Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] TS3BAHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

52550101558653081588.png

Czy tak postępuje CEO TS3BAHU? Wymiar kary przez ośmieszenie publiczne + straszenie sprawą sądową? :D Powiem tyle jesteście śmieszni.

Nie polecam tego szlamu, możecie innym hostingom jedynie  pucować buty. (screen był kierowany do mojego znajomego z działu TeamSpeak'a)

Edit.

14968884191279510376.png

Nie wiem czy wiecie ale pisząc takie rzeczy bardziej się pogrążacie niż poprawiacie swoją sytuację.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
  • Szczerze? To od czasu kiedy interesuję się TeamSpeak'iem i prowadzę swój serwer nie widziałem takiego hostingu. Jest to żałosne, że cały "Hunterpl" Chodzi po innych serwerach i namawia na swój serwer. Nie dość, że zabiera innym hostingom klientów to jeszcze ma z tego taką a nie inną opinie. Co Ty Panie "Hunter" Masz w głowie żeby chodzić po innych serwerach i namawiać na swój? 
29 minut temu, pendo napisał:

52550101558653081588.png

Czy tak postępuje CEO TS3BAHU? Wymiar kary przez ośmieszenie publiczne + straszenie sprawą sądową? :D Powiem tyle jesteście śmieszni.

Nie polecam tego szlamu, możecie innym hostingom jedynie  pucować buty. (screen był kierowany do mojego znajomego z działu TeamSpeak'a)

• Pozwolę sobie to skomentować.. Hunter chcesz być lubiany na forum i oczekujesz przeprosin użytkownika z tego forum? To nie tędy droga. 
  • Hunter jeszcze mam do Ciebie prośbę. Nie groź innym, że zrobisz sprawę sądową i wgl.. Bo samo chodzenie na inne serwery i namawianie założycieli projektów na przejście na Twój hosting nie jest też dobrem w Polsce. 
  • Każdy polski obywatel ma prawo do własnej opinii danego hostingu. Po to ten temat został stworzony. Idź teraz na swój rejonek i się nim opiekuj. 

Ciekawe czy Mateusz będzie zadowolony.

Oczywiście, nie polecam.

Opublikowano

Nie rozumiem waszych spin do pana Huntera, czy on straszy że jak ktoś do niego nie przejdzie to będą mieli DDoSy czy coś w tym stylu? Nie. 

Poprostu zachęca do skorzystania z ich usług, stosuje kontakt indywidualny, nie tak jak inni hosterzy. Polecam bardzo cieplutko.

Opublikowano
7 minut temu, !х5rnι napisał:

Nie rozumiem waszych spin do pana Huntera, czy on straszy że jak ktoś do niego nie przejdzie to będą mieli DDoSy czy coś w tym stylu? Nie. 

Poprostu zachęca do skorzystania z ich usług, stosuje kontakt indywidualny, nie tak jak inni hosterzy. Polecam bardzo cieplutko.

Chodzi na serwery, które korzystają z Hosteam.. A on dostaje od Hosteam maszyny. Zabiera klientów z Hosteam do siebie. 

To jest BOSS - dla kumatych.

Opublikowano
6 godzin temu, Lukass napisał:
  • Szczerze? To od czasu kiedy interesuję się TeamSpeak'iem i prowadzę swój serwer nie widziałem takiego hostingu. Jest to żałosne, że cały "Hunterpl" Chodzi po innych serwerach i namawia na swój serwer. Nie dość, że zabiera innym hostingom klientów to jeszcze ma z tego taką a nie inną opinie. Co Ty Panie "Hunter" Masz w głowie żeby chodzić po innych serwerach i namawiać na swój? 
  • Pozwolę sobie to skomentować.. Hunter chcesz być lubiany na forum i oczekujesz przeprosin użytkownika z tego forum? To nie tędy droga. 
  • Hunter jeszcze mam do Ciebie prośbę. Nie groź innym, że zrobisz sprawę sądową i wgl.. Bo samo chodzenie na inne serwery i namawianie założycieli projektów na przejście na Twój hosting nie jest też dobrem w Polsce. 
  • Każdy polski obywatel ma prawo do własnej opinii danego hostingu. Po to ten temat został stworzony. Idź teraz na swój rejonek i się nim opiekuj. 

