Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pvp na serwerze wygląda tak... 

Wchodzę wale chmurkę w np woja/szamana/ninje 1,2kkk i koniec pvp.

Dagger tylko z chmurki ma wszystkich na skilla a BM nie dość że z wszystkich skilli bije 500k+ duch 100k to jak ma ochronke jest nie do zabicia BMowi bez ochronki bije 800k z chmury z ochronką 100-200k a on ma mnie na skilla... ­

Lagi w m1 w uj 

Na razie odpuszczam sb gre :p 

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba pobierać nowego clienta, jeśli tak to odpuszczam sobie grę?

Nie trzeba, ile razy mają Wam to pisać?

KAŻDY KTO MA STAREGO KLIENTA TANTICALa WCHODZI W DZIAŁ DOWNLOAD NA TANTICAL2.PL I ŚCIĄGA SAMEGO PATCHERA, WRZUCA DO STAREGO KLIENTA I ODPALA POPRZEZ PATCHERA, PATCHUJE I GRA!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Ustawiam bony a wbijają inny. I tak ciągle. Robie 4 x 15 oraz kryt a mi wbijają jakieś bony z HP. Ciągle tak..

dddtly.jpg

Opublikowano

Ustawiam bony a wbijają inny. I tak ciągle. Robie 4 x 15 oraz kryt a mi wbijają jakieś bony z HP. Ciągle tak..

Tam masz suwak i ustaw predkosc,skacze ci poprostu ;)

Czemu nie moge kupowac sm ? 

''Wybierz metodę płatności | Choose payment method ''

Mam tylko taki napis,nic innego nie mam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Brak balansu postaci, tylko na tym serwerze są problemy z C++, brak szybkości zaklęć w broni (potów w sumie też, chyba)

Opublikowano

Pierścień na luda od handlarki przenieśliście do is i to ma być ten cały balans? HAHAHAHA Nie ładnie tak kłamać, że balans naprawiony. 2 odsłona nie różni się niczym od 1.

Opublikowano

Serwer działa tylko te C++ !@!@!@ ja i paru znajomych nie możemy nawet 5 min posiedzieć na serwie bo ciągle wyskakuje błąd , już wszystko zrobiliśmy ze swojej strony aby to naprawić i dalej nic , czekamy aż Administracja ogarnie to w kliencie . Jest wielu graczy mających z tym problem mam nadzieje ze nie oleje tych graczy !@!@!@ i w końcu to zrobią

Opublikowano

To ja chyba pasuje z tym serwerem widac ze to jedna wielka porazka To nic Zycze  miłej gry. A ja ide dale szukac serwera godnego miana 4 fun pvp :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...