Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem, to Administracja nie reklamuje serwera na innych forach oprócz tych do prezentacji serwerów metin2, a szczególnie na konkurencyjnych serwerach. Jedynie gdzie jeszcze reklamuje to na YouTube/FanPage, więc to musiał być jakiś gracz, któremu się nudzi :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Tylko mi podczas patchowania wywala error?

Jeśli jesteś nowym graczem i pobrałeś clienta to radze ci go usunąć i pobrać samego patchera ze strony i spatchować :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano
Napisał: o godzinie 22:31
Wprowadzono szybkie poprawki do gry - zgodnie z waszymi życzeniami.

Następna większa aktualizacja przewidziana na koniec przyszłego tygodnia.
Jeśli chcecie coś dodać to przypominam 
o spotkaniu w niedziele 16.08.2015 o godzinie 22:00
na ts3.netmetin.pl

#Poprawki:
    - Poprawiono bonusy w broniach do expa na 200 Lv,
    - Zwiększono DMG 2-ręki o 35,
    - Poprawiono wyświetlanie bonusu doświadczenia w wierzchowcach,
    - Dodano żyłę rubinu,
    - poprawiono poziom tarczy szczęścia,
    - Poprawiono wyświetlanie rudy rubinu,
    - zwiększono poziom do 265,
    - Zablokowano handel odznaczeniami,
    - obniżono chmurę o 10%,

Przypominam o aktualizacji klienta :)

ze strony.
Opublikowano

A więc tak od razu STANOWCZO NIE POLECAM SERWERA!

POWÓD ADMINISTRACJA!

A tutaj bardziej rozpisane dlaczego NIE POLECAM:

Jeszcze do jakichś 20minut temu byłem tam Administratorem forum :)

Jeśli byłeś użytkownikiem forum NetMetina to na pewno mnie znałeś!

Dzisiaj godzina 22:40 moje konta na forum zostały usunięte oraz na TSie zostałem zablokowany z powodu "nielegalne oprogramowanie" beka w uj...

A dostałem tego bana za to iż wstawiłem się za Rea Global Moderatorką którą spotkało to samo jakieś 10 min wcześniej ponieważ pan szanowny właściciel Majch3r coś do niej miał :) Nawet powodu nie podał tylko usunął jej konto, a tutaj dowody:

721101439413092768232.png

A tutaj śmieszny powód bana za to, że się wkurzyłem i napisałem, żeby moje konto też skasował i się doczekałem haha :D bo skasował + bana dał kozak nie wiem skąd on wgl takie rzeczy umie jak nigdy się nie interesował forum:

284511439413233768232.png

469741439413233768232.png

A tutaj rozmowa z panem Reavenem który jest tak bardzo zainteresowany forum, że aż ma na nie [cenzura] :)

889501439413423768232.png

812451439413423768232.png

A tutaj wcześniej Reavenek błagał mnie żeby został w Teamie bo chciałem odejść bo nie liczyli się wgl z moim zdaniem bawili się cały forum poprostu totalna wyj3bka przez co odeszło sporo osób z forum Reaven dawał każdemu rangi Administrator i wgl... Po tym ja mu złożyłem rezygnację bo ja w takim gofnie nie pracuje, a on mnie błagał żebym został bo tak to zamnie to forum i proponował że całe forum przekazuje mi:

210301439413810768232.png

Tal więc serdecznie NIE POLECAM serwera Administracja ma totalną wyj3bke na serwer i graczy ... Musiałem sam jako Admin forum pomagać graczom serwera przy wymianach bo osoby za to odpowiedzialne mówiły że czasu nie mają bo grają w csa czy bóg wie co tam jeszcze... haha beka totalna i porażka!! 

Forum im prawie całe zrobiłem to mnie zbanowali pokasowali konta i się cieszą teraz :)

Wiele osób z serwera/forum potwierdzi moje słowa.

I jeszcze raz NIE POLECAM! 

/+ Do Administracji serwera  proszę o skasowanie wszystkich regulaminów ze swojego forum napisanych przez mnie iż nie wyrażam zgody na ich publikowanie tam, jeżeli nie mogę mieć do nich dostępu.

Pozdrawiam was wszytkich! :D

Beka na całego :)

I pozdro dla graczy którzy tam jeszcze grają!

