Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.LANERIS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer może i wygląda dobrze, ale podejście administracji, czyli robienie co chwile nowego serwera odpycha.

Prezentacja wykonana ładnie, ale to chyba żadna nowość w przypadku serwerów SURKA.

Grałem na S1 przed tymi wszystkimi poprawkami i było spoczko. Tutaj chyba nie zawitam, ale no cóż... pożyjemy, zobaczymy.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie powiedziałbym 

A grałeś chociaż? Czy oceniasz po prezentacji(tak jak każdy typowy Janusz)?

Każda misja dosłownie każda została przepisana, + cały system ulepszeń uległ zmianie, wszystkie expowiska zostały zmienione, wszystkie zbroje zostały zmieniione, wszystkie mounty zostały zmienione,pety, wszystkie bronie zostały zmienione, dodane zostały bronie do expa, dodane zostały misje z bonusami stałymi(kolekcjoner,biolog,metinologia,polowania,fabularne - w każdej przynajmniej 10 misji poziomowych z unikalnymi bonusami) Więc nie pierdol, cały serwer został postawiony na czystym source po czym edytowanym przeze mnie... Proszę nie pierdol jak nie wiesz, cały serwer został zrobiony od zera...

Serwer może i wygląda dobrze, ale podejście administracji, czyli robienie co chwile nowego serwera odpycha.

Prezentacja wykonana ładnie, ale to chyba żadna nowość w przypadku serwerów SURKA.

Grałem na S1 przed tymi wszystkimi poprawkami i było spoczko. Tutaj chyba nie zawitam, ale no cóż... pożyjemy, zobaczymy.

Z wszystkich moich projektów zrezygnowałem by mieć jeden, więc proszę Cie nie gadaj takich głupot okej? Podejście tutaj będę miał pozytywne ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A grałeś chociaż? Czy oceniasz po prezentacji(tak jak każdy typowy Janusz)?

Każda misja dosłownie każda została przepisana, + cały system ulepszeń uległ zmianie, wszystkie expowiska zostały zmienione, wszystkie zbroje zostały zmieniione, wszystkie mounty zostały zmienione,pety, wszystkie bronie zostały zmienione, dodane zostały bronie do expa, dodane zostały misje z bonusami stałymi(kolekcjoner,biolog,metinologia,polowania,fabularne - w każdej przynajmniej 10 misji poziomowych z unikalnymi bonusami) Więc nie pierdol, cały serwer został postawiony na czystym source po czym edytowanym przeze mnie... Proszę nie pierdol jak nie wiesz, cały serwer został zrobiony od zera...

Z wszystkich moich projektów zrezygnowałem by mieć jeden, więc proszę Cie nie gadaj takich głupot okej? Podejście tutaj będę miał pozytywne ;)

j3błem ty zrezygnowałeś chlopie ty się nimi nie zajmowałeś gówno robiłes i padły bo miałeś graczy w dupie ;]

Opublikowano

j3błem ty zrezygnowałeś chlopie ty się nimi nie zajmowałeś gówno robiłes i padły bo miałeś graczy w dupie ;]

Czytasz co W ogóle piszę? Napisałem że zrezygnowałem z wszystkich projektów by jeden prowadzić porządnie, peace pls.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czytasz co W ogóle piszę? Napisałem że zrezygnowałem z wszystkich projektów by jeden prowadzić porządnie, peace pls.

Tak dobrze czytam 

mówie że ty z nich nie zrezygnowałeś padły bo gówno robiłeś i graczy traciłeś więc się nie opłacało utrzymywać serwera przy 70 online

Opublikowano

Tak dobrze czytam 

mówie że ty z nich nie zrezygnowałeś padły bo gówno robiłeś i graczy traciłeś więc się nie opłacało utrzymywać serwera przy 70 online

Okej, to jest tylko i wyłącznie 1 projekt na którym zostaje i nie zamierzam tworzyć żadnego innego, ze względu na to że chce rozkręcić na maksa jeden i tego się będę trzymać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niestety jest nowa ekipa :(

Możesz się ode mnie odpierdolić już?

