Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4] Last Choas Tenacious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa i miewa się dobrze zapraszam !

Grasz tam bo mam pytanka :D

Jak tam sie przebic z goldem itp? Czy zbey wbic maksa trzeba sie j**** z tymi questami ktore sie robi dosyc dluugo i w kolko i w kolko?

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka chyba padła Bo wyskakuje mi tylko 404 Not Found No chyba że link na 1 stronie nie aktualny jest 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Stronka chyba padła Bo wyskakuje mi tylko 404 Not Found No chyba że link na 1 stronie nie aktualny jest 

http://tenaciousgn.com/ep4/

Ok udało mi się :D Już jestem na lc 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zapraszam ponownie aby wspolnie cos pograc. Serwer sie podniósł i coraz lepiej. Zmienil sie developer ktory odrazu stara sie naprawiac bugi i wymysla co jeszcze zrobic by umilic graczom czas. Dodam ze staff jest aktywny. Reborn system jak narazie jest nie aktywny gdyz przeprowadzana jest ankieta. Czy lepiej reborny i szybszy exp badz bez rebornow i poprostu dłużej się będzie expic. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zapraszam ponownie aby wspolnie cos pograc. Serwer sie podniósł i coraz lepiej. Zmienil sie developer ktory odrazu stara sie naprawiac bugi i wymysla co jeszcze zrobic by umilic graczom czas. Dodam ze staff jest aktywny. Reborn system jak narazie jest nie aktywny gdyz przeprowadzana jest ankieta. Czy lepiej reborny i szybszy exp badz bez rebornow i poprostu dłużej się będzie expic. Pozdrawiam ;)

Ja wgl nie ogarniam szybkiego expa na tym serwie xD ledwo wbilem 111 xD

Opublikowano

Osobiście wolniejszy exp powyzej 180 lvl powinien byc a reborn i tak dopiero na 300 lvl robisz

Mój komputer:

Opublikowano

Ja wgl nie ogarniam szybkiego expa na tym serwie xD ledwo wbilem 111 xD

Ja gram około 2 tygodni i ledwo 170 xD A z goldem masakra Szybciej na globalu zarabiam :P 

Mój komputer:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Exp i gold drop zostal poprawiony :D ZAPRASZAM ! :DD

Co to znaczy "poprawiony" ? xddd

pewnie zwiększony :) albo jakieś moby dawały mniej

Opublikowano

W rebornach chodziło o coś innego niż dłuższy czy krótszy exp, więc dalej powinien zostać. 

Serwer leżał na kolanach z powodu źle dobranego balansu pvp. Czy co kolwiek  zostało zmienione? 

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer nie działa. Przenoszę do archiwum.

/edit jednak działa, link do strony został zmieniony ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer godny Polecenia lecz dla mnie osobiście zbyt monotonny przez 6 Rebormów  I max 300 lvl Serwer Polecam dla osób mających czas i będących wytrwałymi Administracja miła ,łatwy zarobek . Lecz mało Polaków gra 

Mój komputer:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę pogadałem i dowiedziałem się kilku ciekawych informacji. Oto co wiem: został zmieniony developer, administracja próbuje postawić go na nogi, dopracowany balans i parę innych nowinek. Około 30 osób online. 

Większość z Was powie, że nie warto, że za mało graczy oraz poda jeszcze kilka innych argumentów. Grałem tam kilka miesięcy temu i pomimo tego, że będę zaczynać od zera to gwarantuję iż serwer przypadnie wam do gustu. Mam po nim bardzo miłe wspomnienia, więc myślę, że i tym razem się nie zawiodę. Polecam spróbować.

23udl52.jpg

Opublikowano

Trochę pogadałem i dowiedziałem się kilku ciekawych informacji. Oto co wiem: został zmieniony developer, administracja próbuje postawić go na nogi, dopracowany balans i parę innych nowinek. Około 30 osób online. 

Większość z Was powie, że nie warto, że za mało graczy oraz poda jeszcze kilka innych argumentów. Grałem tam kilka miesięcy temu i pomimo tego, że będę zaczynać od zera to gwarantuję iż serwer przypadnie wam do gustu. Mam po nim bardzo miłe wspomnienia, więc myślę, że i tym razem się nie zawiodę. Polecam spróbować.

No też coś doszły mnie wieści o zmianie DeV na nowego A także o usunięciu wszystkich kont Ale nie wiem czy to akurat w 100% prawda 

Mój komputer:

Opublikowano

Niestety z kontami to prawda i bardzo żałuję ... Eh to moje miliardy, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Po raz drugi można poznać serwer. Najbardziej ciekawi mnie ten balans bo ten wcześniejszy nie miał racji bytu. 

23udl52.jpg

Opublikowano

Niestety z kontami to prawda i bardzo żałuję ... Eh to moje miliardy, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Po raz drugi można poznać serwer. Najbardziej ciekawi mnie ten balans bo ten wcześniejszy nie miał racji bytu. 

A wiesz może czy obecnie można już grać od zera czy jeszcze nic nie zmienili i są stare konta ? I czy trzeba pobierać od nowa klienta 

Mój komputer:

Opublikowano

A wiesz może czy obecnie można już grać od zera czy jeszcze nic nie zmienili i są stare konta ? I czy trzeba pobierać od nowa klienta 

@Tytanozz aktualnie gram i niestety trzeba zaczynać wszystko od zera. Serwer posiada tą samą nazwę lecz niestety nie posiada starej bazy postaci. - dla tych co ogarniają w tym momencie jesteś bogiem

Dodano:

1 . Double Cash Rewards Paypal Only  -średnio się opłaca, kilka pierwszych pakietów nie jest x2

2 . Artifacs - dla tych co ogarniają w tym momencie jesteś bogiem

3 . Halloween 

4 . Daily Events From GS GM And Admins

23udl52.jpg

Opublikowano

@Tytanozz aktualnie gram i niestety trzeba zaczynać wszystko od zera. Serwer posiada tą samą nazwę lecz niestety nie posiada starej bazy postaci. - dla tych co ogarniają w tym momencie jesteś bogiem

Dodano:

1 . Double Cash Rewards Paypal Only  -średnio się opłaca, kilka pierwszych pakietów nie jest x2

2 . Artifacs - dla tych co ogarniają w tym momencie jesteś bogiem

3 . Halloween 

4 . Daily Events From GS GM And Admins

Dziwne wczoraj wbiłem miałem all stare konta itp hmm Zaraz lukne teraz jakis patch mały mam .

Oki wbiłem teraz I nic nie dodali Mam nadal stare postacie Ludzie i znajomi też stare postacie i lvl Nie wiem na jakim ty serwerze Diego grasz 

Mój komputer:

Opublikowano

Ja gram cały czas, straciłem również 2 porządne konta z wymaksowanymi postaciami,  bywam na ch3 nick SkyZe

Opublikowano

Hmm bardzo dziwne, miałem kilka kont sprawdzałem i również od zera. 

Dziwne wczoraj wbiłem miałem all stare konta itp hmm Zaraz lukne teraz jakis patch mały mam .

Oki wbiłem teraz I nic nie dodali Mam nadal stare postacie Ludzie i znajomi też stare postacie i lvl Nie wiem na jakim ty serwerze Diego grasz 

Właśnie pisałem z administratorem i powiedział, że to jest nie możliwe. Oni nie posiadają starej bazy, więc nie możesz mieć starego konta - przynajmniej teoretycznie, a teraz przyznaj się co to za haki :P

Ja siedzę na tym: http://tenaciousgn.com/ep4/ 

23udl52.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...