Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trove - Dyskusja o grze

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra świetna, żadna mnie nigdy tak nie wciągnęła - zacząłem grać po północy i skończyłem o 4, pewnie gdyby za oknem nie zaczęło się robić jasno to dalej bym expił. :P

Może by tak stworzyć jakąś gildie (klub) MPC? 

Bardzo dobry pomysł, ja się na to piszę :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wbiciu 2x20lvl w open becie (ninja i strzelec) ta gra mnie znudziła... Oprócz monotonnych dungeonów nie ma nic innego do zaprezentowania.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Gra świetna, żadna mnie nigdy tak nie wciągnęła - zacząłem grać po północy i skończyłem o 4, pewnie gdyby za oknem nie zaczęło się robić jasno to dalej bym expił. :P

Może by tak stworzyć jakąś gildie (klub) MPC? 

Ok :x

Opublikowano

Bardzo fajna gra... Ale mam jedno pytanie.. Jak się kopie? xD­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Trove to mimo sceptycznego podejścia, jest bardzo dobrze.

Główne minusy:

- Problemy z kolejkami logowania,

- Strasznie zamknięte community,

- wydaje się, jakby gra była w fazie alpha/beta, gdyż nie ma takich podstawowych elementów MMO (uprawniony handel, pojedynki itd.)

Handel w tej grze to katorga ze względu na strefy czasowe,lepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie jakiegoś targu czy czegoś, gdzie możnabylo swoje przedmioty wystawić i sprzedać, a nie czekać, aż ktoś będzie chętny do handlu.

Pomijając te uwagi, gra ma potencjał, jest przyjemna, a grinding aż tak nie męczy.

@Rayso.

Tryb budowania, (TAB) i następnie PPM (przytrzymujesz)

Opublikowano

Bardzo fajna gra... Ale mam jedno pytanie.. Jak się kopie? xD­

Musisz wejść w tryb budowania naciskając TAB (powinieneś stać się przeźroczysty) i przytrzymać PPM, powinien pojawić się laser, którym nakierowujesz na blok do zniszczenia.

Co do tej gildii, to kto ją zakłada? :D

Po wbiciu 2x20lvl w open becie (ninja i strzelec) ta gra mnie znudziła... Oprócz monotonnych dungeonów nie ma nic innego do zaprezentowania.

Nie wiem jak wyglądała ta gra w becie, ale teraz można w niej spędzić naprawdę wiele godzin, trzeba odkryć masę craftingów, mountów + możesz założyć gildię, a jeżeli chcesz mieć ładną i zorganizowaną wyspę to musisz przy niej sporo popracować. 

Opublikowano

Musisz wejść w tryb budowania naciskając TAB (powinieneś stać się przeźroczysty) i przytrzymać PPM, powinien pojawić się laser, którym nakierowujesz na blok do zniszczenia.

Nie wiem jak wyglądała ta gra w becie, ale teraz można w niej spędzić naprawdę wiele godzin, trzeba odkryć masę craftingów, mountów + możesz założyć gildię, a jeżeli chcesz mieć ładną i zorganizowaną wyspę to musisz przy niej sporo popracować. 

Nic mi się nie dzieje :O

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

To samo było w becie, tylko mnie ciekawi - jaka wyspa? Były tylko domki.

PS. Grałem w to tydzień - po tym czasie naprawdę robi się to nudne robienie w kółko tych samych dungeonów, mogli by dodać jakieś nowe teleporty ale z nowymi możliwościami ;p.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

To samo było w becie, tylko mnie ciekawi - jaka wyspa? Były tylko domki.

PS. Grałem w to tydzień - po tym czasie naprawdę robi się to nudne robienie w kółko tych samych dungeonów, mogli by dodać jakieś nowe teleporty ale z nowymi możliwościami ;p.

Każda gildia ma swoją prywatną wyspę.

Masz rację, przez większość gry robi się w kółko to samo, nie każdemu to będzie odpowiadać.

Jest może jakieś spolszczenie? xD­

Chyba jeszcze nie ma.

Opublikowano

Dopiero będę zaczynać, piszę się do gry, mam 23 lata. TS3 obowiązkowo według mnie.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Koledzy, da sie ominąć kolejke logowania? Bo niektórzy piszą, iż po pierwszym logowaniu już tej kolejki nie ma, a to farmazon jakiś, 3 raz włączam sobie gre (dopiero 4h mam) i dalej jestem w kolejce. 

sygna.png

Opublikowano

jak w to grac? skoro nie mozna sie zarejestrowac ? unknow error na stronie

Spróbuj zarejestrować się poprzez inną przeglądarkę może.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

­najbardziej uciążliwe wchodzenie do gry, kiedy na raz 1000 użytkowników próbuje się zalogować, te 25+ minut oczekiwania, ahh!

Opublikowano

Przerwa techniczna. Ktoś wie co zmieniają?

Jakiś patch wprowadzają.

Ogólnie w grę gram od godziny i jest całkiem fajna. Jedyny minus to te kolejki ;/ Niech jak najszybciej dodadzą nowe serwery ;D

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...