Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4] Last Choas Tenacious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat się rozkręca czyli bardzo dobrze ^^

Nie polecam gildii DontProvoke :), Przywódca niezrównoważony umysłowo. a co do serwera polecam w 100% :)

@1361622928-U485574.pngLezzior jeśli Ty to Ty to przywódca miał akurat słuszne powody.  Nie polecasz, ale nawet przez tą chwilę dostałeś wsparcie.

Jak dla mnie mógłbym przyjąć wszystkich i nie zrobiło by mi to różnicy lecz decyzji szefa się nie kwestionuje.Wszystko jest kwestią dogadania się.

Nie wiem nie znam typa Ale wiem co sie okazało że tam psychole graja Rozdają eq na 300 lvl warte ponad 50 k cashu Na lewo i prawo xddd Skąd oni tyle tego mają NWM Ważne że się fajnie gra ^^

Mam nadzieję, że owe "psychole" to w pozytywnym znaczeniu?  :D

Wbrew pozorom zdobyć to eq jest dość łatwo. Jeśli się zna i wie co i jak to nie dużego problemu w ogarnięciu wszystkiego (aktualnie sety poszły w górę 55k csah lub 90b). Jak już mówiłem trząśliśmy tym serwerm na poprzedniej wersji i tak też robimy dziś. Pisząc na czacie, że można wydropić 60b w godzinę dowiedziałem się że używam haków  xD (nawet około 100b można ogarnąć). Więcej porad, sztuczek i ciekawostek w gildii  ;) - 1 reborn 20 min  :yay:

Ciekawi mnie kto ma lidera tej gildii ;P

Przywódca: SLYRdoner

PvP: Pobawiłem się troszeczkę, więc w końcu mogę się wypowiedzieć na ten temat. Pvp jest bardzo dobrze zbalansowane, każda klasa jest dobra, nie ma najlepszej. Jeśli masz dobry set, koks, wiesz których skili używać nie padasz na strzała. Na poprzedniej wersji pvp było bardzo źle zbalansowane, widać że wzięli się za to i dopracowali, owszem są rzeczy, które można by zmienić lecz to co aktualnie jest w zupełności wystarcza. Najlepiej dopasowane pvp z którym miałem styczność. Nie ma najlepszej klasy, każda jest dobra, tak jak wszędzie najwięcej rogue/exrogue, ale da się przeżyć. 

Gorąca zapraszam  :)

23udl52.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna morda próbuje bronić lidera, a gówno wie, gówno widziała. Grałem na Ancientcie z tymi cweluchami, że tak się wyrażę i po miesiącu była tylko WIedźma online, KTÓRA TAKŻE SAMA ODESZŁA :). Więc i ja postanowiłem odejść, bo cóż miałbym sam robić w gildii nieaktywnej? i ten o to Twój Bohater Diego jest właśnie jebanym cwelem i życzę mu żeby wpadł kiedyś na 2stronę i zobaczył codzienne życie.
Bez odbioru Cwelownia! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

server działa bo stronka mi nie wchodzi?

Tak działa i ma się dobrze, niestety nie wiem czemu stronka czasami działa, a czasami nie. Na laptopie mi działa, a na kompie właśnie nie. Nie wiem od czego to zależy.

Wiecie moze dlaczego gdy chce zrobic konto to wyskakuje Niestety nie można utworzyć więcej kont na naszym serwerze

Nie mam pojęcia dlaczego, może jakiś bug? Napisz na forum do admina.

23udl52.jpg

Opublikowano

Wiecie moze dlaczego gdy chce zrobic konto to wyskakuje Niestety nie można utworzyć więcej kont na naszym serwerze

Tak działa i ma się dobrze, niestety nie wiem czemu stronka czasami działa, a czasami nie. Na laptopie mi działa, a na kompie właśnie nie. Nie wiem od czego to zależy.

Nie mam pojęcia dlaczego, może jakiś bug? Napisz na forum do admina.

Stronka działa elegancko : http://tenaciousgn.com

Co do utworzenia konta Ogólnie jest blokada do 3 kont na IP Coś to nieraz szwankuje i mozna zrobić z 20 kont A nieraz tylko 3 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam!

Serwer lekko przygasł, ale jest nadzieja. W najbliższym czasie będzie zmiana developera, a  co z tym się wiąże kolejne mam nadzieję, że lepsze zmiany. Z tego co się dowiedziałem:

-Koń ma otrzymać dodatkowe buf dodające celności i uniku,

-Kamienie elementarne zostaną zwrócone lub całkowicie usunięte (kwestia dogadania),
-Zostanie dodany event Guild War - na takich samych zasadach jak na starym Tenacious,

-100% resistance ma zostać przywrócony,

-Postacie tj. Tytan, Uzdro, Zak itd. te mniej grywalne zostaną przebudowane,

-Poprawa balansu PvP,

-Aff w Alber,

-Bitwy o Alber,

-Jakiś nowy set,

Teraz trzeba tylko czekać, zmiany fajnie się zapowiadają, ale jaki będzie efekt to już co innego. Trzeba trzymać kciuki żeby poszło wszystko w jak najlepszym kierunku ^^

Tutaj dodaję linki do filmików:

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=mpGPAdBHcZU&feature=youtu.be

Exp: (Nie udolny exp  xD, w naszej gildi wbija się 300 lvl podczas trwania tego filmiku  :yay:)

https://www.youtube.com/watch?v=kWzuMRkkeg4

23udl52.jpg

Opublikowano

Witam!

Serwer lekko przygasł, ale jest nadzieja. W najbliższym czasie będzie zmiana developera, a  co z tym się wiąże kolejne mam nadzieję, że lepsze zmiany. Z tego co się dowiedziałem:

-Koń ma otrzymać dodatkowe buf dodające celności i uniku,

-Kamienie elementarne zostaną zwrócone lub całkowicie usunięte (kwestia dogadania),

-Zostanie dodany event Guild War - na takich samych zasadach jak na starym Tenacious,

-100% resistance ma zostać przywrócony,

-Postacie tj. Tytan, Uzdro, Zak itd. te mniej grywalne zostaną przebudowane,

-Poprawa balansu PvP,

-Aff w Alber,

-Bitwy o Alber,

-Jakiś nowy set,

Teraz trzeba tylko czekać, zmiany fajnie się zapowiadają, ale jaki będzie efekt to już co innego. Trzeba trzymać kciuki żeby poszło wszystko w jak najlepszym kierunku ^^

Tutaj dodaję linki do filmików:

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=mpGPAdBHcZU&feature=youtu.be

Exp: (Nie udolny exp  xD, w naszej gildi wbija się 300 lvl podczas trwania tego filmiku  :yay:)

https://www.youtube.com/watch?v=kWzuMRkkeg4

Dzis wbiłem sprawdzić co i jak Ku mojemu zdziwieniu nie miałem gildii Chyba rozwiązali 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Hmm dziwne, nie wiem czemu nie masz. W jakiej gildii byłeś?

W tej samej co tyy :P 

Mój komputer:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer nadal stoi. Z tego co widziałem około +/- 30 osób online, nowe forum i w końcu wzięli się za patche. Poprawili skile pod klas "mniej grywalnych" oraz dodali 2 nowe skila dla ex-rogue. Hmm, może być ciekawie. Aktualizuję i zobaczę jak to wygląda do końca.

23udl52.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] [EP4] Last Choas Tenacious

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...