Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka cs go

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio była promocja na podkładke Roccat Taito King (99zł po promocji 59) size kupiłem wraz z myszą Kinzu V3 (144 zł) Poszukaj gdzieś tanio takiego zestawu 

Opublikowano

Kinzu, ew. Bloody x7, używam i polecam

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Ja mam Bloody V8M + podkładka A4Tech X7-500MP całość ok 80-90zł

Opublikowano

w tej cenie bezkonkurencyjny jest logitech g100s używany między innymi przez n0thinga z C9 ;)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ostatnio gdzies widzialem myszke SteelSeries Kinzu V2 za ok. 100 zl ;) Sam taka posiadam i z niej korzystam potrafi niezle headshoty strzelic a co do podkladki to tak jak ^up Polecam Roccat Taiot King ;] 

Jak myszka może potrafić strzelić headshoty :P wiekszej bredni nie słyszałem :P to skill gracza wpływa na wynik myszka to jakieś 25% ułatwienia :P

Co do pytania ja mam a4tech bloody v8m i jak na razie nie wymienil bym na inna wczesniej mialem Razer Lachesis i moge powiedziec ze tą co mam aktualnie lepiej mi sie gra niz tym razerem, do 100zl lepszej myszky nie znajdziesz niz bloody v8m moim zdaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...