Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4] Last Choas Tenacious

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie po usunieciu starej bazy załozyles konto, i była akcja ze dali za rekompensate cash. Wiec pewnie dlatego masz 40k :D

Opublikowano

Co wy gadacie xD Ja mam stare konto z wsyztskim i jeszcze 40k cashu dostalem tak z dupy xD

Dokładnie tak samo miałem . Brat też ma all stare postacie itp 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie chce mi się w to wierzyć panowie, chętnie się spotkam na grze. Rekompensata raczej, nie ponieważ też grałem miałem około 50k cashu, postać wymaksowana itd, a nic nie otrzymałem.

23udl52.jpg

Opublikowano

Pograłem jakiś czas i mogę stwierdzić, że zmiany są na plus. Zapraszam wszystkich do wypróbowania serwera :D

Ps: Poszukujemy chętnych do gildii bo wybieramy się na gród, priorytetem jest kleryk. Jeśli ktoś ma chęć to jeszcze raz zapraszam, set już gotowy czeka ^^

23udl52.jpg

Opublikowano

Pograłem jakiś czas i mogę stwierdzić, że zmiany są na plus. Zapraszam wszystkich do wypróbowania serwera :D

Ps: Poszukujemy chętnych do gildii bo wybieramy się na gród, priorytetem jest kleryk. Jeśli ktoś ma chęć to jeszcze raz zapraszam, set już gotowy czeka ^^

Spoczko Dobije reborm i mogę obczaić klera 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Czy tylko ja nie mogę odpalić lc?

Serwer działa Lecz świeci pustkami aż odechciewa się wchodzić Mówię tu o braku Polaków 

Mój komputer:

Opublikowano

Czego temu serwerowi brak ze takie pustki sa?

Czego temu serwerowi brak ze takie pustki sa?

ludzi :D

Mi tam osobiście serwer się podoba Ale te 300 lvl i tyle rebormów Porażka Gram ponad 3 miesiące i mam 258 lvl . Ludzi zniecheca te monotonne wbijanie lvl w kółko . Wiadomo kto ma multum czasu może się bawić 

Mój komputer:

Opublikowano

Wbicie 1 reborna to kwestia 1,5h ;) 

Do 180lvla expie w tairan

pozniej procyon do 200

200-250 w velfist

250-300 w forest

Majac gildie i full pt z czlonkami gildii dostaje sie o wiele wiecej expa.

Dodatkowo polecam eski z IS :D

a z eskami z IS + grajac postacia z AoE to exp to szybka sprawa.

Osobiscie najlepiej reborny mi sie robilo rangerem ze wzgledu na skilla AoE ktory nie wymaga kamieni do jego uzycia ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako, że temat zamilkł, a ja trochę (znów) pograłem to postanawiam odświeżyć i zaktualizować parę informacji.

Najpierw konkrety później opisówka, więc co dodano:

-Lvl cap 300,

-Nowe tytuły,

-Wep oraz set na 300 poziom - część zbroi, która najbardziej mi się podoba to zostało dodane coś w stylu pelerynki. Bardzo ładny efekt graficzny, nie wiem czy była już na jakimś innym serwerze,

-Elemnty - na poprzedniej wersji ich nie było,

-Wszystkie klasy dostały dodatkowe skile,

-Nowa kraina,

-Nowe coverki - jeden można nawet reformować (!)

-Ciekawe nagrody za reborny,

-Nowe pety

-Co tygodniowy cash - nie wiem czy to dodatek i na stałe, ale aktualnie 3x się powtórzył,

Niestety nic więcej na chwilę obecną nie jestem w stanie sobie przypomnieć, być może wymieniłem już wszystko.

Jak dla mnie serwer bardzo przyjemny, każdy jest równy, nie ma p2w. Każda osoba posiada mniej, więcej tyle samo cashu że nikomu nie brakuje. Na spokojne expienie wystarcza.

Bardzo fajnym pomysłem, może nawet najlepszym moim zdaniem jest "System Reborn". Mówiąc w skrócie trzeba expić 6 razy do poziomu 300. Niestety bardzo duża liczba graczy narzeka na ten pomysł oraz bardzo się go boi, więc nie próbuje gry albo zniechęca się po 1 rebornie. Owy system posiada bardzo dużo zalet tj. 2,5k dodatkowych stat do rozdania dodatkowo w tym momencie topazy w secie mają większe znaczenie, po zakończeniu rebornów z samego expa potrafimy uzbierać +/- 20b co starcza na podstawowy secik, rynek kwitnie poprzez sprzedaż/kupno itemów do expa to tylko te najważniejsze. Przechodząc do minusów, jest tylko jeden otóż czas. Niby nie jest duży, ale liczba rebornów go mnoży, wbicie jednego zajmuje około godzinki dla ogarniętego gracza.

