Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na na ox to masz czas a ludzie nawet na serwa wbic nie moga 

jakoś 700 osób nie miało problemu, żeby wejść na serwer.

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciągle można wejść... wpiszcie najpierw złe passy a potem wpisujcie dobre i takim sposobem ja ciągle loguje się na serwer -.-

Co do balansu to beka :D perf eq ninja dagger i surze BM wale po 70k z zasadzki/chmurki a jego duszek wali mi po 150k -.-

dddtly.jpg

Opublikowano

Ciągle można wejść... wpiszcie najpierw złe passy a potem wpisujcie dobre i takim sposobem ja ciągle loguje się na serwer -.-

Co do balansu to beka :D perf eq ninja dagger i surze BM wale po 70k z zasadzki/chmurki a jego duszek wali mi po 150k -.-

Czytanie to co piszę, nie boli.

Opublikowano

Tak to jest jak Nukej nie ogarnięty człowiek nie potrafi zmienić wartości skilli u postaci. :)

A to tylko przecież w Navicacie + Skill_proto zmienić to tylko parę linijek nukej nie?  xD  xD

Przecież było wiadomo że tutaj na tych plikach BM był najlepszy i nikt prawie nie umiał albo nie chciał zmienić balansu postaci, tutaj balans jest zjebany w c**j i tyle Nukej tego nie ogarnie sam zapewne. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Tak to jest jak Nukej nie ogarnięty człowiek nie potrafi zmienić wartości skilli u postaci. :)

A to tylko przecież w Navicacie + Skill_proto zmienić to tylko parę linijek nukej nie?  xD  xD

Przecież było wiadomo że tutaj na tych plikach BM był najlepszy i nikt prawie nie umiał albo nie chciał zmienić balansu postaci, tutaj balans jest zjebany w c**j i tyle Nukej tego nie ogarnie sam zapewne. :)

idz dodawaj bony w socketach 

Opublikowano
Czytanie to co piszę, nie boli.

Szkoda, że nie zrobiliście tego przed startem. I przed startem castiosa też tego nie zrobiliście. A podobno to jest takie "izi", chwila roboty. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Ja raz wpisze obojętnie jaki login i hasło, wyskakuje wtedy, że złe passy i już normalnie mogę się zalogowac.

Dziwne macie problemy

dddtly.jpg

Opublikowano

Serwer bez dungow, bez ulepszaczy i jakis innych pierdół a nie mogles ogarnąć przed startem:

Bonow a wlasciwie jednego bonusu w helmie na 41 lvl

Expa w m1

Balansu postaci

I zgaduje bugnietych wojnach

Wez najlepiej teraz czyste skill proto i baw sie w edytowanie bo pewnie tak iuz namieszałeś z wartościami że sam sie w tym pogubiłeś.  W ktoryms tam itemie jest bonus na magiczną wartość ataku, a nigdzie indziej nie ma zwykłej wartości ataku i wy sie dziwicie dlaczego bm napierdala?

Opublikowano

Serwer bez dungow, bez ulepszaczy i jakis innych pierdół a nie mogles ogarnąć przed startem:

Bonow a wlasciwie jednego bonusu w helmie na 41 lvl

Expa w m1

Balansu postaci

I zgaduje bugnietych wojnach

Wez najlepiej teraz czyste skill proto i baw sie w edytowanie bo pewnie tak iuz namieszałeś z wartościami że sam sie w tym pogubiłeś.  W ktoryms tam itemie jest bonus na magiczną wartość ataku, a nigdzie indziej nie ma zwykłej wartości ataku i wy sie dziwicie dlaczego bm napierdala?

Ile razy mam pisać, że rano będzie to poprawione?

PS. 5Bonu w hełmie nie będzie.

Opublikowano

Ile online? Jakieś szczyty już są ?

Opublikowano

Kiedy ma być ten balans??... BM z samego duszka wali od 60-120k :) Więc jaka tu polityka jak mentalem w bm uderzysz 100k czysto :) Duszek bije co 3/4k sec  :)

Opublikowano

Przecież Nukej tego nie ogarnie w co wy wierzycie? Że Nukej poprawi skille? Balans postaci beka, jak on dokładnie posługiwać się w navicacie nie potrafi co dopiero robić skille beka. :)

Przecież on zostawi to tak jak jest, "Niby" poprawi a gówno będzie poprawione nie traćcie czasu na to gówno i tyle czekajcie na sss lepiej albo idźcie na sss  :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Przerwa techniczna była.

To jest nadal czy juz byla? Bo jak byla to powinno mi dzialac przeciez.

Opublikowano

Nope 5 bon odp na ogien albo blyskawice geniuszu pvp ^^

To fajnie masz jak bony na bossy wpierdalasz do eq pvp, pozazdrościć.

@top

Serwer niby spoko, taki idealny na wakacje, ustawić BS'a, porobić eq i się napierdalać. Jak wszystko ogarną to polecam pograć.

Opublikowano

To fajnie masz jak bony na bossy wpierdalasz do eq pvp, pozazdrościć.

@top

Serwer niby spoko, taki idealny na wakacje, ustawić BS'a, porobić eq i się napierdalać. Jak wszystko ogarną to polecam pograć.

A eq do pvp trzeba wydropic czy w sklepach sa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...