Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.LANERIS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty teraz nie pierdol bo mnie wkurwiłeś. 

Karies s1 był tak samo mój jaki twój i nie wmówisz nikomu, że tak nie było 

Isaric s1 był tylko twój 

Ts-lol'a nie porównuj do metina.  

Napisałem zadzwoń pogadamy nie zadzwoniłeś, a  ja na pewno nie będę brał wszystkiego na siebie bo tobie brakuje jaj.  Nie chciałem i nigdy nie wyciągałem tego jak było na mpc ale pomyśl dwa razy za nim coś napiszesz.  

/iZumi

Ale frajerskie zachowanie, Zamiast pogadać jak dawni wspólnicy na tsie to zachowałeś się jak frajer i sprzedałeś kolegę ponieważ nie umiesz robić serwerów i prawie nic na nich nie zarabiałeś, typowy polaczek cebulaczek gdy komuś zaczyna się powodzić to trzeba to zepsuć na maksa.

Surek reklamę na ile wykupujesz ? a kilka odcinków czy całe seriie ?

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale frajerskie zachowanie, Zamiast pogadać jak dawni wspólnicy na tsie to zachowałeś się jak frajer i sprzedałeś kolegę ponieważ nie umiesz robić serwerów i prawie nic na nich nie zarabiałeś, typowy polaczek cebulaczek gdy komuś zaczyna się powodzić to trzeba to zepsuć na maksa.

Surek reklamę na ile wykupujesz ? a kilka odcinków czy całe seriie ?

Faktycznie jestem biedny masz racje ;) Ja nic do surka nie mam, ale wraz z napisaniem postu, że karisa tylko sponsorował zwalił całą winę za rozpad na mnie, a to wcale tak nie było.  

Ja jestem cebulaczkiem i właśnie dlatego życzyłem mu jak najlepiej pisałem mu o tym na fb... 

Ja już kończę tą gównoburze  miłego wchodzenia w tyłek. Bay 

Opublikowano

Kopia S1 z dodatkiem SRC. 

Nic ciekawego, oprócz IS'u wypchanego po brzegi.

Nie polecam.

Co tutaj masz z s1??? WSZYSTKO JEST OD ZERA... Tylko mapy zostały by trzymać klimat plis...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co tutaj masz z s1??? WSZYSTKO JEST OD ZERA... Tylko mapy zostały by trzymać klimat plis...

Styl gry, mapy, gowniana administracja to jest to samo co s1 zmienione kilka setów i najprostsze dodatki na source i tak o to powstał laneris s2. I mi tu nie wmóiwsz, ze się przy tym serwie napracowałeś chyba, że jesteś totalnym idiotą i podstaw na source nie potrafisz, ze tak długo ci to zajęło.

@topic Serwer nie polecam, to samo co s1 zmienione bronie dodane kilka prostych dodatków, ale nadal ta sama gówniana administracja. Nadal SureK sprzedajesz unbany za psc lub rpki w lolu?

Opublikowano

Styl gry, mapy, gowniana administracja to jest to samo co s1 zmienione kilka setów i najprostsze dodatki na source i tak o to powstał laneris s2. I mi tu nie wmóiwsz, ze się przy tym serwie napracowałeś chyba, że jesteś totalnym idiotą i podstaw na source nie potrafisz, ze tak długo ci to zajęło.

@topic Serwer nie polecam, to samo co s1 zmienione bronie dodane kilka prostych dodatków, ale nadal ta sama gówniana administracja. Nadal SureK sprzedajesz unbany za psc lub rpki w lolu?

Aha? Tylko że niestety zdobywanie wszystkiego uległo totalnej zmianie bo jest tworzone od zera, wszystkie podstawowe mapki także zostały zmienione to plis.. Ale no tak Ty wiesz lepiej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam bo SuReeK bedzie tak samo jak z moriesem... miesiac sie pozajmuje a potem oleje :)

Opublikowano

Nie polecam bo SuReeK bedzie tak samo jak z moriesem... miesiac sie pozajmuje a potem oleje :)

Wiesz co powinieneś się cieszyć że nie ukrywam pod innymi nickami tak jak się jak np Asfen czy inne serwery, nie mam nic do ukrycia i każdy hard niestety tak ma, tutaj będzie inaczej.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Exp na mapie 134 poprawiony? Znowu trzeba będzie expić na butelkach expa czy usunęliście je z dropu?

Opublikowano

@SuReeK

Skoro mówisz że serwer jest robiony od zera dlaczego tu widać większa połowe z s1 ?

Jeszcze jedno:

Dlaczego piszesz ze Laneris to najlepszy serwer w polsce skoro to nie prawda

Opublikowano

Exp na mapie 134 poprawiony? Znowu trzeba będzie expić na butelkach expa czy usunęliście je z dropu?

Poprawiony.