Ciekawe czy Mateusz będzie zadowolony.

Oczywiście, nie polecam.

Kolego powiem ci tak ze "Hunterpl" nie chodzi po innych serwerach tylko jest tam zapraszany a reklamują go sami klienci chodzący i oferujący lepszy hosting robią to z własnej woli 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano
16 minut temu, zdzichu13221 napisał:

Kolego powiem ci tak ze "Hunterpl" nie chodzi po innych serwerach tylko jest tam zapraszany a reklamują go sami klienci chodzący i oferujący lepszy hosting robią to z własnej woli 

Nie miałeś okazji tego sprawdzić gdyż u Ciebie nie był. Poczytaj poprzednie posty.. U nich też był.

Pasjonat
Opublikowano

Zgadzam się z tym co kolega powyżej napisał , tak samo dodam coś od siebie że jako hosting nie powinien grozić sądem ludziom oraz prawem polskim i jeszcze dodam że Rozmowa była nagrywana bez uprzedzenia mnie na YouTube , tak jak się wydarzyła sytuacja wczoraj że pan hunter (BOSS) napisał do moich dwóch sióstr ale to już jest wyjaśnione i nadal to jest to samo że wypisuje o bele głupoty a także u góry screen jest jak znajomy z działu udostępnił zdjęcia 2 to tak:  

1. Jako firma nie powinna kazać komuś pisać postów publicznych na facebook'u to jest chore moim zdaniem i się ośmieszać.

2. Pani Paulina Administratorka która niby się zajmuje prawem i czymś tam to tak samo jest screen niby że ktoś mnie opłacił śmieszne trochę ale okey.

Nie Polecam.

Opublikowano
40 minut temu, badkiller685 napisał:

Zgadzam się z tym co kolega powyżej napisał , tak samo dodam coś od siebie że jako hosting nie powinien grozić sądem ludziom oraz prawem polskim i jeszcze dodam że Rozmowa była nagrana bez uprzedzenia mnie na YouTube , tak jak się wydarzyła sytuacja wczoraj że pan hunter (BOSS) napisał do moich dwóch sióstr ale to już jest wyjaśnione i nadal to jest to samo że wypisuje o bele głupoty a także u góry screen jest jak znajomy z działu udostępnił zdjęcia 2 to tak:  

1. to tak firma nie powinna kazać komuś pisać postów publicznych na facebook'u to jest chore moim zdaniem i się ośmieszać.

2. Pani Paulina Administratorka która niby się zajmuje prawem i czymś tam to tak samo jest screen niby że ktoś mnie opłacił śmieszne trochę ale okey.

Nie Polecam.

Nagrywanie rozmowy osób trzecich, bez ich wiedzy i zgody, przy równoczesnym nieuczestniczeniu w rozmowie przez nagrywającego, może w wielu przypadkach wypełniać znamiona przestępstwa z art. 267 k.k.

Art. 267. §1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

To teraz Ty idź do Pana (BOSS) "HunterPL" I poproś go o publiczne przeprosiny. 

TtnFntd.png

Opublikowano
14 godzin temu, pendo napisał:

52550101558653081588.png

Edit.

14968884191279510376.png

Nie wiem czy wiecie ale pisząc takie rzeczy bardziej się pogrążacie niż poprawiacie swoją sytuację.

@badkiller685wiesz co robić :) 

Obraza publiczna przez Panią Paulinę. Pani jest administratorem prawa hostingu? ^^

Cytuje: "Ciekawe kto Cię opłacił i pod czyja jesteś presja ze tak zrobiłes"

"Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności."