Yyyy?Nie i nigdy takiej taktyki nie stosowałem więc pls...

Ziomeczku, niestety są nowości ale nie przedstawione, nie jesteśmy każdym serwerem który napierdala wszystko w prezentacji wolimy żebyście sami to odkryli.

Niestety Asfen Laneris S2 są to pliki tworzone od zera, zresztą nie oceniaj jak nie grałeś ok? Peace.

Niestety jest to mój jedyny projekt wszystkie inne porzuciłem by tylko i wyłącznie nad jednym pracować.

Skończyłeś już? Nie mam zamiaru się kłócić z Tobą.

Boże pseudo elita mpc się wypowiada bo żal im dupe sciska.

Nie.

Nie licz na żadną moją pomoc, i nie pozdrawiam na Twoim projekcie. PS: reklama będzie obszerna to 2k osób to będzie lajcik.

To nie jest nowość a przestroga dla młodszych graczy.

Przekonałeś mnie.

NIE zagram i nie polecam. Jak masz problemy z opanowaniem emocji to idz do lekarza specjalisty. 

PS - dojrzała ekipa? xD widać po Tobie.

/edit

Było widać w tym poście.

#OpISIS

Opublikowano

Przekonałeś mnie.

NIE zagram i nie polecam. Jak masz problemy z opanowaniem emocji to idz do lekarza specjalisty. 

PS - dojrzała ekipa? xD widać po Tobie.

Niestety potrafię opanować emocje i staram się każdemu odpisać na jego poziomie, więc wiesz na serwer serdecznie zapraszam, Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jednego czego możecie być pewni to tego że na pewno ludzi będzie od c***a bo @SuReeK nie szczędzi na YT więc pewnie znowu 3/4 yt bedzie tutaj nagrywac i pogra tu z 1.5k

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

SUREK DO CHOLERY. ZAMIAST OGARNĄĆ LANERISA S1 I ODBUGOWAĆ TO STAWIASZ KOLEJNEGO KOTLETA. Mnie na Twoim miejscu byłoby naprawdę wstyd. Laneris to świetny serwer, ale dlaczego tak zaniedbaliście s1? Dlaczego tamtego serwera nie doprowadzicie do peszego stanu  ? Macie tyle lajków na fejsie.. Tyle ludzi was śledzi i co? robicie laneris s1 jako s2 bo dodaliście pare petów i source.. Lepiej będzie jak ogarniecie Laneris s1 w pełni, a potem myślcie o s2. Myślę, że wielu graczy za mną się wstawi. Z poważaniem (tak troszkę) dawny gracz laneris s1.

VsxuB58.png

Opublikowano

Okej, to jest tylko i wyłącznie 1 projekt na którym zostaje i nie zamierzam tworzyć żadnego innego, ze względu na to że chce rozkręcić na maksa jeden i tego się będę trzymać.

przez ile ? 3-4 miechy ? może 5-7 jak będzie dobrze i naprawę ci to wyjdzie 

Opublikowano

przez ile ? 3-4 miechy ? może 5-7 jak będzie dobrze i naprawę ci to wyjdzie 

Sorry, ale tutaj zostaje i nie Tworzę kolejnych już projektów, jeżeli masz jakieś pytania zapraszam na PW.

SUREK DO CHOLERY. ZAMIAST OGARNĄĆ LANERISA S1 I ODBUGOWAĆ TO STAWIASZ KOLEJNEGO KOTLETA. Mnie na Twoim miejscu byłoby naprawdę wstyd. Laneris to świetny serwer, ale dlaczego tak zaniedbaliście s1? Dlaczego tamtego serwera nie doprowadzicie do peszego stanu  ? Macie tyle lajków na fejsie.. Tyle ludzi was śledzi i co? robicie laneris s1 jako s2 bo dodaliście pare petów i source.. Lepiej będzie jak ogarniecie Laneris s1 w pełni, a potem myślcie o s2. Myślę, że wielu graczy za mną się wstawi. Z poważaniem (tak troszkę) dawny gracz laneris s1.

Tego serwera nei zaniedbamy.

