Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.LANERIS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednego czego możecie być pewni to tego że na pewno ludzi będzie od c***a bo @SuReeK nie szczędzi na YT więc pewnie znowu 3/4 yt bedzie tutaj nagrywac i pogra tu z 1.5k

mozemy być też pewni ze będzie olewał graczy jak na innych jego serwerach oraz youtuberzy dostaną SM wartości 600zł przelewem  jak na moriesie :)

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozemy być też pewni ze będzie olewał graczy jak na innych jego serwerach oraz youtuberzy dostaną SM wartości 600zł przelewem  jak na moriesie :)

Niestety YouTuberzy nie dostają SM. Wszystko napiszemy o tym na FanPage. Każdy gra równo :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jedynie czego można być pewnym to tego ,że znów naiwni gracze zostaną zrobienie w c***a i stracą pieniądze.Ludzie nie wchodzi się do tej samej rzeki 2 razy.Polecam granie na serwerach tylko u sprawdzonych i uczciwych techników.Czyli aktualnie u Bambuska i Endy.Nie polecam gry u surka,lourta oraz sensuala no chyba ,że lubicie tracić swój cenny czas i pieniądze 

Obecnie (patrząc na tę parę osób - techników) twórcy serwerów jak i ich umiejętności wiele się nie różnią. W cenie jest zaangażowanie, plany i umiejętność bajerowania (czyt. sposób na przedstawienie serwera w jak najlepszym świetle). Bambus czy Endy też mogą się jebnąć za chwilę, serwery padną i oni będą źli.. kwestia tego do kogo będzie należał dany czas, czyli tzw. "napad na bank". Pomyśl, przeanalizuj, napisz. Bip up!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jednego czego możecie być pewni to tego że na pewno ludzi będzie od c***a bo @SuReeK nie szczędzi na YT więc pewnie znowu 3/4 yt bedzie tutaj nagrywac i pogra tu z 1.5k

Pewnie chciałbyś nagrywać, a takim sposobem włazisz mu w dupę, żeby płacił ci więcej cebulaku.

Surek co jak co, ale oszczędź kupowania czegokolwiek od Weeziego, proszę...

Co do serwera to mogę polecić tylko ze względu na stabilność, bo serwer na pewno nie będzie miał problemów ze startem i utrzymaniem stabilności. 

Opublikowano

Gowno, gowno popedza. Kolejny dno od surka, pogracie tydzien nastapi emigracja na Inv**e i wygraci -200 zł na full is + strate czasu na gre :)

Surek gownie, skoncz ten cyrk ;v

Nie polecam, bo surek :vv

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Obecnie (patrząc na tę parę osób - techników) twórcy serwerów jak i ich umiejętności wiele się nie różnią. W cenie jest zaangażowanie, plany i umiejętność bajerowania (czyt. sposób na przedstawienie serwera w jak najlepszym świetle). Bambus czy Endy też mogą się jebnąć za chwilę, serwery padną i oni będą źli.. kwestia tego do kogo będzie należał dany czas, czyli tzw. "napad na bank". Pomyśl, przeanalizuj, napisz. Bip up!

Ale aktualnie się nie jebneli a serwery bambuska stoją do dziś i wkłada w nie więcej pracy niż ty na swoich w ciągu 1 tygodnia po starcie.A endy się wraz z exo zachowują się bardzo profesjonalnie.I widzisz Sensual tutaj jest ta przepaść pomiędzy wami a nimi.Bambus i Endy chcą zarabiać ale przy tym nie robić graczy w c***a.Robią serwery i cały czas wkładają w to prace tak ,żeby i wilk był syty i owca cała.Zaś wasza polityka jest taka ,żeby się nachapać ile wlezie w jak najszybszym czasie i już myśleć jakby tu wyłudzić pieniądze na kolejnym serwerze.

Opublikowano

Gowno, gowno popedza. Kolejny dno od surka, pogracie tydzien nastapi emigracja na Inv**e i wygraci -200 zł na full is + strate czasu na gre :)

Surek gownie, skoncz ten cyrk ;v

Nie polecam, bo surek :vv

Jak tak sądzisz to okej :)

Ale aktualnie się nie jebneli a serwery bambuska stoją do dziś i wkłada w nie więcej pracy niż ty na swoich w ciągu 1 tygodnia po starcie.A endy się wraz z exo zachowują się bardzo profesjonalnie.I widzisz Sensual tutaj jest ta przepaść pomiędzy wami a nimi.Bambus i Endy chcą zarabiać ale przy tym nie robić graczy w c***a.Robią serwery i cały czas wkładają w to prace tak ,żeby i wilk był syty i owca cała.Zaś wasza polityka jest taka ,żeby się nachapać ile wlezie w jak najszybszym czasie i już myśleć jakby tu wyłudzić pieniądze na kolejnym serwerze.

Niestety moje projekty też stoją do teraz przykładem jest Laneris - 9 miesięcy średnia ilość graczy 300+ Ts-LoL.PL 3 rok, 700+ online... Więc proszę nie mów jak nie wiesz, i nie przypisuj mi projektów które sponsorowałem czyt: Karies,Isaric etc, ja posiadałem tylko Moriesa z którego teraz zrezygnowałem, żeby doskonalić tylko i wyłącznie jeden porządnych serwer.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Balmora S2 (tak, czy siak props, bo zamysł fajny, ale nie te czasy) i paręnaście serwerów Endy'ego to nie jest nic (bez spiny). W przykładowo Thespie włożyłem więcej pracy i kasy niż podliczając to ile zarobiłem. Z zachowania co do ogarniania graczy przez Endy'ego to się zgodzę - props dla niego. Jeżeli chodzi o zgarnianie kasy to uwierz, że w Thespie naprawdę dużo włożyłem (sama strona od nowa pisana, jak i malowana to ponad 8 kafli, a mogłem wziąć od jakiegoś typka za 4 stówki, ale stawiałem na to, że serwer będzie długo stał), jedynie co tam zawiodło to rozplanowanie serwera. Gdybym chciał zgarniać w kurwę floty i opierdalać graczy po całości to robiłbym to, bo postawić serwer na gotowcach np. Ascarial to żaden problem, a rzucenie Youtuberom nieco więcej niż ich średnia to kolejna kwestia z worka o nazwie "no problem".