@SuReeK

Skoro mówisz że serwer jest robiony od zera dlaczego tu widać większa połowe z s1 ?

Jeszcze jedno:

Dlaczego piszesz ze Laneris to najlepszy serwer w polsce skoro to nie prawda

Dałeś już opinie z 10 razy to wyjdź boże, Ty nie masz co robić że tak piszesz? Co widzisz z s1 oprócz map no plis... :(

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz co powinieneś się cieszyć że nie ukrywam pod innymi nickami tak jak się jak np Asfen czy inne serwery, nie mam nic do ukrycia i każdy hard niestety tak ma, tutaj będzie inaczej.

Pozdrawiam.

Nie ukrywasz sie tylko dlatego ze twoje serwery maja rece i nogi nie jak u asfena czy kogos innego po prostu jestes do d*py administratorem ktory ma gdzies swoich graczy..

Opublikowano

Nie ukrywasz sie tylko dlatego ze twoje serwery maja rece i nogi nie jak u asfena czy kogos innego po prostu jestes do d*py administratorem ktory ma gdzies swoich graczy..

Masz w 100% racje, jednak tutaj popracuję właśnie nad kontaktem z graczami :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Masz w 100% racje, jednak tutaj popracuję właśnie nad kontaktem z graczami :)

w końcu surek jestem z cb dumny ze się przyznałes i mam nadzieję ze nad tym popracujesz a nie że tylko to napisałeś tak o

Opublikowano

Podobno na Mories tez pracowałes nad kontaktem z graczami i zapewniałes ze bedzie wygladało wszystko inaczej niz na lanerisie.
Laneris = masa bugów. Moze i kilka rzeczy zmienionych,ale jestem pewny ze bugi dalej beda.
i nie oszukujmy się.. nie masz dobrego kontaktu z graczami i po pewnym czasie olewasz sobie to calkowicie :P

Niestety nie polecam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

To będzie ta reklama u BonusaBGC   xD? Jesli tak to na 100% zagram bo chce mu wy**bać luja ogłuszacza :v .

Będzie.

Podobno na Mories tez pracowałes nad kontaktem z graczami i zapewniałes ze bedzie wygladało wszystko inaczej niz na lanerisie.

Laneris = masa bugów. Moze i kilka rzeczy zmienionych,ale jestem pewny ze bugi dalej beda.

i nie oszukujmy się.. nie masz dobrego kontaktu z graczami i po pewnym czasie olewasz sobie to calkowicie :P

Niestety nie polecam.

Niestety Laneris został od 0 zrobiony.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Więc tak, jednym słowem mogę ocenić ten serwer - szału nie ma, dupy nie urywa. Nic nowego tu nie ma. No chyba, że zmienione nazwy lizaków bądź większa ich ilosć xD

Administrację mogę ocenić również jednym słowem - CHUJO*A xD

Graczy może i będzie koło 2000, a może nawet i więcej, ale to chwilowe, tak jak na moriesie. Z początku jakoś się serwerem interesował, coś tam robił. Potem było co raz to gorzej, obiecywane poprawki i UPDATE. Gracze czekali miesiąc i się nie doczekali. O kontakcie z tymi pajacami już nie wspomnę.

Nie polecam, serwer jest "chwilówką" za jakiś czas surek zacznie totalnie olewać ten serwer jak to było z innymi jego serwerami.

Serwer będzie na topie przez miesiąc jak mories, a gdy emocje już opadną, powstanie S3.LANERIS.PL xD

Opublikowano

Więc tak, jednym słowem mogę ocenić ten serwer - szału nie ma, dupy nie urywa. Nic nowego tu nie ma. No chyba, że zmienione nazwy lizaków bądź większa ich ilosć xD

Administrację mogę ocenić również jednym słowem - CHUJO*A xD

Graczy może i będzie koło 2000, a może nawet i więcej, ale to chwilowe, tak jak na moriesie. Z początku jakoś się serwerem interesował, coś tam robił. Potem było co raz to gorzej, obiecywane poprawki i UPDATE. Gracze czekali miesiąc i się nie doczekali. O kontakcie z tymi pajacami już nie wspomnę.

Nie polecam, serwer jest "chwilówką" za jakiś czas surek zacznie totalnie olewać ten serwer jak to było z innymi jego serwerami.

Serwer będzie na topie przez miesiąc jak mories, a gdy emocje już opadną, powstanie S3.LANERIS.PL xD

Niestety S1 Laneris stoi już 9 miesięcy więc pls..

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek odczytaj priv co do serwa to zawsze panowala mila atmosferka na serwach SuRkA a jak ze sprawami technicznymi i administracja przekonamy sie w praniu :)

Ja jestem dobrej mysli Laneris S1 stoi juz dlugo wiec dlaczego z S2 ma byc inaczej? :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Niestety S1 Laneris stoi już 9 miesięcy więc pls..

A Gdzie obiecane updaet`y ? nowe sety itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...