Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tak samo mam zostaniesz połączany z serwerem...  

Tylko ja mam "zostaniesz połączony z serwerem"?

Klient spatchowany ??

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Serwer ciągle włączony jest.

Co do balansu to patologia. BM z duszka po 100k bije, w branzie nie można robić bonu na ogień, bo już są wbudowane bony, których nie można zmienić -.- 

Taki zrobiliście balans, że teraz ninja nic z tej chmurki nie bije 

dddtly.jpg

Opublikowano

Zero balansu klas, teraz same BM będą, bo są zbyt op.

5 bony nie będzie w hełmie bo pewnie nie umieją dodać.

Eventy będą robić, ale k***a zamiast zająć się tym balansem to lepiej ox'a zrobić, żeby byliśmy "silniejsi"

Zawiodłem się.

Opublikowano

kur to są chyba jakieś jaja pierw czekać do środy  a teraz polowa ludzie gra a polowa ludzi czeka i nawet admin nie raczy napisać co z tym zrobic 

52324509.jpg
Opublikowano

Również się zawiodłem. Niby fajny server do pobawienia się, pobicia z leszczami w m1. Bardzo dużo minusów:

- Chcesz grać kimś innym niż bm-em? Nie masz po co wchodzić na server. Bm składa wszystkich

- 0 odpowiedzi od gm-a w grze. Zamiast odpowiadać i pomagać graczom to pisze jakich to on eventów nie bedzie robił ( gimbom sie podoba)

- Umiejętności na poziomie ziemniaka na moim polu. Nie potrafi dodać 5tego bonu do hełmu

- Balans? Nie widziałem czegoś takiego na serverze

- leczenie u healera daje mi AŻ 15k. Jak na moje 580k hp te 15k może jedynie mi paznokcia wyleczyć, a i nie wiem czy na kciuka starczy

- Na tego typu serverach zawsze najtrudniej o balans, tutaj również tego nie ogarneli więc server bez sensu

UggNk9.gif

Opublikowano

Powiem tak mieliscie naprawic chmurke a nie znerfić ninje x5 wszystke skille i hity xD BEKA

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

K***A LUDZIE BO PEWNIE SERWER JEST OFF? Ja pierdziele myślcie trochę..

zanim coś napiszesz i nabijesz sobie post to pomyśl i sprawdź ile graczy jest na serwie online ....

Opublikowano

Więc. Pograłem na serwerze. I śmiem twierdzić (eq klasowe wyrobione perfect ;) ),że

-Healler za mało leczy (550k hp) leczenie daje mi 13k. TAK POSIADAM PEŁNE EQ KLASOWE CO KOLWIEK POMOGLO BY ZWIĘKSZYĆ LECZENIE. Przy 550k HP 13k to są żarty :).

-Sura BM  posiada za duży DMG ze skilli za mały CD oraz za mocną ochronkę (tak tez mam klasowe eq  na bm -_-) uderzałem w niego 13k skillem gdzie dostałem od niego po 150k z duszka i 90k ze sferki.

-Ninja Dagger Ma ciut za mały DMG z chmury.

-Wojownik Mental ma za duży DMG Duchowego oraz za niski CD.

Chcialbym aby to zostało zmienione gdyż serwer nie ma inaczej sensu. Dziękuje to na tyle.

Opublikowano

Wszystko jutro rano będzie poprawiane, chyba tego w 5minut nie zrobię?

na na ox to masz czas a ludzie nawet na serwa wbic nie moga 

52324509.jpg
Opublikowano

na na ox to masz czas a ludzie nawet na serwa wbic nie moga 

Niby czemu nie mogą? Serwer cały czas był online, rejestracja na stronie także bez zarzutów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...