Pozdrawiam cieplutko. 

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

W takim razie jak piszemy o nagraniach to jedziemy pierwszy filmik który nagrał @Konkol00która kazała @Maja.. mu nagrywać.

Został nagrany bez mojej zgody oraz bez użytkownika @VMWare ,

To nie jest ten sam konkol? XDDD 

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

To nie jest ten sam konkol? XDDD 

Tak to ten sam :D kiedyś nam też groził hahaha :D

Tylko, że on jest pionkiem i broni się kolegami w tedy biegał do "xrapper" oraz "pioruna", bo lizał im dupki a oni w zamian ddosowali tego kogo chciał. 

Opublikowano
4 godziny temu, badkiller685 napisał:

W takim razie jak piszemy o nagraniach to jedziemy pierwszy filmik który nagrał @Konkol00która kazała @Maja.. mu nagrywać.

Został nagrany bez mojej zgody oraz bez użytkownika @VMWare ,

Sam bym nie marnował ataku na serwer Majki, znów dostanie okresu i będzie płakać na poczekalni zamykając serwer.

Grono hostingu powiększyło się do dwóch osób, gratulacje, chociaż lepszą opcją byłby zakup drugiego serwera dedykowanego lub zrobić panel a jak się nie ma do tego odpowiednich osób to go zakupić. 

Pozdrawiam, sądzę że prawnik się przyda jak dalej Ts3bahu będziesz stosował pomówienia w kierunku innych firm, wystarczy że ktoś to nagra.

Pasjonat
Opublikowano
21 minut temu, mkr. napisał:

Sam bym nie marnował ataku na serwer Majki, znów dostanie okresu i będzie płakać na poczekalni zamykając serwer.

Grono hostingu powiększyło się do dwóch osób, gratulacje, chociaż lepszą opcją byłby zakup drugiego serwera dedykowanego lub zrobić panel a jak się nie ma do tego odpowiednich osób to go zakupić. 

Pozdrawiam, sądzę że prawnik się przyda jak dalej Ts3bahu będziesz stosował pomówienia w kierunku innych firm, wystarczy że ktoś to nagra.

dobra Prawnik prawnikiem ale żeby takie rzeczy wypisywać jeszcze że niby ktoś mnie opłacił? proszę cię ..  śmieszne to teraz jest .

Opublikowano

@TS3BahuPanie Rafale Mateusz,

Ma pan tupet, żeby pisać do czyjejś rodziny, że ktoś Panu hosting ocenia w sposób negatywny. 

Nie ukrywam, że to już nie jest zabawne lecz żałosne to co Pan robi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukass napisał:

@TS3BahuPanie Rafale Mateusz,

Ma pan tupet, żeby pisać do czyjejś rodziny, że ktoś Panu hosting ocenia w sposób negatywny. 

Nie ukrywam, że to już nie jest zabawne lecz żałosne to co Pan robi. 

Ja to tam nawet na Pan/Pani bym się nie zwracał, kiedyś chwalony hosting, od tego wszystkiego chyba troszkę za bardzo gwiazdorzy. Ogromne ego here ^^ 

Nie polecam

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
39 minut temu, Elevate napisał:

Ja to tam nawet na Pan/Pani bym się nie zwracał, kiedyś chwalony hosting, od tego wszystkiego chyba troszkę za bardzo gwiazdorzy. Ogromne ego here ^^ 

Nie polecam

Zwracam się do niego na "Pan" Bo po tej rozmowie zacząłem się go bać.

XZ4BDLj.png

Chodziło tu o sprawie przed miesiąca.. Gdzie rozmawiałem z Ts3bahu na serwisie Facebook w celu otrzymania podstawowych informacji na temat hostingu. Nie ukrywam, że była to rozmowa, którą BOSS nie powinien udostępniać swojemu znajomemu "Mateusz". Nie mam dowodów na to, że mu pokazał. Ale dziwne jest to, że Mateusz (inny) Po rozmowie z ts3bahu pisał do mnie w tej sprawie.