Administracja jest aktywna, serwer cały czas się rozwija, ludzi przybywa powoli bo powoli, ale przybywa. Wieczorami około 60 osób online. O PvP niestety nie wypowiem się bo dopiero zaczynam zabawę, więc innym razem.

Na zakończenie wszystkich zapraszam do naszej gildii: DontProvoke, nikt kto do nas przyjdzie nie zostaje bez pomocy, posiadamy ts, starych ogarniętych graczy, więc nie ma czym się przejmować. W poprzedniej wersji serwera to właśnie my nim trzęśliśmy. Wpadajcie do nas i powtarzamy to ^^

23udl52.jpg

Opublikowano

Jako, że temat zamilkł, a ja trochę (znów) pograłem to postanawiam odświeżyć i zaktualizować parę informacji.

Najpierw konkrety później opisówka, więc co dodano:

-Lvl cap 300,

-Nowe tytuły,

-Wep oraz set na 300 poziom - część zbroi, która najbardziej mi się podoba to zostało dodane coś w stylu pelerynki. Bardzo ładny efekt graficzny, nie wiem czy była już na jakimś innym serwerze,

-Elemnty - na poprzedniej wersji ich nie było,

-Wszystkie klasy dostały dodatkowe skile,

-Nowa kraina,

-Nowe coverki - jeden można nawet reformować (!)

-Ciekawe nagrody za reborny,

-Nowe pety

-Co tygodniowy cash - nie wiem czy to dodatek i na stałe, ale aktualnie 3x się powtórzył,

Niestety nic więcej na chwilę obecną nie jestem w stanie sobie przypomnieć, być może wymieniłem już wszystko.

Jak dla mnie serwer bardzo przyjemny, każdy jest równy, nie ma p2w. Każda osoba posiada mniej, więcej tyle samo cashu że nikomu nie brakuje. Na spokojne expienie wystarcza.

Bardzo fajnym pomysłem, może nawet najlepszym moim zdaniem jest "System Reborn". Mówiąc w skrócie trzeba expić 6 razy do poziomu 300. Niestety bardzo duża liczba graczy narzeka na ten pomysł oraz bardzo się go boi, więc nie próbuje gry albo zniechęca się po 1 rebornie. Owy system posiada bardzo dużo zalet tj. 2,5k dodatkowych stat do rozdania dodatkowo w tym momencie topazy w secie mają większe znaczenie, po zakończeniu rebornów z samego expa potrafimy uzbierać +/- 20b co starcza na podstawowy secik, rynek kwitnie poprzez sprzedaż/kupno itemów do expa to tylko te najważniejsze. Przechodząc do minusów, jest tylko jeden otóż czas. Niby nie jest duży, ale liczba rebornów go mnoży, wbicie jednego zajmuje około godzinki dla ogarniętego gracza.

Administracja jest aktywna, serwer cały czas się rozwija, ludzi przybywa powoli bo powoli, ale przybywa. Wieczorami około 60 osób online. O PvP niestety nie wypowiem się bo dopiero zaczynam zabawę, więc innym razem.

Na zakończenie wszystkich zapraszam do naszej gildii: DontProvoke, nikt kto do nas przyjdzie nie zostaje bez pomocy, posiadamy ts, starych ogarniętych graczy, więc nie ma czym się przejmować. W poprzedniej wersji serwera to właśnie my nim trzęśliśmy. Wpadajcie do nas i powtarzamy to ^^

Jak wygląda wbicię maxa właśnie? Ile czasu zajmuje? Jeśli tak około maksymalnie 2 godzinki to bym jutro pobrał i przez weekend można się pobawić i czy jest już jakaś Polska Gildia? ;)

@edit: 

Strona nie działa, czy jakaś nowa jest?

Opublikowano

Wbicie jednego reborna zajmuje godzinkę, a wbicie wszystkich rebronów to około 6h. DontProvoke to Polska gildia. Strona jest chwilowo poprawiana, więc jest nie aktywna.

23udl52.jpg

Opublikowano

To czekam na stronę i pobieram. A jak wygląda z PvP? Tylko szelmy/elfy niszczą?
@edit:
Jest możliwość jakaśby nie pobierać przez stronę, a np. przez mega, ponieważ przez strone mam czekać 10 godzin, a na mega transfer mam od 4-5 MB/s..

Opublikowano

Mój komputer:

Opublikowano

Ciekawi mnie kto ma lidera tej gildii ;P

Nie polecam gildii DontProvoke :), Przywódca niezrównoważony umysłowo. a co do serwera polecam w 100% :)

Nie wiem nie znam typa Ale wiem co sie okazało że tam psychole graja Rozdają eq na 300 lvl warte ponad 50 k cashu Na lewo i prawo xddd Skąd oni tyle tego mają NWM Ważne że się fajnie gra ^^ 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...