Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trove - Dyskusja o grze

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo, dobre zmiany. Jak dobrze wyczytałem będzie kanał na prywatne rozmowy i nie będzie trzeba pisać /w ?

Tu chyba chodzi o to, że jak do kogoś napiszesz na prywatną wiadomość, to po otworzeniu chatu będziesz cały czas wysyłał wiadomości tylko do niego. 

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka ciekawostka przed patchem neon dragon zakupiłem 240 dragon coinów od graczy sugerując się tematami/postami na oficjalnym forum trove, że popyt jak i cena na ten towar zrośnie.

Wydane ok: 250K

Przewidywany zarobki: 1200000K  jeśli będzie schodzić po 5K

Szczęście mi dopisz, ty.

Opublikowano

Ooo, dobre zmiany. Jak dobrze wyczytałem będzie kanał na prywatne rozmowy i nie będzie trzeba pisać /w ?

i tak jest /join

Opublikowano

Czekać prawie 20minut po to aby nie dało się wpisać nicku, to ja chyba podziękuje tej grze 

A kliknąłeś na środek? Bo ja miałem podobny problem.

Opublikowano

Fajna gierka, jeszcze nie ogarniam wszystkiego ale jakoś idzie. Do gry dostałem się po 2 minutach oczekiwania więc nie było problemu, ale gdy musiałem wbić do fioletowego portalu (samouczek) to wywaliło mi grę, i trochę się cykam ile będę musiał czekać aż uda mi się wbić! Mam nadziej że nie więcej niż przedtem 

//Pisze mi że będę czekać ok 30 min więc daruje sobie teraz, zobaczę trochę później :P 

Cześć...

Opublikowano

1,5h czekam w kolejce, nie mówcie, że są jakieś problemy...

Jak wyrzuci Cię z gry i odpowiednio szybko znowu ją uruchomisz, to powinieneś dołączyć bez kolejki, ja już kilka razy miałem taką sytuacje. 

Opublikowano

Teraz niestety serwery logowania nie działają dobrze i po errorze (który zdarza się często) nie da się w tej chwili wejść do gry. "Recieved Login Response" i tak cały czas.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Wreszcie udało mi się wbić po godzinie ;d A tu nagle wpisuje nick i bum jedynie co mogłem zrobić to kliknąć cancal.... Czyli znowu muszę czekać godzine. ;d Miło. Jak jest z kolejką w godzinach porannych i popołudniowych ?

IDcncno.png

Opublikowano

Wreszcie udało mi się wbić po godzinie ;d A tu nagle wpisuje nick i bum jedynie co mogłem zrobić to kliknąć cancal.... Czyli znowu muszę czekać godzine. ;d Miło. Jak jest z kolejką w godzinach porannych i popołudniowych ?

W porannych ładnie śmiga, w popołudniowych moze być gorzej :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Mi tam się podoba,ale mogliby zrobić jakiś handel typu "Klikasz E na gracza i masz np.Dodaj do przyjaciół/hadel ect." Tak jak to jest w grach mmorpg np.Nostale czy Metinie.

Opublikowano

Mi tam się podoba,ale mogliby zrobić jakiś handel typu "Klikasz E na gracza i masz np.Dodaj do przyjaciół/hadel ect." Tak jak to jest w grach mmorpg np.Nostale czy Metinie.

pewnie będzie w późniejszych aktualizacjach do gry :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bardzo fajnym rozwiązaniem jest to, że nie musimy wchodzić w zniszczone bloki aby je zebrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...