Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką myszke kupić ?

Xanek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje porady odnośnie tego jaką myszkę wybrać do gry w CS:GO. Najważniejsze, aby ta myszka nadawała się do CS'a i była w zakresie do 120 zł. Dobrze by było gdyby była to myszka firmy Steelseries ale nie koniecznie. Proszę o rady, będę wdzięczny :)

Opublikowano

Ogólnie to polecam ci A4tech x7. Posiadam ją od paru ładnych lat i spisuje się wyśmienicie! Do 60zł jest to myszka idealna i warta swojej ceny.

Bardzo fajna i tańsza tylko szkoda, że laserowa, bo słyszałem, że optyczne są dużo lepsze do cs'a. Jest może jakaś taka podobna w podobnej cenie ? Ważne żeby była optyczna i miała przycisk do zmieniania DPI, bo o ile wiem to dobrze się gra na 500 lub 100. logitech g100s jest super ale troszke droga jak teraz patrze, że ta x7 taka sama a 70zł. Możecie mi coś jeszcze poradzić odnośnie tego co tutaj uwzględniłem ? :)

Opublikowano

Ogólnie to polecam ci A4tech x7. Posiadam ją od paru ładnych lat i spisuje się wyśmienicie! Do 60zł jest to myszka idealna i warta swojej ceny.

nie polecam zepsuła mi się po roku

teraz mam bloody v8 i jest fajowo na łazarzu co nie

Opublikowano

A4Tech EVO XGame Laser Oscar X740 Extra Fire.

ja mam taką myszkę od 2 lat, Jak dla mnie nie ma wad :P a spisuje się świetnie, i jeszcze do tego tyle skryptów jest pod przyciski że to bajka :P np, no scope, 3x fire,4x fire itp,

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...