Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100zł

gość111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,
Szukam myszki do CS:GO, ale nie chce dużo wydawać. Zależy mi na tym, żeby była dość spora, bo ok 127mm-130mm. Fajnie, gdyby była symetryczna. Proszę, nie piszcie mi, że polecacie Kane v2, Rivala czy Zowiego bo nie wydam tyle na myszki. Myszka musi być duża, czyli ok 127mm, ponieważ teraz mam chyba ok 115mm i jest o wiele za mała. Budżet: 100zł.

Opublikowano

Od siebie mogę polecić E-Blue Cobra (128mm według info na pudełku). Cena ok. 60-70zł całkiem fajnie gra mi się na niej w CS'a.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ja z allegro, to mi wyskoczyło w google (na allegro niestety nie było, ale sprawdź na ceneo może będzie jakiś sklep pewniak). Ja do tej myszki kupiłem sb jeszcze podkładkę o takiej samej nazwie i powiem ci, że wszystko ładnie mi śmigało (bez też jest dobrze).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

nie bierz pseudomyszek a4tech bloody i podobnych. Kijowy sensor, niska prędkość maksymalna, i tak dalej można wymieniać...

w tej cenie to TYLKO logitech g100s, ewentualnie cm alcor, ale ta już trochę droższa

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Za 80 zł kupisz g100s, roccat lua, roccat savu, ew. jak napisal kolega wyzej, sam ostatnio zamowilem cm alcor (140zł)

Opublikowano

Polecam nie kupować myszek a4techa jeśli masz możliwość poczekać i dozbierać 50/60 zł na mysz CM STORM ALCOR która sensorem Avago 3090 bije te wszystkie a4techy na głowę.Jak dobrze poszukasz na allegro to kupisz ją za 170zł w zestawie z bungee od firmy zowie i dużą podkładką od nostromo.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...