Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] TS3BAHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i dobre serwery i stabilność lecz po wyjściu exploita ich maszyny padają jak głupie i gdy do nich się pisze to nawet nie raczą odpisać. Nawet dzwoniłem.

Witaj BoryGard

Mam pytanie do Ciebie. Czy wiesz co oznacza " Exploit " na dobrą sprawę? może Ci podpowiem coś żebyś lepiej zrozumiał, tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

" Exploitprogram mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu. " po twoim poście i ocenieniu naszego hostingu twoim profesjonalnym okiem fachowca jako IT Specjalista, jesteśmy niezmiernie pod wrażeniem twojej wypowiedzi. Dopisałeś również że nie raczymy odpisać to jest bardzo ciekawe bo każda osoba, która napisała do nas otrzymała odpowiedź, ale przecież wiesz lepiej co się dzieje w każdej firmie i jakie mają podejście. Chciałem tylko zaznaczyć młody człowieku że dzwoniących z numerów z Polski nie mieliśmy już od miesiąca ale przecież twardo dzwoniłeś do nas, tak przy okazji chciałem się zapytać czy w ogóle posiadasz u nas konto w serwisie? Coś mi się zdaje że nie.

Odnośnie nowych exploitów, które zostały napisane przez pewną osobę z forum nie będę podawał źródła, miały na celu zatrzymanie pracy serwerów teamspeak 3 i nie ważne czy ten hosting będzie ze złota czy będzie się znajdował na Marsie, nie ma to żadnego znaczenia. Pisanie takich bzdur jak wypisałeś mija się z prawdą, chciałbym żebyś potwierdził rzetelnymi dowodami to co napisałeś.

Dla przypomnienia dla Ciebie drogi kolego:

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

Dla tych, którzy są tacy mocni jak ostatnio widziałem po zakupie 2-óch exploitów z pewnego forum będą mieli miłą niespodziankę przy grupowym zawiadomieniu popełnienia przestępstwa nie tylko przez naszą firmę ale również przez firmy pokrzywdzone w ten sam sposób, osobiście się skontaktuje i dopilnuje aby tak się stało, bo jak widać dzieci kupują robią co chcą i nic się nie wydarzyło bo nikt nie reaguje na to w odpowiedni sposób, dzieci nie zrozumieją nigdy ile firmy przeznaczają czasu i przede wszystkim doświadczenia aby business układał się i klient był zadowolony.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Z czym do ludzi!

Paragrafami będziesz ludzi straszyć?

Nie lubię @Borygard bo trzyma z Rokatem ale to co piszesz jest chamskie i poniżej krytyki! A takie straszenie paragrafami to stawia was w słabym świetle. Nie radzicie sobie z negatywnymi opiniami to prawem straszycie #żałosne! Ile tego pragrafu panie Mateuszu szukałeś? Piszesz, że @Borygard nie ma konta z kąd ty to niby wiesz?!

Co do waszej firmy to tu małe porównanie :)

Net-Speak nie jest idealny ale wybił się na swoich dobrych usługach i marce a wy na youtuberach,stremerach! Niestety przykład waszej firmy pokazuje, że na samym fejmie

dobre hostingu się nie zrobi :)

TS3BAHU:

Posiadamy aktualnie: 
235 użytkowników na 141 serwerach Teamspeak 3

NET-SPEAK:

AKTUALNIE ONLINE 15589 OSÓB.
NA 7940 SERWERACH.
  • Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i dobre serwery i stabilność lecz po wyjściu exploita ich maszyny padają jak głupie i gdy do nich się pisze to nawet nie raczą odpisać. Nawet dzwoniłem.

