki żeby ludzie tak nie zniechęcali się serwerem :P

ps. Sureek co z tymi shopami offline ? 

Dodam, ale po starcie bo zajmuje się dodawaniem/poprawianiem rzeczy do gry.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...