Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 100zł

saaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam prośbę/pytanie. Znacie jakieś dobre myszki ? Nie chcę wydawać zbyt dużo, bo nie zależy mi na nie wiadomo czym.  Nie chce przekraczać 100zł. Nie zmieniałbym dotychczasowej, lecz jest to bezprzewodowy Logitech z tp, na przedłużenie umowy ;) Śmigał, służył on do wszystkiego, jednak od pewnego czasu ścina go, nie łączy i mam z nim problemy. Nie chce się denerwować i postanawiam ją zmienić.

Myszka służy mi głównie do zwykłego korzystania z komputera (internet, praca w folderach, programach). Obecnie pykam więcej w CS:GO, czasem Dota II, L4D II, czy Age of Empires. Potrzebna mi więc myszka "wielozadaniowa" ale generalnie do gamingu. Mam na oku A4 Tech X747 (moim zdaniem naj), A4 Tech Bloody Gamming V8 oraz Tracer Sniper TRM 503 (także ciekawie wygląda).

Ma ktoś jakieś propozycje ;) ?

Opublikowano

Myszki z serii Oscar X7 są dobre, ja mam A4 Tech X-760H już prawie 2 lata i powiem, że jestem zadowolony, a dałem niecałe 80zł. Także ja brałbym śmiało tą A4 Tech X474.

Opublikowano

Jak cie stać  a mysz ma  być do gamingu to rozglądaj się za jakąś z Razer.

Do 100zł ? Sądzę, że wątpie. <_<  Nie ma być only 4 games.

Opublikowano

Myszki z serii Oscar X7 są dobre, ja mam A4 Tech X-760H już prawie 2 lata i powiem, że jestem zadowolony, a dałem niecałe 80zł. Także ja brałbym śmiało tą A4 Tech X474.

Również polecam. Myszka dobrze wykonana w stosunku do ceny :). Moja 3 roczek ma i śmiga :P
Opublikowano

Dobra, po konsultacjach się zdecydowałem na zakup tego A4 Tech-a ;) Dziękuje, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...