Witaj BoryGard

Mam pytanie do Ciebie. Czy wiesz co oznacza " Exploit " na dobrą sprawę? może Ci podpowiem coś żebyś lepiej zrozumiał, tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

" Exploitprogram mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu. " po twoim poście i ocenieniu naszego hostingu twoim profesjonalnym okiem fachowca jako IT Specjalista, jesteśmy niezmiernie pod wrażeniem twojej wypowiedzi. Dopisałeś również że nie raczymy odpisać to jest bardzo ciekawe bo każda osoba, która napisała do nas otrzymała odpowiedź, ale przecież wiesz lepiej co się dzieje w każdej firmie i jakie mają podejście. Chciałem tylko zaznaczyć młody człowieku że dzwoniących z numerów z Polski nie mieliśmy już od miesiąca ale przecież twardo dzwoniłeś do nas, tak przy okazji chciałem się zapytać czy w ogóle posiadasz u nas konto w serwisie? Coś mi się zdaje że nie.

Odnośnie nowych exploitów, które zostały napisane przez pewną osobę z forum nie będę podawał źródła, miały na celu zatrzymanie pracy serwerów teamspeak 3 i nie ważne czy ten hosting będzie ze złota czy będzie się znajdował na Marsie, nie ma to żadnego znaczenia. Pisanie takich bzdur jak wypisałeś mija się z prawdą, chciałbym żebyś potwierdził rzetelnymi dowodami to co napisałeś.

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

Dla tych, którzy są tacy mocni jak ostatnio widziałem po zakupie 2-óch exploitów z pewnego forum będą mieli miłą niespodziankę przy grupowym zawiadomieniu popełnienia przestępstwa nie tylko przez naszą firmę ale również przez firmy pokrzywdzone w ten sam sposób, osobiście się skontaktuje i dopilnuje aby tak się stało, bo jak widać dzieci kupują robią co chcą i nic się nie wydarzyło bo nikt nie reaguje na to w odpowiedni sposób, dzieci nie zrozumieją nigdy ile firmy przeznaczają czasu i przede wszystkim doświadczenia aby business układał się i klient był zadowolony.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Z czym do ludzi!

Nie lubię @Borygard bo trzyma z Rokatem ale to co piszesz jest chamskie i poniżej krytyki! A takie straszenie paragrafami to stawia was w słabym świetle. Nie radzicie sobie z negatywnymi opiniami to prawem straszycie #żałosne! Ile tego pragrafu panie Mateuszu szukałeś? Piszesz, że @Borygard nie ma konta z kąd ty to niby wiesz?!

Net-Speak nie jest idealny ale wybił się na swoich dobrych usługach i marce a wy na youtuberach,stremerach! Niestety przykład waszej firmy pokazuje, że na samym fejmie

TS3BAHU:

Posiadamy aktualnie: 

NET-SPEAK:

NA 7940 SERWERACH.

No z kad? ..... Ciekawe

Piszesz, że @ nie ma konta z kąd ty to niby wiesz?!

Oceniasz osoby po kontaktach... Polecam nauczyć się pisać drogi "ShutUp"...

Co do oceny ts3bahu to ich współpraca przebija cały net-speak, gdyż sponsorują / utrzymują serwer dla jarock.pl

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witaj BoryGard

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Z czym do ludzi!

TS3BAHU:

Posiadamy aktualnie: 

NET-SPEAK:

NA 7940 SERWERACH.

No z kad? ..... Ciekawe

Piszesz, że @ nie ma konta z kąd ty to niby wiesz?!

Oceniasz osoby po kontaktach... Polecam nauczyć się pisać drogi "ShutUp"...

Co do oceny ts3bahu to ich współpraca przebija cały net-speak, gdyż sponsorują / utrzymują serwer dla jarock.pl

Rokacik pisze z tableta więc mogłem się jebnąć :)

Oceniam ludzi po kontaktach!? I kto to mówi  Rokacik/VMWare/Centurion i jeszcze w ch*j innych nicków xD

I co im z tej współpracy?

Net-Speak: 7940 serwerów

TS3BAHU: 141 serwerów

P.S

uHmA8QO.jpg

Polecasz nauczyć się pisać? To sb to mówisz?

drugi a nie drogi!

