Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trove - Dyskusja o grze

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opera,firefox nic nie dziala unknow error na stronie i ch... zryta gra skoro nawet nie da sie zarejestrowac

Może poproś jakąś zaufaną osobę, aby założyła konto za Ciebie? Chociaż nie powinieneś mieć problemów z wejściem. Wyślij mi na PW ss jak wygląda strona jak na nią wchodzisz, chyba wiem co jest nie tak. 

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze strona działa jak należy 

https://www.trovegame.com/landing/

Po drugie bardzo nie lobię takiego dziecinnego zachowania, że wyzywasz coś bo ci nie działa, chodź co dziwne innym działa normalnie, tak więc zamiast pisać takie posty idź ochłoń wskocz do wody etc. i wróć i napisz dokładnie co się stało

Cześć...

Opublikowano

Szczerze ta gra ma mniej wymagającą grafikę od Minecrafta (wg. mnie) ale zżera za dużo procka i ramu. Moja słaba zintegrowana grafa ciągnie to na stałych 20 fps'ach. A procek mam co chwila 100% a ramu z 2 gb zżera mi 1,3 gb :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Szczerze ta gra ma mniej wymagającą grafikę od Minecrafta (wg. mnie) ale zżera za dużo procka i ramu. Moja słaba zintegrowana grafa ciągnie to na stałych 20 fps'ach. A procek mam co chwila 100% a ramu z 2 gb zżera mi 1,3 gb :)

No trochę pobiera lecz zawsze są szanse że usprawnią działanie trova na słabszych kompach.

IDcncno.png

Opublikowano

Wy też teraz wchodzicie o każdej godzinie bez kolejki? Czyżby je usunęli? .-.­

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Wy też teraz wchodzicie o każdej godzinie bez kolejki? Czyżby je usunęli? .-.­

Tylko raz miałem kolejkę (na szczęście małą), a teraz już w ogóle :) 

Opublikowano

Denerwuje mnie jedna rzecz z którą mam problem może ktoś też miał. 

Wcześniej tego nie zauważyłem gdyż nie używałem trade. Chodzi o to że wysyłam ofertę na trade channelu, czy np chce wysłać komuś na /w oferte, jednak nie mam odpowiedzi. Napisałem już chyba do 100 osób ponad i od żadnej nie dostałem odpowiedzi, sprawa wygląda tak samo kiedy pytałem o ceny na price channelu, gdzie każdy otrzymywał odpowiedź prócz mnie. Mam wrażenie jakbym miał jakiegoś world ignore czy coś. Między znajomymi normalnie mogę pisać, sprawdziłem to też i dodałem jedną z osób z która chciałem trade, do znajomych, napisalem do niej wiadomość, jednak tak samo nie dostalem odpowiedzi. Może ktoś się też z czymś takim spotkał, bo jest to baaardzo uciążliwe a tym bardziej irytujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...