Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka gamingowa do 50/100zł

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję myszki do CS:GO, żeby była w miarę dobra.

Opublikowano

Bloody V7, w tej cenie trudno znaleźć lepszą.

Sam mam i nie narzekam.

To ma pixart'a. Tracer Recon albo Sniper sensor Avago 9500 :3. Chociaż i tak nie zauważysz różnicy xD.

­

Opublikowano

To ma pixart'a. Tracer Recon albo Sniper sensor Avago 9500 :3.

­

Takie pierdolenie o szopenie trochę, większość ludzi nie odczułaby różnicy między pixartem a avago gdyby nie były podpisane, a zakładam że autor tematu nie jest graczem światowego poziomu, więc taki pixart z pewnością wystarczy.

Steelseries rival.

Naucz się czytać.

Opublikowano

Niby pro gamerzy mają plaskie myszki.

Ja jednak posiadam V7 i nie narzekam na te myszke, nie raz mi już uratowala życie pestkowaniem, nie raz już zostałem wyzywany od cheaterów bo "zabiłem awp pomimo że było wcelowane już we mnie". xD

Opublikowano

Posiadam następcę v7'emki - v8m (ślizgacze są zrobione z metalu, nie wiem jakiego) i polecam ją :) Bardzo dobra mysz w granicach 70-100zł.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Steelseries Kinzu V2 i tylko to, płaska mysz z bardzo dobrym sensorem. Jest ona ogólnie ergonomiczna i opłacalna w tej cenie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Posiadam następcę v7'emki - v8m (ślizgacze są zrobione z metalu, nie wiem jakiego) i polecam ją :) Bardzo dobra mysz w granicach 70-100zł.

Właśnie się zastanawiam nad v8, masz odblokowane core'y?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...