Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] S2.LANERIS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę sobie na forum lanerisa, i co widze?

Temat a w nim Ankieta:

Jaki maxymalny LV na s2 laneris?

20 glosow na ( 250 ) ,

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również nie polecam, Surek pierdoli na mnie a sam otwiera już chyba z 10 serwer, zamiast mieć 1/2 i zajmować się nimi, bierze gotowe pliki lub odkupuję stare i startuję, tyle co zmieni to Pety/Wierzchowce/Bronie/Zbroje modele i tylko tyle + wgra kupionego source, Source wziął z Moriesa i tyle, tak to są pliki Aline nic zmienione, lekko klient, wszystkie rzeczy typu Panel gracza z Ascariala masz na każdym serwerze + traktujesz jako nowość, nie polecam, po gra te 700 osób na starcie bo kupuję reklamę po czasie znudzi mu się serwer, będzie miał wyjebke, potem odkupi kolejne pliki i wystartuję z kolejnym serwerem. :)

Takie moje zdanie, powodzenia.

Masz rację ;] Postoi będzie szum tak jak z moriesem lub kariesem i potem c**j ;] 

Opublikowano

­Z ciekawości zajrzę na ten serwer, ale to tylko z tego powodu że jeszcze Laneris S1 gdzie nikt nie gra jeszcze działa.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Jak sentymentalnie, zobaczyć kolejny serwer z dobrze znanymi mapami czy bossami :)

Nawet bym może zagrał, ale w tym czasie na innym serwerze zamierzam grać

Opublikowano

No surek sie stara zobaczymy czy bedzie tak jak pisze :)

Jasne że tak nie będzie 

robi serwery dla hajsu idioci ładują w is 

a po chwili serwer pada

Opublikowano

Jasne że tak nie będzie 

robi serwery dla hajsu idioci ładują w is 

a po chwili serwer pada

A kto nie robi serwera dla hasju wymień mi jedną osobę która wkłada hajs, czas i nie chce nic z tego mieć.  

Laneris s1 stoi już bardzo długo więc co Ty pierdolisz.  

Opublikowano

A kto nie robi serwera dla hasju wymień mi jedną osobę która wkłada hajs, czas i nie chce nic z tego mieć.  

Laneris s1 stoi już bardzo długo więc co Ty pierdolisz.  

Lanris s1 to chyba jedyny serwer który mu najdłużej stoi ale jeszcze trochę i padnie ;]

miał chyba 10 serwerów i każdy padł surek jest z tego znany ;] 

Opublikowano

Kolejny serwer taki sam jak pozostale milion ... jakies nowe mapki ? , bossy ? , dungeony ? NIE ... Mapki oczwiscie takie same co na PL'u bo po co zmienic . 

Wedlug mnie serwer do odstrzalu :)

Prosze nie robic spamu takiego jak : ,,Jeb*ac Cie serwer zajebis*y ! '' czy ,, Cos Ci sie nie podoba ? To wypierdal*j '' . To moje zdanie , ktore tylko mnie obchodzi !!! ... :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Widzę nie tylko ja liczę na cud, że ten serwer postoi długo i będą się nim zajmować. xD

Zastanawiam się, czy wbić.

#OpISIS

Opublikowano

Ja tam wbiję, najwyżej się zawiodę. Daje im jeszcze jedną szansę, bo obserwuje ich na fanpag'u i widzę, jak dodają nowości. 

Opublikowano

Widzę nie tylko ja liczę na cud, że ten serwer postoi długo i będą się nim zajmować. xD

Jezeli chcesz zagrac na kolejnym serwerze z zadnymi praktycznie nowosciami to wbijaj :D .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Ja tam wbiję, najwyżej się zawiodę. Daje im jeszcze jedną szansę, bo obserwuje ich na fanpag'u i widzę, jak dodają nowości. 

i brakiem kontaktu z administracją to powodzenia ;]

Opublikowano

i brakiem kontaktu z administracją to powodzenia ;]

Niestety jest nowa ekipa :(

Nic ciekawego szczerze mówiąc, kolejny monotonny serwer

Możesz się ode mnie odpierdolić już?

Ciekawe czy znów będziecie się reklamować na innych serwerach  B) ?

Yyyy?Nie i nigdy takiej taktyki nie stosowałem więc pls...

Jezeli chcesz zagrac na kolejnym serwerze z zadnymi praktycznie nowosciami to wbijaj  :D .

Ziomeczku, niestety są nowości ale nie przedstawione, nie jesteśmy każdym serwerem który napierdala wszystko w prezentacji wolimy żebyście sami to odkryli.

