Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież logiczne że chmura zawsze o dużo wiecej biła niz skille bodego

widomo ze logiczne ale nadal polowa zostaje w tyle

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

hehe, czemu nie zabezpieczyles kick hacka nukey? 

A skąd wiesz, że działa Kick hack jak jeszcze server jest off? Upośledziu umysłowy

UggNk9.gif

Opublikowano

Będą może kupony sm w is ?? bo powiem szczerze mam chęć zagrać a nie chce ładowac pln .

Własnie miałem to napisać :P również jestem za dodaniem zwoi bo zawsze będzie można kupić w grze smki i gitarka.

Opublikowano

Mam nadzieję, że gracze którzy włożą hajs na IS nie będą mieli jakieś nadludzkiej przewagi w grze/pvp ...

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Kiedy bedzie mozna zobaczyc ile kosztuja smy ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że gracze którzy włożą hajs na IS nie będą mieli jakieś nadludzkiej przewagi w grze/pvp ...

Przeciez tu z M1 wychodzić nie trzeba będzie xD

Opublikowano

Przeciez tu z M1 wychodzić nie trzeba będzie xD

ta tylko jak w is wyladujesz to masz przewagę bo masz i drinki /fryzurki /pety/kostiumy  więc lipka trochę dlatego ja bym był za wprowadzeniem zwoi bo na bank się znajdzie ktoś kto ma kase żeby wydać a jest leniem i nie chce mu się nawet na bsie bonować  

Opublikowano

ta tylko jak w is wyladujesz to masz przewagę bo masz i drinki /fryzurki /pety/kostiumy  więc lipka trochę dlatego ja bym był za wprowadzeniem zwoi bo na bank się znajdzie ktoś kto ma kase żeby wydać a jest leniem i nie chce mu się nawet na bsie bonować  

tu sie perf seta robi z 5min :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...