Opublikowano

Witaj @Sнαdøω

Nie wiedziałem że jakość usług zależy od ilości serwerów i użytkowników, dla ścisłości firma net-speak była pierwszą z firm, która oferowała w Polsce sprzedawanie instancji teamspeak 3, więc nikt nie miał wyboru, którego sprzedawcę wybrać, wypowiedziałeś się na temat ilości instancji teamspeak 3 a co to wyścig szczurów? z takim właśnie podejściem jak twoje na świecie się dzieje jak dzieje że większość firm aby najtaniej sprzedać produkt, aby pozyskać więcej klientów nie mówię tutaj o usłudze serwerów teamspeak 3 a o innych produktach ogólnikowo, takich jak np. dyski twarde chociażby do laptopów, które psują się w ciągu roku lub max dwóch lat gdzie kiedyś gwarancja jakości przekraczała więcej niż 5 lat, co roku właśnie takie firmy z twoim myśleniem i takim podejściem podwyższają swoją poprzeczkę że " muszą " zarobić o 30% więcej w ciągu roku niż w poprzednim a nie z założeniem że " mogą " i nie kosztem klienta, wprowadzając rozwiązania niskobudżetowe, co do usług w Polsce to prawie każdy patrzy tylko na cenę usługi aby najtaniej a nie na jej jakość oraz bezpieczeństwo.

" Z czym do ludzi!

Nie lubię @Borygard bo trzyma z Rokatem ale to co piszesz jest chamskie i poniżej krytyki! A takie straszenie paragrafami to stawia was w słabym świetle. Nie radzicie sobie z negatywnymi opiniami to prawem straszycie #żałosne! Ile tego pragrafu panie Mateuszu szukałeś? Piszesz, że @Borygard nie ma konta z kąd ty to niby wiesz?! "

Mam prawo zarzucać paragrafami i nikt mi tego nie zabroni, boli Cię to? bo widać że tak, nie interesuje mnie kogo lubisz a kogo nie, napisałem żeby użytkownik @Borygard napisał mi swój login w naszej witrynie i sprawdzimy czy miał usługę ale widać że nie czytasz uważnie ze zrozumieniem, a jego nie wypowiedź uświadomiła mi że nie ma konta, jak by miał twarde dowody to by je przedstawił i tak przy okazji jesteś jego adwokatem że go bronisz nie ma własnego języka?

Witaj @Poker Face.

" Pierdu Pierdu... grupowe wezwanie a to dobre heheh jak do tej pory wasze obiecanki cacanki do tej pory nie zostały zrealizowane osoby które was "atakowały" nadal się z was śmieją w swoich opowieściach  i czekają na wezwanie. Pozdro "

Zastanowiłeś się co napisałeś chociaż przez chwilę? bo widać że nie, właśnie uświadomiłeś mi że przyznałeś się do winy i jesteś współwinny, więc kto się tak śmieje i skąd masz taką pewność? i nie wmawiaj mi że w opowieściach bajkopisarzu bo nikt normalny by nie chodził i rozpowiadał takich rzeczy na serwerach teamspeak 3 i akurat przypadkiem się zdarzyło że słyszałeś o tej sprawie, potwierdziłeś również słowem że czekają na wezwanie więc masz z nimi kontakt.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

@TS3Bahu - Mateuszu kochany

SCREEN: 

http://screenshot.sh/oBJ5Vvaoi4Nyb

Mogliście nie wprowadzać przekierowania, ponieważ siedzę na starym komputerze i troszkę się zacina wszystko. Ale uchwyciłem ten moment. Trzymaj kocie!

Nie polecam jeszcze raz usługi. Zablokowaliście mi podrzędnego użytkownika waszej witryny login "Borygard" to widać, że coś Cie chwyciło aby mnie zablokować tam. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

@TS3Bahu - Mateuszu kochany

SCREEN: 

http://screenshot.sh/oBJ5Vvaoi4Nyb

Mogliście nie wprowadzać przekierowania, ponieważ siedzę na starym komputerze i troszkę się zacina wszystko. Ale uchwyciłem ten moment. Trzymaj kocie!