Czekam na to, aż napiszesz do moich rodziców, że wyrażam swoją opinie na temat hostingu w celu do tego przeznaczonego. 

Oczywiście, nie polecam.

Opublikowano

Jednak ten cały "BOSS" aka hunterpl taki święty nie jest. A dodatkowowo straszenie sądem żałosne zwłaszcza że to pan hunterpl powinien w tej całej sytuacji przeprosić i zadość uczynić poniesione przez np Misukiego straty wizerunkowe zwłaszcza że żadne ataki na TS3BAHU nie miały miejsca. Poza tym jakim prawem @TS3BAHU pisał do rodziny @Misuki zwłaszcza że ma on ukończony 18 rok życia co oznacza że za swoje czyny odpowiada sam.

I dodatkowo postawa pani Pauliny http://www.gg.pl/dysk/aLiODE0ol1MmabiODE0g5Pc/Screenshot_2017-06-27-23-45-03.png od kiedy to prawnik zajmuje się pisaniem do ludzi na fb "#Profesjonalizm".

Opublikowano
11 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Jednak ten cały "BOSS" aka hunterpl taki święty nie jest. A dodatkowowo straszenie sądem żałosne zwłaszcza że to pan hunterpl powinien w tej całej sytuacji przeprosić i zadość uczynić poniesione przez np Misukiego straty wizerunkowe zwłaszcza że żadne ataki na TS3BAHU nie miały miejsca. Poza tym jakim prawem @TS3BAHU pisał do rodziny @Misuki zwłaszcza że ma on ukończony 18 rok życia co oznacza że za swoje czyny odpowiada sam.

I dodatkowo postawa pani Pauliny http://www.gg.pl/dysk/aLiODE0ol1MmabiODE0g5Pc/Screenshot_2017-06-27-23-45-03.png od kiedy to prawnik zajmuje się pisaniem do ludzi na fb "#Profesjonalizm".

Japie*dole gościu chyba w skrajność popadł, będzie udawał że kara dzieciaków bo mu hosting obrażają.. Jeszcze Babka z siebie pajaca robi prosząc innych o dane osobowe, śmiech na sali ^^

Szkoda nerwów na Ts3Bahu tak szybko jak otworzył te swoje usługi, tak szybko je zamknie to tylko kwestia czasu jest. Zapewniam was :D

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PROSZĘ O PODANIE MI DANYCH PANA ANOR BO BĘDZIE ROZPRAWA SĄDOWA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak widzicie, hosting nie warty polecenie. Pierd*lony syf.

Opublikowano
46 minut temu, xBorygard napisał:

PROSZĘ O PODANIE MI DANYCH PANA ANOR BO BĘDZIE ROZPRAWA SĄDOWA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak widzicie, hosting nie warty polecenie. Pierd*lony syf.

Taki z niej administrator od prawa hostingu, że sami go łamią..

Jak można pisać do bliskiej osoby, że ich syn ocenia ich hosting w sposób negatywny w miejscu do tego przeznaczonego.. Dodatkowo, że ten syn jest już pełnoletni..

Jeszcze oczekiwać od niego przeprosiny na cały hosting.. 

Już nie wspomnę o tym, że korzystanie z maszyn Hosteam a latacie po serwerach Hosteam i namawiacie na przejście do Was.. 

Czekam aż napiszecie do mojej babci, że wyrażam swoją opinie na Wasz hosting w miejscu do tego przeznaczonego. (Szkoda, że Facebook ona nie ma). Musicie się postarać lepiej mordeczki <3 

Idźcie się zastanówcie co wy robicie a potem otwierajcie cokolwiek. 

Tak dla przypomnienia.. Nie jesteście warci na moją pozytywną opinie. 

• PGS zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...