Jednego czego możecie być pewni to tego że na pewno ludzi będzie od c***a bo @SuReeK nie szczędzi na YT więc pewnie znowu 3/4 yt bedzie tutaj nagrywac i pogra tu z 1.5k

^^

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może troszkę się oddale od tego tematu ale na temat s1 miało być wprowadzone tyle zmian i co c**j ;]

w c**ja polecieliście na maxa ;D

Sorry, ale tutaj zostaje i nie Tworzę kolejnych już projektów, jeżeli masz jakieś pytania zapraszam na PW.

Tego serwera nei zaniedbamy.

^^

ale nie za długo tak samo jak z moriesem zrobi reklamę że  aż bełtać się nią będzie chciało ale i tak  pdanie jak mories

Opublikowano

Może troszkę się oddale od tego tematu ale na temat s1 miało być wprowadzone tyle zmian i co c**j ;]

w sumie to skróciłeś moją wypowiedź XDDDD

VsxuB58.png

Opublikowano

Teraz pseudo YTberzy będą lizać dupsko dla Surka w postach, bo dostali haj$ ;)

Będzie tak jak z s1, Moriesem i Kairosem (lub jak się nazywał) Nie polecam.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

ale nie za długo tak samo jak z moriesem zrobi reklamę że  aż bełtać się nią będzie chciało ale i tak  pdanie jak mories

Niestety nie da się utrzymać harda bez youtuberów i to każdy kto miał przynajmniej jeden serwer hard wie w przypadku easy jest to inaczej kończę z Tobą dyskusję jeżeli chcesz coś wiedzieć zapraszam na pw.

Teraz pseudo YTberzy będą lizać dupsko dla Surka w postach, bo dostali haj$ ;)

Będzie tak jak z s1, Moriesem i Kairosem (lub jak się nazywał) Nie polecam.

Niestety Karies nie był mój.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jedynie czego można być pewnym to tego ,że znów naiwni gracze zostaną zrobienie w c***a i stracą pieniądze.Ludzie nie wchodzi się do tej samej rzeki 2 razy.Polecam granie na serwerach tylko u sprawdzonych i uczciwych techników.Czyli aktualnie u Bambuska i Endy.Nie polecam gry u surka,lourta oraz sensuala no chyba ,że lubicie tracić swój cenny czas i pieniądze 

Opublikowano

Nie polecam serwer, nic ciekawego, nie oferuje niczego co byście nie znaleźli na innym serwerze. Pomijając już brak nowości nie polecam ze względów administracyjnych. S1 był i jest zaniedbany i z tym serwerem będzie tak samo. Pierwszy serwer świadczy najlepiej o administracji, wy już wyrobiliście sobie markę "niczego". Tyle w temacie. Ludzi pewnie będzie sporo ale serwera samego w sobie nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwer, nic ciekawego, nie oferuje niczego co byście nie znaleźli na innym serwerze. Pomijając już brak nowości nie polecam ze względów administracyjnych. S1 był i jest zaniedbany i z tym serwerem będzie tak samo. Pierwszy serwer świadczy najlepiej o administracji, wy już wyrobiliście sobie markę "niczego". Tyle w temacie. Ludzi pewnie będzie sporo ale serwera samego w sobie nie polecam.

Czytałeś końcówkę prezentacji bo chyba nie...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wbiję, zobaczę, ocenię. Powodzenia Surek. Mam nadzieję, że się nie skuję. Ale mam 1 prośbę. Broni pomiędzy 115 a kolejną jest za duza przewaga tak samo zbroi. Nie ma po co robić zbroje 160-163-165 jak od 115(?) jest różnica 50 lvli. Bajo ;>

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Wbiję, zobaczę, ocenię. Powodzenia Surek. Mam nadzieję, że się nie skuję. Ale mam 1 prośbę. Broni pomiędzy 115 a kolejną jest za duza przewaga tak samo zbroi. Nie ma po co robić zbroje 160-163-165 jak od 115(?) jest różnica 50 lvli. Bajo ;>

Jest są to bronie levelowe +1 np 120 + 2 125 rozumiesz :P?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...