Nie polecam jeszcze raz usługi. Zablokowaliście mi podrzędnego użytkownika waszej witryny login "Borygard" to widać, że coś Cie chwyciło aby mnie zablokować tam. Nie pozdrawiam.

Witaj @Borygard

W bazie nie ma użytkownika o nazwie " Borygard " screenshot z jakiego dnia był? podaj datę dokładną sprawdzę również wszystkie bazy danych z tego dnia i logi twojego konta.

Opublikowano

@TS3Bahu - :)

Ojj, ucieło datę. 09-03-2016 :)

http://screenshot.sh/mKRFNaTYErhov

Hehe, szybko działacie panowie. To już pokazuje jaką firmą jesteście :) NIE POLECAM, wyłączam powiadomienia z tego tematu oraz ignoruje pana i waszą całą firmę. Nie pozdrawiam, nie polecam.

Opublikowano

@TS3Bahu - :)

Ojj, ucieło datę. 09-03-2016 :)

http://screenshot.sh/mKRFNaTYErhov

Hehe, szybko działacie panowie. To już pokazuje jaką firmą jesteście :) NIE POLECAM, wyłączam powiadomienia z tego tematu oraz ignoruje pana i waszą całą firmę. Nie pozdrawiam, nie polecam.

Dla twojej wiadomości przejże wszystkie bazy danych i z poprzedniego roku, napiszę Ci ze wszystkimi logami jeżeli twoje konto istniało na tym forum co zrobiłeś źle bo z byle jakiego powodu nie usuwamy konta, wyraziłem się jasno.

Edit:

Wszystkie bazy z 2014 do 2016 roku zostały sprawdzone nie było takiego użytkownika aha i jeszcze jedno, ten screenshot został spreparowany w photoshopie, który mi wysłałeś i będzie traktowany jako dowód przestępstwa, ponieważ ban nawet permanentny bez podania powodu wygląda całkowicie inaczej, stwierdzam to na podstawie wyświetlania wiadomości z statusem " ban " z naszego serwisu musisz być w sesji zalogowany a ty podałeś screenshot w którym widocznie widać po zakładkach górnych naszego panelu że nie byłeś nawet zalogowany i taki błąd nie ma racji bytu:

http://postimg.org/image/n87gkots1/full/ - poprawny błąd permanentny z naszego serwisu.

http://screenshot.sh/oBJ5Vvaoi4Nyb - twój screen dla ścisłości.

@

15 slotów - 13.50 zł

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witajcie drodzy gracze!

Czas rozpocząć świąteczną promocję! każda nowa osoba, która zakupi u nas serwer teamspeaka 3 z kodem rabatowym "XMAS" otrzymuję 30% zniżki, wszystkim klientom życzymy spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia.

Uwaga: Promocja jest dostępna od dnia 16.12.2016 do 03.01.2017

Pozdrawiam serdecznie

CEO - Mateusz Gładosz

TS3Bahu LTD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie!

Wprowadziliśmy dla was usługę Serwera Dedykowanego Teamspeak 3

1. Co to oznacza?
2. Jaka jest różnica między instancją teamspeak 3 a serwerem dedykowanym?

1. Serwer dedykowany teamspeak 3 taką przyjęliśmy nazwę usługi, która daję możliwość ulokowania swojego serwera u nas w hostingu z własną licencją Non-Profit lub AAL z pełnym dostępem do konsoli "Query" dodatkowo dajemy wam możliwość podczepienia bota za darmo jeżeli usługa jest na zewnętrznej maszynie VPS/Dedyk, wsparcie oraz bezpieczeństwo prowadzi nasz zespół, serwery dedykowane będą aktualizowane tak samo jak i instancje teamspeak 3, dostępu do konsoli SSH niestety nie podajemy, wszystkim zajmuje się nasz zespół. Podczepienie domeny lub sub-domeny darmowo dla klientów usługi serwera dedykowanego.