Opublikowano

Niestety moje projekty też stoją do teraz przykładem jest Laneris - 9 miesięcy średnia ilość graczy 300+ Ts-LoL.PL 3 rok, 700+ online... Więc proszę nie mów jak nie wiesz, i nie przypisuj mi projektów które sponsorowałem czyt: Karies,Isaric etc, ja posiadałem tylko Moriesa z którego teraz zrezygnowałem, żeby doskonalić tylko i wyłącznie jeden porządnych serwer.

Pozdrawiam.

Wypowiadam się po analizie twoich działań i wyborów a także po twoim zangażowaniu do projektów

Opublikowano

Balmora S2 (tak, czy siak props, bo zamysł fajny, ale nie te czasy) i paręnaście serwerów Endy'ego to nie jest nic (bez spiny). W przykładowo Thespie włożyłem więcej pracy i kasy niż podliczając to ile zarobiłem. Z zachowania co do ogarniania graczy przez Endy'ego to się zgodzę - props dla niego. Jeżeli chodzi o zgarnianie kasy to uwierz, że w Thespie naprawdę dużo włożyłem (sama strona od nowa pisana, jak i malowana to ponad 8 kafli, a mogłem wziąć od jakiegoś typka za 4 stówki, ale stawiałem na to, że serwer będzie długo stał), jedynie co tam zawiodło to rozplanowanie serwera. Gdybym chciał zgarniać w kurwę floty i opierdalać graczy po całości to robiłbym to, bo postawić serwer na gotowcach np. Ascarial to żaden problem, a rzucenie Youtuberom nieco więcej niż ich średnia to kolejna kwestia z worka o nazwie "no problem".

J**** Thespię, chcesz porozmawiać o swoich poprzednich serwerach? Wątpie, więc nie pisz takich głupot o nich jak i o swojej osobie, jaki ty dobry jesteś i jaka Thespia była ważna..

@SuReeK

jaka będzie reklama?

Opublikowano

J**** Thespię, chcesz porozmawiać o swoich poprzednich serwerach? Wątpie, więc nie pisz takich głupot o nich jak i o swojej osobie, jaki ty dobry jesteś i jaka Thespia była ważna..

@SuReeK

jaka będzie reklama?

Są trzy racje: Twoja, moja i ta prawdziwa jak to Queba rzekł. Kończymy dyskusje, bo to nie temat na takie rozmowy.

Opublikowano

@SuReeK

jaka będzie reklama?

Spis youtuberów którzy będą nagrywali serię/gp:
- ZabQ
- DiabloxMovies
- Sh4ke
- R3spect
- MałyszSquad
- Kirek
- Uzurpator

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK ­ obserwowałem fanpage od początku lipca i jestem pewny że gdzieś tam było napisane że będą sklepy offline w prezentacji o nich nie wspomniałeś a więc ? 

Będą jakieś pety, kostiumy itp do zdobycia w grze czy all is :P 

Bety żadnej nie ma ? Nie wiem czy to dobry pomysł startować bez niej  :mellow:

Serwer polecam na s1 grałem około 2-3 miesięcy i było z*********e tylko ten balans klas  <_<

No właśnie ciekawe jak tu będzie z balansem  ^_^

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Lanris s1 to chyba jedyny serwer który mu najdłużej stoi ale jeszcze trochę i padnie ;]

miał chyba 10 serwerów i każdy padł surek jest z tego znany ;] 

10?! to chyba za mało! serwerów to miał z 15 jak naliczyłem i każdy padał. Jedynie jaki mu jeszcze stoi to Laneris, ale tam dużo graczy nie ma.

Surek powiedziałeś, że nowa ekipa składająca się z dojrzałych osób.To powiedz mi ty jesteś taki dojrzały? Bo z tego co wiem to dużo latek nie masz :D A poza tym wcześniejsza ekipa też niby dojrzała ale sobie podobnie olewała. I to jest dojrzałość? To tyle co chciałem powiedzieć.

Opublikowano

Stare pliki Lanerisa tylko dodane na SRC i  zmieniony sys. ulepszeń . Mapy te same, lizaki, pety ITD . Osobiście nie zagram . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ty teraz nie pierdol bo mnie wkurwiłeś. 

Karies s1 był tak samo mój jaki twój i nie wmówisz nikomu, że tak nie było 

Isaric s1 był tylko twój 

Ts-lol'a nie porównuj do metina.  

Napisałem zadzwoń pogadamy nie zadzwoniłeś, a  ja na pewno nie będę brał wszystkiego na siebie bo tobie brakuje jaj.  Nie chciałem i nigdy nie wyciągałem tego jak było na mpc ale pomyśl dwa razy za nim coś napiszesz.  

/iZumi 

Opublikowano

Tyle hejtow jeszcze nie widziałem dobrze ci tak surek masz nauczkę

Ps:nawet twoj były członek załogi cie hejtuje

Opublikowano

Tyle hejtow jeszcze nie widziałem dobrze ci tak surek masz nauczkę

Ps:nawet twoj były członek załogi cie hejtuje

Ja nikogo nie hejtuje, ale trzeba czasami przyznać się i mieć jaja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...