A i jeszcze jedno weźcie nie podbijajcie licznika na serwie bo tyle osób tam nie gra :c 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Jezu dziecko nawet nie czytam tej litani ;) majcher zajmóje się bardzo dobrze serwerem i nie mam zamiaru się z tym kłucić ja ostatnio czasu mam mało ale aktualizacja dziś poleciała jak wrócę z urlopu tj środa zaczyna robić wielki update po tem majcher rusza z reklamą a ja z rozsyłką 30tyś sms jeszcze raz ;) a twoje zdanie mało kogo interesuje jak się odwala to się nie jest w administracji i kończy się współprace 

// Żeby nie było nie znam sytuacji więc nie podpieram się dowodami ale ja i marcin jako właściciele decydujemy kto jest w team jak marcin cię wywalił to ja stoję za nim pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jezu dziecko nawet nie czytam tej litani ;) majcher zajmóje się bardzo dobrze serwerem i nie mam zamiaru się z tym kłucić ja ostatnio czasu mam mało ale aktualizacja dziś poleciała jak wrócę z urlopu tj środa zaczyna robić wielki update po tem majcher rusza z reklamą a ja z rozsyłką 30tyś sms jeszcze raz ;) a twoje zdanie mało kogo interesuje jak się odwala to się nie jest w administracji i kończy się współprace 

// Żeby nie było nie znam sytuacji więc nie podpieram się dowodami ale ja i marcin jako właściciele decydujemy kto jest w team jak marcin cię wywalił to ja stoję za nim pozdrawiam ;)

Sam kazalem sie mu wywalic bo stanalem po stronie Moderatorki bo bez podstaw zostaly usuniete jej konta. :)

I kazalem swoje tez usunac bo nie mam zamiaru w takim teamie pracowac gdzie jest 0 pozadku kazdy robi sobie co chce zwykli uzytkownicy maja adminow na forum hahaha bajka xdd beka w c**j

I jeszcze jedno poszly dosyc dobre DDoSy na mnie teraz kontaktowalem sie z Netia i sprawa zostaje przekazana do odpowiednich organow. Wiec pozdrowcie Dude waszego super bonzo hackera sorry Tutora hahah :D

Iii czekajcie na super reklame ode mnie dla was juz macie po fan pegach 3k luda + :)

A od jutra rusza na YT :)

I kamil kup sobie slownik pozdro 600 :D

Opublikowano

Sam kazalem sie mu wywalic bo stanalem po stronie Moderatorki bo bez podstaw zostaly usuniete jej konta. :)

I kazalem swoje tez usunac bo nie mam zamiaru w takim teamie pracowac gdzie jest 0 pozadku kazdy robi sobie co chce zwykli uzytkownicy maja adminow na forum hahaha bajka xdd beka w c**j

I jeszcze jedno poszly dosyc dobre DDoSy na mnie teraz kontaktowalem sie z Netia i sprawa zostaje przekazana do odpowiednich organow. Wiec pozdrowcie Dude waszego super bonzo hackera sorry Tutora hahah :D

Iii czekajcie na super reklame ode mnie dla was juz macie po fan pegach 3k luda + :)

A od jutra rusza na YT :)

I kamil kup sobie slownik pozdro 600 :D

jezu wyjdź z domu zobacz jak życie wygląda nie komentuje tego nawet bo nie ma sensu ;)

Opublikowano

jezu wyjdź z domu zobacz jak życie wygląda nie komentuje tego nawet bo nie ma sensu ;)

No to lepiej bylo by jak bus to skomentowal bo zalosne jest zachowanie Majch3ra i banowanie bez podstaw usuwanie kont no fajnie traktujecie graczy no ale w takich sytuacjach lepiej sie nie wypowiadac ;):D Lepiej miec dalej wywalone na serwer GZ :D

Powodzenia wam gracze z taki teamem zajdziecie daleko!

Opublikowano

ja p******e jaki ty shenk zalosny jestes xD serio wez wypierdalaj yebany dzieciaku xD bo juz placzesz ze skasowali ci konto na forum ohhh jak mi przykro :( tylko sie tam nie tnij bo po tobie sie wszystkiego spodziewac mozna a teraz skoncz ten placz zalosny kretynie i idz gdzie indziej lizac dupe by dostac moderatora :) 

Opublikowano

ja p******e jaki ty shenk zalosny jestes xD serio wez wypierdalaj yebany dzieciaku xD bo juz placzesz ze skasowali ci konto na forum ohhh jak mi przykro :( tylko sie tam nie tnij bo po tobie sie wszystkiego spodziewac mozna a teraz skoncz ten placz zalosny kretynie i idz gdzie indziej lizac dupe by dostac moderatora :)