2. Dedykowany serwer teamspeak 3 daję możliwość o wiele większej modyfikacji uprawnień niż regularna grupa serwerowa " serveradmin " dla instancji teamspeak 3 na licencji ATHP również klient nie jest nałożony opłatami za każdy slot tak jak to jest w przypadku licencji ATHP gdzie użytkownik jest zobligowany do zapłacenia za każdy slot.

To rozwiązanie jest idealne dla klientów, którzy prowadzą publiczne serwery teamspeak 3

Pozdrawiam serdecznie
CEO - Mateusz Gladosz
TS3Bahu LTD
Opublikowano

Czy da się nabyć ten produkt przez stronę czy tylko po przez prywatny kontakt ? 

Mam nadzieje że lokalizacja Hosteam ? :)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Witajcie!

Wprowadziliśmy dla was usługę Serwera Dedykowanego Teamspeak 3

1. Co to oznacza?
2. Jaka jest różnica między instancją teamspeak 3 a serwerem dedykowanym?

1. Serwer dedykowany teamspeak 3 taką przyjęliśmy nazwę usługi, która daję możliwość ulokowania swojego serwera u nas w hostingu z własną licencją Non-Profit lub AAL z pełnym dostępem do konsoli "Query" dodatkowo dajemy wam możliwość podczepienia bota za darmo jeżeli usługa jest na zewnętrznej maszynie VPS/Dedyk, wsparcie oraz bezpieczeństwo prowadzi nasz zespół, serwery dedykowane będą aktualizowane tak samo jak i instancje teamspeak 3, dostępu do konsoli SSH niestety nie podajemy, wszystkim zajmuje się nasz zespół. Podczepienie domeny lub sub-domeny darmowo dla klientów usługi serwera dedykowanego.

2. Dedykowany serwer teamspeak 3 daję możliwość o wiele większej modyfikacji uprawnień niż regularna grupa serwerowa " serveradmin " dla instancji teamspeak 3 na licencji ATHP również klient nie jest nałożony opłatami za każdy slot tak jak to jest w przypadku licencji ATHP gdzie użytkownik jest zobligowany do zapłacenia za każdy slot.

To rozwiązanie jest idealne dla klientów, którzy prowadzą publiczne serwery teamspeak 3

Pozdrawiam serdecznie
CEO - Mateusz Gladosz
TS3Bahu LTD

Witajcie

Aktualnie usługa jest wprowadzana przez zespół ręcznie przez kontakt, kończymy stronę www z nowymi usługami i również będzie ta usługa wprowadzona po przez automat. Lokalizacja tylko Polska [ Warszawa - Hosteam ]

Opublikowano

Krótko mówiąc stworzyliście w końcu zwykłego voice vps tyle że bez panelu? LOL :D

Nie uważacie że trochę macie poślizg i do tego jeszcze nawet normalnie zamówić nie można.

Opublikowano

Z tym regulaminem to wy tak na poważnie ?

6.5. Usunięcie konta z naszego serwisu jest możliwe tylko drogą pisemną, jeżeli zdecydowałeś się usunąć konto to prosimy wysłać list pisemny w którym klient napiszę podstawę prawną w piśmie, która zoobowiązuje nas do usunięcia konta z naszego serwisu internetowego.
Opublikowano

Krótko mówiąc stworzyliście w końcu zwykłego voice vps tyle że bez panelu? LOL :D

Nie uważacie że trochę macie poślizg i do tego jeszcze nawet normalnie zamówić nie można.

Witaj osobnik

Stworzyliśmy usługę dedykowanego serwera teamspeak 3 nie voice vps, różnica między voice vps a serwerem dedykowanym jest taka że voice vps jest ograniczony zasobami przydzielonymi z serwera dedykowanego a my nie limitujemy ograniczeń wykorzystywania zasobów procesora i pamięci oraz dysku twardego i łącza internetowego. Od kiedy jest wymagane zarządzanie teamspeakiem za pomocą strony www? zarządzanie odbywa się przy kliencie teamspeak 3, tak jak napisaliśmy niebawem się pojawi odświeżona strona www z nowymi usługami oraz automatyzacją tworzenia serwera dedykowanego teamspeak 3 na razie budujemy grono zainteresowanych klientów usługą. Nie widzimy żadnych poślizgów związanych z wykonaniem tej samej usługi co miała by się odbyć automatycznie ponieważ usługa jest wykonana poprawnie i działa należycie przecież o taki efekt chodzi prawda?

