Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CLUB] ­Trowianie

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KwJjwhk.png

Trovians - gildia dla wszystkich rzezimieszków pragnących zasmakować przygody w świecie Trove, w którym w pojedynkę niezwykle ciężko jest się odnaleźć. Organizacja ta na celu ma wsparcie oraz pomoc nowym graczom oraz weteranom Trove w ich misjach czy realizowanym celom. W jaki sposób można się dostać do Trovians? Należy spełniać poniższe warunki oraz napisać wiadomość prywatną do @STVNEK lub @Beryfes , a w następnym kroku oczekiwać na odpowiedź od liderów, która nie powinna trwać długo (odpowiadamy w ciągu 2-3 godzin w ciągu dnia).

Warunki dołączenia:

✓ Posiadanie mikrofonu oraz programu TeamSpeak

✓ Chęć gry i pracy w zespole

✓ Wiek +15

W wiadomości zwrotnej od Nas otrzymasz niezbędne informacje odnośnie Naszej gry oraz serwera TeamSpeak, na którym będziemy przesiadywać. Pamiętaj także, że wszelkie przejawy agresji w grze czy na kanale głosowym będą surowo karane, ze względu na Nasze staranie w utrzymaniu ładu i porządku w klanie.

Aktualny zespół:

@STVNEK (L)

@Beryfes (L)

@JaNieNusz (C )

@Feezy (C )

@1361622928-U485574.pngPrismooo (C )

@1361622928-U485574.pngsaju (C )

oraz wiele innych osób, które dołączyły poprzez gre...

(L) - lider

(M) - oficer

(A) - architekt

(C ) - członek

Opublikowano

Jakie osiągnięcia posiadają liderowie w owej grze?

Na razie są to początki, lecz powoli do przodu.

­

Posiadacie Doświadczenie  w grze ? 

Jak będzie wyglądało przydzielanie rang ?

W których godzinach planujecie mieć szczyt gildyjny (czas w którym wejdzie jak najwięcej osó B)

Doświadczenie jest niewielkie, ale staramy się nadażać z duchem rozwoju gry.

Przydzielanie rang? Na podstawie wkładu w rozwój grupy, doświadczenia w grze. Nie wystarczy sam poziom, trzeba także popracować w Naszym zespole, zabłysnąć czymś.

Szczyt gildyjny to oczywiście godziny wieczorne 20-24 w okresie wakacyjnym, a jeżeli chodzi o okres szkolny - 18-22. Na razie nic ustalonego na 100%.

­

Opublikowano

Na razie są to początki, lecz powoli do przodu.

­

Ja bym się zastanowił i tak mogę dołączyć jeszcze do 4 klubów.

Czy macie już gotowe surowce na rozbudowę klubu? Czyt. portale do u6 / sky, wszystkie crafting benchy

Opublikowano

Ja bym się zastanowił i tak mogę dołączyć jeszcze do 4 klubów.

Czy macie już gotowe surowce na rozbudowę klubu? Czyt. portale do u6 / sky, wszystkie crafting benchy

nie, jeszcze nie - pomysł powstał niedawno, a teraz serwery są wyłączone co uniemożliwiło Nam rozwój w tym kierunku.

­

Opublikowano

Potrzeba mikrofon - zaczynają się wymagania Minecraft'owe.

Dołączę jak nie będę zmuszony do używania Team Speak'a, nie mam potrzeby z wami rozmawiać, wole zająć się grą - pogadać i pomóc graczom mogę na chatcie klubowym.

Opublikowano

Potrzeba mikrofon - zaczynają się wymagania Minecraft'owe.

Dołączę jak nie będę zmuszony do używania Team Speak'a, nie mam potrzeby z wami rozmawiać, wole zająć się grą - pogadać i pomóc graczom mogę na chatcie klubowym.

Mikrofon jest niezbędny w każdej szanującej się i chcącej cokolwiek zdziałać społeczności MMORPG. Jeżeli nie masz potrzeby z nami się komunikować, to my nie mamy żadnej potrzeby, byś uczestniczył w naszym klanie. Zamierzamy grać w grę online, a nie single player, dlatego komunikacja jest obowiązkowa.

Ps.

Brak mutacji nie musi być powodem do zbędnego spamu w tym temacie. Jeżeli nie spełniasz podstawowych warunków to po prostu poszukaj Klanu, gdzie Cię przyjmą.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Mikrofon jest niezbędny w każdej szanującej się i chcącej cokolwiek zdziałać społeczności MMORPG. Jeżeli nie masz potrzeby z nami się komunikować, to my nie mamy żadnej potrzeby, byś uczestniczył w naszym klanie. Zamierzamy grać w grę online, a nie single player, dlatego komunikacja jest obowiązkowa.

Ps.

Brak mutacji nie musi być powodem do zbędnego spamu w tym temacie. Jeżeli nie spełniasz podstawowych warunków to po prostu poszukaj Klanu, gdzie Cię przyjmą.

Jeżeli jeden z liderów ma problem z czytaniem ze zrozumieniem( uczyli tego w podstawówce) to rezygnuje całkowicie z chęci przyłączenia do klubu.

Miłego dnia.

Opublikowano

Ps.

Myślę że przy takiej dynamice gry jaką jest Trove, Komunikacja głosowa nie jest tak bardzo ważna, każdy wie co ma robić na dungeonie a jeśli coś komuś trzeba przekazać chat jest bardzo dostosowany pod Cluby. 

Dodatkowo minusem waszej gildii jest ograniczenie +15, większość graczy których spotkałem nie spełnia tego wymagania a jednak bardzo ciekawie się znimi grało. Ja u was raczej nie zawitam ale życzę powodzenia, może spotkamy się na jakiejś Shadow Arenie 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Ja nie czuje chęci dołączenia ze względu na słaby start - za dużo mam godzin przegranych w grze by zaczynać od 1 klocka w klubie.

PS: serwery 10 min spóźnienia ;'(

Opublikowano

Ja nie czuje chęci dołączenia ze względu na słaby start - za dużo mam godzin przegranych w grze by zaczynać od 1 klocka w klubie.

PS: serwery 10 min spóźnienia ;'(

pewnie da się jakoś indywidualnie porozumieć - wszystko zależy od Ciebie.

­

Opublikowano

Siedzimy w kilka osób na Teamspeaku, zapraszamy do rozmowy ; )

Opublikowano

Jeśli jeszcze nie zacząłem w to grać, bo jestem w Turcji, więc dopiero w czwartek będę mógł grać, to przyjmiecie mnie? :p­

tenor.gif

Opublikowano

Jeśli jeszcze nie zacząłem w to grać, bo jestem w Turcji, więc dopiero w czwartek będę mógł grać, to przyjmiecie mnie? :P­

Nie ma to dla Nas większego problemu - odezwij się na pw.

­

Opublikowano

Gra po długiej przerwie jest już ONLINE. Zapraszamy na nasz serwer Teamspeak by móc razem przemierzać świat gry!

Opublikowano

Gra po długiej przerwie jest już ONLINE. Zapraszamy na nasz serwer Teamspeak by móc razem przemierzać świat gry!

Więcej informacji na pw u mnie czy u @Beryfes

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...