Również nie polecam, Surek pierdoli na mnie a sam otwiera już chyba z 10 serwer, zamiast mieć 1/2 i zajmować się nimi, bierze gotowe pliki lub odkupuję stare i startuję, tyle co zmieni to Pety/Wierzchowce/Bronie/Zbroje modele i tylko tyle + wgra kupionego source, Source wziął z Moriesa i tyle, tak to są pliki Aline nic zmienione, lekko klient, wszystkie rzeczy typu Panel gracza z Ascariala masz na każdym serwerze + traktujesz jako nowość, nie polecam, po gra te 700 osób na starcie bo kupuję reklamę po czasie znudzi mu się serwer, będzie miał wyjebke, potem odkupi kolejne pliki i wystartuję z kolejnym serwerem.  :)

Takie moje zdanie, powodzenia.

Niestety Asfen Laneris S2 są to pliki tworzone od zera, zresztą nie oceniaj jak nie grałeś ok? Peace.

Serwer ma stać tak jak isaric, mories, latros, karies, czy tym razem ale tak na prawdę ma być inaczej? Dopóki nie obiecacie, że serwerem będziecie się zajmować cały czas na bieżąco, i zapewniacie serwer bez bugów, to na pewno zagram i polecę, ale na to za wcześnie.

Niestety jest to mój jedyny projekt wszystkie inne porzuciłem by tylko i wyłącznie nad jednym pracować.

No tak sorry za błąd 

No widzisz co zrobisz nic nie zrobisz to jest surek ;]

Skończyłeś już? Nie mam zamiaru się kłócić z Tobą.

Widzę nie tylko ja liczę na cud, że ten serwer postoi długo i będą się nim zajmować.  xD

Boże pseudo elita mpc się wypowiada bo żal im dupe sciska.

Surek naprawde nic ciekawego stary laneris na src i bronie od góreckiego..

mam pytanie czy nadal fryzurki mają ikony zbroi?

Nie.

eH Kolejne gó*no SURKA NIE POLECAM  Postoi i padnie zresztą jak każdy jego serwer brak nowosci tylko scr.

Więc nie wiem jakim cudem liczysz aby 2k online było ;] 

chętnie bym zawitał lecz wiem jak ten serwer skończy.

Ale powodzenia ;]

Nie licz na żadną moją pomoc, i nie pozdrawiam na Twoim projekcie. PS: reklama będzie obszerna to 2k osób to będzie lajcik.

To 11.png­ się klasyfikuje jako nowość na lanerisie?  xD

A panel wyboru postaci i logowanie to też zalicza się jako nowość ?

Serwer NIC a NIC nie ma ciekawego w sobie.

To nie jest nowość a przestroga dla młodszych graczy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niestety jest nowa ekipa :(

Możesz się ode mnie odpierdolić już?

Yyyy?Nie i nigdy takiej taktyki nie stosowałem więc pls...

Ziomeczku, niestety są nowości ale nie przedstawione, nie jesteśmy każdym serwerem który napierdala wszystko w prezentacji wolimy żebyście sami to odkryli.

Niestety Asfen Laneris S2 są to pliki tworzone od zera, zresztą nie oceniaj jak nie grałeś ok? Peace.

Niestety jest to mój jedyny projekt wszystkie inne porzuciłem by tylko i wyłącznie nad jednym pracować.

Skończyłeś już? Nie mam zamiaru się kłócić z Tobą.

Boże pseudo elita mpc się wypowiada bo żal im dupe sciska.

Nie.

Nie licz na żadną moją pomoc, i nie pozdrawiam na Twoim projekcie. PS: reklama będzie obszerna to 2k osób to będzie lajcik.

To nie jest nowość a przestroga dla młodszych graczy.

Nowa ekipa noo Ciekawy jestem ;]

Surek Już widzisz dlaczego tyle osób cię Hejtuje ? 

Robisz serwery i wkręcasz ludzi nawpierdalasz serwerów ile wlezie potem sie nimi nie zajmujesz lub padaja brak kontaktu z tobą to co się dziwisz

PS: Nie licze na żadną twoja pomoc

Japier dole surek proszę cie Jak ten serwer jest robiony od zera to ja jestem k***a święty Alojz 

Opublikowano

Nowa ekipa noo Ciekawy jestem ;]

No nowa ekipa składająca się z dojrzałych osób, weź nie mam ochoty się kłócić ani Ciebie wyzywać czy coś w tym stylu bo to jest bez sensu ja do Ciebie nic nie mam a Ty nie wiem co... Peace... pls.

Przestań używać ":]" bo to trochę wkurza.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Japier dole surek proszę cie Jak ten serwer jest robiony od zera to ja jestem k***a święty Alojz 

Niestety jest, oprócz map nie ma tu nic z Laneris'a s1.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...