Witaj Poker Face

Niestety takie zasady związane z GIODO, wyobraź sobie osobnika, który kasuje konto i np jest ścigany przez organy wejdą Ci do officu a ty masz obowiązek przechowywać dane osobowe każdego klienta, który był zarejestrowany u ciebie na stronie www do lat 5 taki jest wymóg a usunięcie wymaga takiej dokumentacji.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witajcie 

Chcielibyśmy wam przedstawić małą dokumentację i więcej informacji na temat usługi serwera dedykowanego dla teamspeak 3 przeznaczonych dla klientów serwerów publicznych teamspeak 3.

1. Gdzie ulokowane są wasze serwery dedykowane oraz jaka jest ich specyfikacja?
2. Ile trwa przygotowanie usługi serwera dedykowanego teamspeak3?
3. Jaka ochronę Anti-DDoS posiada wasz hosting?
4. Przygotowany cennik według ustalonej licencji
5. Czy jest możliwość posiadania usługi serwera dedykowanego teamspeak 3 bezpłatnie?
6. Czy mogę podpiąć własne oprogramowanie jako "Bot Query"?
7. Jakie są limity dla FTP Teamspeak 3?
8. Jakie wsparcie techniczne otrzymują klienci serwerów dedykowanych teamspeak 3?
9. Czy jest możliwość wykonania kopii zapasowej przez samego siebie?
10. Czy jest możliwość podczepienia domeny lub sub-domeny?
11. Czy jest możliwość dostępu do konsoli SSH lub Telnet dla konsoli Query?
12. Kiedy następuję aktualizacja serwerów dedykowanych teamspeak 3?
13. Jak wygląda sytuacja w momencie zapchania zasobów serwerów dedykowanych, jakie są podejmowane kroki przez wasze wsparcie techniczne?
14. Czy usługa ma już aktywowaną własną licencję dla usługi serwerów dedykowanych?
15. Czy oferujecie wsparcie przedłużenia licencji teamspeak 3?

