Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do CSGO +/- 110zł

Whette

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję myszki głównie do CS'a +/-110zł. Moja poprzednia, która kosztowała 10zł rozpadła się, więc potrzebuję nowego gryzonia.
Zastanawiałem się nad :

-A4TECH XL-750Bh
-A4TECH Bloody V7M
-A4TECH Bloody Sniper ZL5
-Tracer Recon

Czy te myszki wystarczą do CS'a? Może są jakieś inne i lepsze w tym przedziale cenowym? Wszyscy polecali mi SS Kana v2, jednak ta kosztuje 180zł+, a jest często ustawiania w myszkach do 120zł.

Opublikowano

Warto kupic albo kane v2 albo rival albo sensei raw, doplacic te 80-100 zl. Sensory w tych myszkach i wykonanie jest 3 x lepsze niz w myszkach blody.

Osobisie moge jeszcze polecic logitecha g100s cena myszki to okolo 119zl w rtv euro agd itp a sensor ma identyczny co myszka steelseries rival za 190 zl . Tylko nw czy przypadnie Ci do gustu jej kształt . Ps sam shroud z cloud9 gra na g100s :)

graphic.png

Opublikowano

Myślałem o Kinzu v2, jednak potrzebuję subiektywnej opinii min. kilkumiesięcznego posiadacza, Logitech G100s też wydaje się ciekawym wyborem. Dopłata 80/100zł nie wchodzi w grę, 

Opublikowano

Od ponad 2 lat posiadam tracer sniper i z szczerym sercem mogę polecić a nawet zachęcić do zakupu. Ciężarki, kolory, laser Avago 6000DPI i 6 dodatkowych programowalnych przycisków (podstawowe również programowalne). Wygląd Snipera świetny, cudnie leży w dłoni choć wydaje się dość mała (mam duże dłonie), gumowa nakładka wspomaga dobre ułożenie i świetne wyprofilowanie na którym można oprzeć CAŁĄ dłon. Same ciężarki nie latają w środku, jest ich 9 i dzieki nim możesz świetnie dopasować myszke do swoich oczekiwań. Jestem z niej dumny choć kupilem ja gdy była o wiele droższa (teraz to jakies 85zł) Polecam

2rc8k5i.png

Opublikowano

Tracer Sniper wydaje się bardzo ciekawa, chyba się na nią zdecyduję, jeżeli nie znajdę lepszej myszki.

Przed chwilą, znalazłem myszkę A4Tech Bloody Terminator TL8. Myszka prezentuje się bardzo dobrze, a sensor AVAGO 9800 jest podobno bardzo dobry. Jakieś opinie o tej myszce?

Opublikowano

Polecam tą myszke^^ na twoim miejscu zastanawialbym sie nad g100s lub blody terminator tl8 lecz sam osobiscie po 4 latach uzytkowania g100s znow sobie ją kupuje na swieta :) zeby miec tzw rezerwową jak 1 by padlą ale narazie 4 letnia myszka daje rade :D. Jak zobaczylem ze myszka za 119 zl ma ten sam sensor co myszki za 250+ to odrazu wiedzialem co brac :) nie mowiac jeszcze o profesjonalnym oprogramowaniu ze strony producenta.

graphic.png

Opublikowano

Coraz więcej słyszę dobrego o G100s, chyba zdecyduję się na zakup, jednak Bloody Terminator i Bloody Sniper bardzo kuszą.

Opublikowano

Twój wybor :) ważne zeby miala dobry sensor i ślizgacze a wiem ze w g100s są dobre , Natomiast o slizgaczach blody mam mieszane uczucia siostra ma myszke blodyv8 i uzywa jej do przegladania neta po roku slizgacze ma zjechane:( lecz w sniper i terminator mogą byc inne chociaz wątpie :(

graphic.png

Opublikowano

Ślizgacze w Tracer Sniper, po dwóch latach ciężkiego grania wygladaja jak nowe ;]

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...