Zasmuce cie ja sie nie prosilem to raczej oni prosili mnie zebym zostal bo sie nikomu nie chcialo robic forum :( psykre :c

Tak wlasnie juz mam w rece noz i bede sie cial noo jakie to smutne jesssuu placze :'(

Opublikowano

twoja dupe wirtualna skasowali jej konto :( :( :( :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(   i pajacyk probowal cos wywalczyc :( jakie to urocze  :D

Opublikowano

twoja dupe wirtualna skasowali jej konto :( :( :( :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(   i pajacyk probowal cos wywalczyc :( jakie to urocze  :D

Beke mam z was -.- upokazaj serwer upokazaj haha :D

Ja nie przyjmowalem do teamu dziewczyn "bo ma cycki" ale to juz jutro sie przekonacie beda na all screeny filmy co sie dzialo :D i jaka wyjebk3 maja na serw :p

Opublikowano

oj oj ale ty grozny :D a wszystko przez jedna laske przez internet xD a co mnie to obchodzi nie gram tam xD ale podobaj mi sie cholernie twoj placz ze ciebie i ja wyjebali z teamu i teraz przez to ze tak spamisz i wgl zal ci dupe sciska pokazujesz ze mieli racje i ze dobrze zrobili te twoje smieszne grozby mozesz se w dupke wlozyc :( bo teraz pokazujesz jakim jestes jebnietym dzieckiem i swoje zale i placz pokazujesz na mpc xD jednak dobrze zrobili  ze cie wyjebali xD

Opublikowano

oj oj ale ty grozny :D a wszystko przez jedna laske przez internet xD a co mnie to obchodzi nie gram tam xD ale podobaj mi sie cholernie twoj placz ze ciebie i ja wyjebali z teamu i teraz przez to ze tak spamisz i wgl zal ci dupe sciska pokazujesz ze mieli racje i ze dobrze zrobili te twoje smieszne grozby mozesz se w dupke wlozyc :( bo teraz pokazujesz jakim jestes jebnietym dzieckiem i swoje zale i placz pokazujesz na mpc xD jednak dobrze zrobili  ze cie wyjebali xD

Tez na to jebam tez nie gralem a nidzi mi sie bardzo teraz to troszke sobie poopowiadam na ich temat... Z tego co wiem mpc forum od tego jest aby dac info innym na temat serwera i teamu :(

Opublikowano

tak ale ty dopiero placzesz o tym wtedy kiedy skasowali tobie i twojej lovki z internetu konto to troche zalosne to po uj dupe lizales jak byles jeszcze tym administratorem ? bo jakbys nadal nim byl nadal bys zamknal pysk i nic nie pisal :O

Opublikowano

tak ale ty dopiero placzesz o tym wtedy kiedy skasowali tobie i twojej lovki z internetu konto to troche zalosne to po uj dupe lizales jak byles jeszcze tym administratorem ? bo jakbys nadal nim byl nadal bys zamknal pysk i nic nie pisal :O

Powiedz mi komu dupe lizalem ... Hahaha jedynie z Reavenem tam na tsie gadalem i nikim wiecej a jemu dupy nie lizalem ... Ja chcialem odejsc jiz wczesniej to prosil zebym zostal bo zamknie to forum jak odejde haha ;)

Opublikowano

nwm moze sie myle ale jakos placzu nie bylo po twoim odejsciu i tej twojej cycatej kobiety z froum net metina tylko twoj placz i pyskowanie bylo glosne :D a teraz probujesz tam cos chociaz ci to i tak nic ni wyjdzie i sie tylko osmieszysz 

Opublikowano

nwm moze sie myle ale jakos placzu nie bylo po twoim odejsciu i tej twojej cycatej kobiety z froum net metina tylko twoj placz i pyskowanie bylo glosne :D a teraz probujesz tam cos chociaz ci to i tak nic ni wyjdzie i sie tylko osmieszysz 

Ty się naucz pisać w miare przejrzyście bo się cieżko czyta. Temat jest od tego żeby podzielić się opinią na temat serwera z innymi. Zostałeś zgłoszony za spam debatuj sobie na PW.

Mnie się serwer nie podoba niby easy/medium a bardziej mi to wyglądało na hard/medium.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer :) Miłą atmosfera kamil cały czas poprawia dodaje nowe rzeczy itd :) a tu odcinek odemnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...