1. Nasz hosting korzysta z usług partnera hosteam.pl więc serwery są ulokowane bezpośrednio w Warszawie, specyfikacja serwerów dedykowanych naszych maszyn przedstawia się następująco:
Seria Grand e3-1240 - https://hosteam.pl/pl/dedicated
2. Przygotowanie usługi serwera dedykowanego teamspeak 3 trwa maksymalnie do 15 minut w aktualnym czasie, w przyszłości automatyzacja do kilku sekund przy wydaniu nowej strony www.
3. Każdy serwer teamspeak 3 jest objęty ochroną przeciw atakom DDoS do 50+ GB/s. Ochrona realizowana jest do warstwy OSI L4-L7 + własne rozwiązania filtracji dla portów UDP Teamspeak 3. Wykorzystywane są wielopoziomowe filtry i mechanizmy analizy ruchu dostosowane indywidualnie pod serwery i usługi TS3Bahu LTD. 
4. Przygotowany cennik z usługą jest u nas na stronie https://www.ts3bahu.com/page/view/id/3
5. Oczywiście jest taka możliwość na zasadzie rekomendacji, jeżeli zgłoszą się 2 osoby z twojego grona i potwierdzą twoją rekomendację po przez kontakt E-mailowy, będą naszymi stałymi klientami przy usłudze dedykowanych serwerów teamspeak 3 nie instancji ATHP to twoja usługa automatycznie przejdzie w stan usługi darmowej.
6. Bot Query jako oprogramowanie jest zezwolone w naszym hostingu dla klientów usługi serwera dedykowanego teamspeak 3 bez dodatkowych kosztów jeżeli usługa Bot Query znajduje się na zewnętrznym VPS, jedynie co będziemy potrzebowali to adres/y IP aby dodać do Hardware firewalla oraz do whitelisty teamspeak 3 aby Boty nie dostały blokady na wykonywanie komend w konsoli Query, wszystkie inne adresy IP są automatycznie blokowane i nie wejdą nawet na instancję.
7. Użycie FTP dla publicznych serwerów teamspeak 3 jest jedynie ograniczone zasobami z serwera dedykowanego, którego dzierżawimy w tym wypadku 2 TB.
8. Wsparcie techniczne jest prowadzone drogą indywidualną tak aby klient miał udzieloną szybką pomoc w sprawie jego usługi po przez TS3 IP: support.ts3bahu.com lub Facebook
9. Opcja wykonywania kopii zapasowej jest możliwa jedynie dla serwerów publicznych, które operują na MariaDB. Właściciele serwerów publicznych ts3 z sqlitedb są zmuszeni kontaktować się z wsparciem technicznym, gdzie jest udzielona pomoc indywidualnie.
10. Klienci serwerów publicznych teamspeak 3 mają możliwość podczepienia domeny lub sub-domeny darmowo.
11. Konsola SSH jest nie dostępna dla wszystkich klientów naszej sieci, nie chcemy aby, któraś z osób odpaliła czegoś nie odpowiedniego z naszych serwerów dedykowanych za to Telnet jest dostępny dla wszystkich klientów usługi serwerów dedykowanych teamspeak 3 wystarczy podać adres IP dla wsparcia technicznego aby zezwolić na wejście i zarządzanie Query.
12. Aktualizacja serwerów teamspeak 3 następuję od razu po wydaniu nowego oprogramowania przez developerów teamspeak 3 zawsze to odbywa się w godzinach nocnych lub porannych, takie informacje zawsze są udzielane na naszym fanpage: https://www.facebook.com/wwwts3bahucom/
13. Prawdopodobnie jedno z najważniejszych zadanych pytań dla hostingu, serwery dedykowane są tak zaprogramowane aby system linuxa miał swobodną pracę na poziomie 15% wykorzystywania CPU a wykorzystywanie 85% przez zasoby naszych klientów tak aby zachować ciągłość naszych usług i pełne zadowolenie naszych klientów.
14. Licencja AAL oraz Non-profit musi być oryginalną licencją wydaną przez TeamSpeak GmBH i przekazaną do naszego działu technicznego abyśmy mogli podpiąć pod twój serwer publiczny.
15. Wsparcie przedłużenia licencji w tym wypadku AAL jest dostępne na stronie po przez ticket support:
https://support.teamspeakusa.com/ jeżeli proces trwania załatwienia licencji trwa więcej niż zwykle możesz napisać do naszego działu a skontaktujemy się w twojej sprawie z działem biznesu Teamspeak GmBH w ciągu 24h.

Posiadasz jakiekolwiek inne pytania na temat naszej nowej usługi, chętnie odpowiemy.

pozdrawiam serdecznie

CEO - Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

Z tym regulaminem to wy tak na poważnie ?

6.5. Usunięcie konta z naszego serwisu jest możliwe tylko drogą pisemną, jeżeli zdecydowałeś się usunąć konto to prosimy wysłać list pisemny w którym klient napiszę podstawę prawną w piśmie, która zoobowiązuje nas do usunięcia konta z naszego serwisu internetowego.

Chodzi o zwykły e-mail z prośbą o usunięcie, a że jest to napisane bardzo poważnie to już sprawa osoby która to pisała. 

Z poważaniem,

Cookie

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Witam,

Korzystaliśmy z usług tej firmy i możemy polecić użytkownikom, którzy potrzebują serwera z dobrym zapleczem technicznym.

Oferowane przez ts3bahu usługi są na wysokim poziomie.

Z poważaniem,

h04x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...